Alleenstaande mammas (dating site review)

Review van de datingsite Alleenstaande Mammas die is gericht op alleenstaande ouders, zowel alleenstaande moeders als alleenstaande vaders.

Een heel groot deel van de singles in Nederland heeft al eerder een lange relatie gehad. Ze zijn bijvoorbeeld getrouwd geweest, gescheiden, en staan nu weer open voor een nieuwe relatie. Vaak hebben deze herintredende singles één of meer kinderen uit hun vorige relatie. Soms is dat een probleem bij het daten en het vinden van een nieuwe relatie, soms ook niet. Als er maar duidelijkheid is! Op de datingsite Alleenstaande Mammas is er volop duidelijkheid. Kinderen geen bezwaar!

De datingsite Alleenstaande Mammas is in het leven geroepen om twee categorieën singles met elkaar in contact te brengen. Alleenstaande moeders en mannen die een relatie met deze alleenstaande mamma's zien zitten. Deze mannen hebben vaak zelf ook kinderen (al wonen deze niet altijd bij hen), ze zijn gewend aan het vaderschap en hechten veel waarde aan het hebben van een gezin.

Gratis inschrijven voor Alleenstaande Mammas

Zowel vrouwen als mannen kunnen zich dus voor Alleenstaande Mammas inschrijven (anders zou er weinig te daten zijn). Dat inschrijven kan hier onder gratis zodat je deze datingsite eens kunt bekijken en uitproberen zonder meteen financieel ergens aan vast te zitten. Hou er wel rekening mee dat je als gratis abonnee niet de mogelijkheden van een betaald abonnement hebt.
Wie gebruiken alleenstaande mammas?

In ieder geval alleenstaande mamma's, dat mag duidelijk zijn. Maar zoals we al schreven ook veel alleenstaande pappa's.

Dat komt door de ene kant omdat de meeste mannen die contact zoeken met alleenstaande moeders zelf ook een alleenstaande ouder zijn, maar dat komt ook omdat deze datingsite ook toegankelijk is via de naam Alleenstaande Pappas. Beide namen komen op dezelfde datingsite uit wat het tot een ontmoetingsplaats maakt voor zowel mannen als vrouwen met kinderen.

Alleenstaande moeders kunnen dus ook zelf via deze dating site voor alleenstaande ouders op zoek gaan naar een leuke single pappa.

De mogelijkheden van Alleenstaande Mammas

De datingsite Alleenstaande Mammas heeft veel mogelijkheden om de alleenstaande moeders en vaders met elkaar in contact te brengen. Berichtenverkeer, maar ook chats. Er kunnen profielen worden aangemaakt met veel invoervelden en een eigen verhaal. De invoervelden zijn optioneel maar we adviseren je wel deze in te vullen omdat andere gebruikers op deze velden zoeken. Als je ze leeg laat wordt je nooit gevonden. Ook adviseren we je een leuke interesse wekkende tekst aan het profiel toe te voegen en wat leuke foto's te plaatsen. Dit vergroot de kans op een reactie enorm en geeft je een flinke voorsprong op mannen en vrouwen die dit niet doen.

De dating site Alleenstaande Mammas / Alleenstaande Pappas is ook goed op een mobiele telefoon te gebruiken. Er is zowel een gratis app als een mobiele versie van deze datingsite beschikbaar.


Is Alleenstaande Mammas een eerlijke datingsite?

Alleenstaande Mammas is een datingsite die de privacy goed beschermt. Dit is voor een datingsite als deze erg belangrijk omdat er indirect ook kinderen in het spel zijn. Sitebeheerder Safe Dating Networks controleert de site dan ook goed op ongewenst gedrag en vraagt niet om meer persoonlijke gegevens dan nodig.

Van credits zijn wij niet gecharmeerd. Deze worden vaak gebruikt om per bericht te betalen en dat is meestal een teken dat de datingsite gebruik maakt van nepprofielen en chat-operators die de gebruikers aan het lijntje houden. Alleenstaande Mammas spreekt bij het afsluiten van een VIP-abonnement over de aanschaf van credits. Dat is vreemd want deze credits worden omgezet naar een abonnement voor een bepaalde tijd. Je betaalt dus voor onbeperkte toegang voor het maanden dat je kiest.

Alleenstaande Mammas kent dus niet de nadelen van credits en we hebben ook geen enkele aanleiding om te vermoeden dat deze datingsite valse profielen aanmaakt.

Conclusie

Hoewel je op iedere datingsite alleenstaande moeders en alleenstaande vaders tegenkomt is het voor alleenstaande ouders best aantrekkelijk om een datingsite te gebruiken waarvan je weet dat kinderen er geen bezwaar zijn. Deze duidelijkheid voorkomt teleurstellingen. Op een algemene datingsites wordt de aanwezigheid van kinderen in de meeste gevallen als een belemmering voor een relatie gezien.

Pluspunten Alleenstaande Mammas

 • Duidelijkheid: Kinderen zijn geen bezwaar
 • Goede chatmogelijkheden voor één op één chats
 • Goede bescherming van privacy

Minpunten Alleenstaande Mammas

 • Meer vaders dan moeders actief op de site
 • Gratis mogelijkheden beperkt

Waardering: 3 uit 5

Via deze zoekopdrachten vonden onze bezoekers deze pagina

Dit is de top 10:
 • Alleenstaande mama
 • Alleenstaande moeders dating
 • Mama dating
 • Alleenstaande mamma daten
 • Single moeders dating
 • Alleenstaande ouders
 • Mamas dating
 • Alleenstaande ouder dating gratis
 • Moeder dating
 • Dating alleenstaande mamma
Zie ook: Meer reviews datingsites

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Als single moeder voel ik me meer welkom op deze datingsite dan op andere datingsites. Hoewel ik daar ook duidelijk in mijn profiel vermelde dat ik een kind heb lazen veel mannen dat kennelijk niet. Ik merkte het dan in chat dat ze schrokken als ik over mijn mamma zijn begon. Of ze hadden totaal geen interesse in mijn thuissituatie en vroegen zich alleen af of mijn kindje een belemmering was om te daten. Alsof alleen om die date ging. Die mannen waren dus duidelijk niet op een relatie maar op seks uit. Op Alleenstaande Mammas zullen die mannen er ongetwijfeld ook tussen zitten, maar wel een stuk minder dan op veel andere contactsites.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.