Anonieme dating. Zo date je zonder dat iemand het weet

Niet iedereen die aan dating doet loopt daarmee te koop. Het kan zijn dat iemand zich schaamt om op deze manier een partner of een seks te zoeken, maar er kunnen ook andere redenen zijn om het daten stil te houden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand al een relatie heeft en buiten zijn of haar relatie naar spanning zoekt. 

Kortom, er zijn meerdere redenen om anoniem te daten. Hier kijken we daarom naar de mogelijkheden van anonieme dating.

Datingapps minder geschikt voor anonieme dating

Datingapps als Tinder zijn niet geschikt voor anonieme dating. Deze apps zijn namelijk erg op het uiterlijk gericht, en dan met name op het gezicht. Je weet wie op zo'n dating app je gezicht allemaal te zien krijgt. Daarom zijn datingapps een schrik voor vrouwen en mannen die wel graag willen daten, maar ook anoniem willen blijven. 

Dit wordt nog eens versterkt omdat op datingapps de bezoekers van je profiel meestal uit de omgeving komen.

Meer controle op een goede datingsite

Bij goede datingsites heb je veel meer controle over wat iemand van je te zien krijgt. 

Anonieme foto's
Op een goede datingsite maak je een profiel aan en plaatst je vervolgens foto's. Maar dat kan helemaal anoniem. Voor wat betreft de foto's kun je er voor kiezen een profielfoto te plaatsen die er wel mooi uitziet, maar waarop je volkomen onherkenbaar op staat.

Het plaatsen van zo'n anonieme foto kan je profiel zelfs versterken. Een mysterieuze foto kan het heel goed doen op een datingsite omdat deze de nieuwsgierigheid opwekt en daarmee uitnodigt tot reageren.

Herkenbare foto's na toestemming
Dat wil niet zeggen dat je mogelijk ge├»nteresseerde vrouwen en mannen geen herkenbare foto kan laten zien. Deze herkenbare foto's kun je bij een goede dating site afschermen.  Alleen als je iemand daar persoonlijk toestemming voor geeft kan deze man of vrouw je foto's zien. 

Zo kun je je er eerst van vergewissen dat het een onbekende betreft en hoef je je gezicht alleen te laten zien aan personen die wel ziet zitten.

Anoniem profiel

Maar een anoniem profiel op een datingsite houdt veel meer in dan foto's alleen. Het is de kunst een goed, duidelijk en eerlijk beeld van jezelf te schetsen zonder je privacy prijs te geven.

Vertel in de omschrijving van je datingprofiel wie je bent, wat je zoekt en wat je te bieden heeft. Maar hou daarbij continue in je achterhoofd dat je anoniem wilt blijven.

Niet te specifiek
Vermeld je beroep (tenzij je een heel uniek beroep hebt), maar niet je werkgever. Noem de stad waarin je woont, maar als je in een klein dorpje woont pak je gewoon een dorp een paar kilometer verder. 

Wees duidelijk, wees gedetailleerd, maar niet zo duidelijk dat je buurman je aan het profiel zou kunnen herkennen.

Algemeenheden kunnen geen kwaad
 Het vermelden van je leeftijd, haarkleur of lichaamslengte is niet echt privacygevoelig. Deze waarden zijn zo algemeen (normaal gesproken) dat niemand jou daaruit zou kunnen herkennen. Ook niet als hij of zij al deze gegevens combineert tot een plaatje. Uiteindelijk klopt het beeld dat men van een onbekende schetst toch nooit.

Dus maak gerust een (gratis) profiel aan op een goede datingsite. Met wat eenvoudige regels in je achterhoofd is je privacy en anonieme dating gewaarborgd.Samenvatting:
Veel mensen durven er voor hun omgeving niet voor uit te komen dat ze aan dating doen. Soms weerhoudt het er vrouwen en mannen zelfs van om op het dating pad te gaan. Toch kun je ook heel goed anoniem daten. Bij anonieme dating maak je een niet aan jou te herleiden profiel aan en geef je alleen aan de mensen die je leuk vindt meer van je privacy en anonimiteit prijs. Hier boven tops voor anonieme dating.

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.