Afspraak dating site (review)

De ene datingsite is wat meer serieus (op een relatie gericht) dan de andere datingsite. Afspraak.nl is een datingsite die het daten op een relaxte manier aangaat. Met veel ruimte voor flirten en leuke contacten, die uiteindelijk resulteren in leuke dates en geslaagde relatie. Maar dit alles op een relaxte manier.

Maar is Afspraak.nl een eerlijke datingsite?  Een contactsite met profielen van echte vrouwen en mannen? Lees hier het review.

De eerste indruk

Als je Afspraak.nl voor het eerst bezoekt zie je vele professionele foto's van prachtig dames. Normaal gesproken is dit een aanleiding om een datingsite weer snel te verlaten. Dit soort foto's zijn immers meestal gekoppeld aan valse profielen.

Afspraak.nl gebruikt deze foto's echter alleen ter promotie om het inschrijven voor de site te bevorderen. Dat geven ze ook eerlijk aan. De foto's zijn niet aanklikbaar.


Is Afspraak.nl een eerlijke datingsite?

Ëénmaal binnen gekomen op de Afspraak.nl dating site vinden we een mix van duidelijk echte profielen en profielen van gebruikers waarbij je vraagtekens kan zetten.

De beheerders van Afspraak.nl geven aan dat ze geen gebruik maken van zelf geplaatste profielen maar gebruikers van de site geven veelvuldig aan twijfels te hebben aan de echtheid van veel profielen op Afspraak.nl.

Is echt daten op Afspraak.nl dan onmogelijk? Nee, want zoals we al schreven staan er echte dames en heren op deze site die best willen daten, maar dit is dus niet altijd het geval.


Bezint voor ge reageert

Het is op Afspraak.nl dus opletten of je contact zoekt met een echt persoon of met een profiel waar je vraagtekens bij kunt zetten.

Het is een voordeel dat je het verschil meestal makkelijk kunt zien. Als de foto bij een profiel een mooie jonge dame in verleidelijke pose toont is het oppassen geblazen. Fotomodellen doen niet zo vaak aan online dating.

Ook bij een deel van de echte gebruikers van Afspraak.nl blijft het bij flirten en uitdagen. Dat hoeft niet te betekenen dat je met een vals profiel te maken hebt. Het is nu eenmaal zo dat niet iedereen voor een echte date openstaat. Zoals op iedere datingsite vind je ook op Afspraak vrouwen en manneen die er alleen voor de spanning komen. Niet zelden zijn deze mannen en vrouwen getrouwd en kunnen / willen ze daarom ook niet daten.

Het bedrijf achter de Afspraak dating site is The Perfect Match, een grote internationale organisatie die datingsites op 5 continenten beheert en die wereldwijd vele miljoenen gebruikers kent. 

Hierboven kun je je gratis inschrijven voor Afspraak.nl en rondkijken om te zien of deze datingsite wat voor je is.

Helaas verloopt leggen van contacten via credits. Nou is dat altijd goedkoper dan dat je een betaald abonnement moet kopen om een bericht te kunnen sturen maar voor intensief gebruik van de site kan het wel duur worden. Dit is ook iets om op te letten als je de Afspraak.nl dating site gebruikt.

Conclusie:

Afspraak.nl is een goede datingsite om op een laagdrempelige en relaxte manier te daten. Helaas wordt er veel geklaagd over valse profielen op de Afspraak dating site. Het is goed mogelijk om er een echte date te vinden, maar je moet wel goed opletten wie je een bericht stuurt. Vooral omdat daarvoor credits nodig zijn die geld kosten.

Zie ook:

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Afspraak is vooral een leuke site om foto's van sexy dames te kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze site is meer gericht op chatten en werkt met credits. Bovendien staan er allemaal pornostyle fotomodellen op. Vast zijn niet alleen hun tieten nep. Zoals de review zegt zullen er beste 'echte' vrouwen tussen zitten maar ik ga niet mijn tijd en geld verdoen om uit te zoeken wat echt en wat fake is. Ik gebruik dan liever een site als Regio Sexcontact waar dan misschien maar weinig single vrouwen om staan maar wel je echt kunt daten.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.