ABCdate. Datingsite voor mensen met een verstandelijke beperking

ABCdate is een datingsite voor mensen met een verstandelijke beperking. ABCdate biedt mannen met een verstandelijke handicap een veilige omgeving om te daten.


ABCdate is een bijzondere datingsite. Deze site is namelijk helemaal gericht op mensen met een verstandelijke beperking. Via ABCdate kunnen vrouwen en mannen met een verstandelijke beperking op zoek gaan naar de liefde, maar ook naar iemand om gezellig samen mee te gaan sporten, winkelen, om een gezamenlijke hobby mee uit te oefenen of om mee naar de film te gaan.


Kortom ABCdate is een echte ontmoetingsplek waar mensen met een verstandelijke beperking vrienden en vriendinnen kunnen maken.

Heel duidelijk, met gesproken teksten

ABCdate is heel makkelijk te gebruiken. Het digitale personage Steffie legt in gesproken woord alles uit, en er wordt op deze datingsite veel gebruik gemaakt van tekeningen en afbeeldingen. Er is veel uitleg en veel begeleiding op deze datingsite voor mensen met een beperking. Alle informatie wordt in gesproken tekst gegeven zodat er niet of nauwelijks gelezen hoeft te worden.

Niet voor iedereen toegankelijk

Het gebruik van ABCdate is voorbehouden aan cliĆ«nten van een zorgorganisatie die een mantelovereenkomst hebben met ABCDate. Om te voorkomen dat mensen met een verstandelijke beperking gevaar lopen via deze site misbruikt worden is tevens toestemming van een begeleider nodig om een profiel aan te maken. 

Ook moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Je kan van deze datingsite dus niet zomaar lid worden, en dat is gezien de doelgroep wel zo veilig.

Informeer bij je zorgorganisatie als je interesse hebt ABCdate te gebruiken.

Zie ook: 
ABCdate is een datingsite gericht op veilige dating voor mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking. 

Een reactie posten

0 Reacties