De beste dating apps. Succes verzekerd!

Hier vind je de beste dating apps. De beste apps om mobiel mee te daten. Kijk hier voor een dating app voor de leukste dates. 

beste dating app

De beste dating apps

Hieronder geven we informatie over de beste dating apps van dit moment. Wat is voor jou de beste dating app? De dating app met de meeste kans op een echte en leuke date? 

Dat kun je hieronder lezen. Met informatie over de beste dating apps. De beste dating app is namelijk niet voor iedereen dezelfde datingapp.

Een groot deel van de dates wordt tegenwoordig via de mobiele telefoon geregeld (mobiele dating).  Dar gaat tegenwoordig heel makkelijk, en mobiel een datingsite of datingapp gebruiken kan altijd en overal. Een beetje kijken, zoeken, swipen, chatten of een berichtje versturen als het jou uitkomt.

Mobiele dating kan via dating apps die speciaal voor de smartphone zijn ontwikkeld (zoals bijvoorbeeld Tinder), maar ook via datingsites met een eigen app of met een goede interface voor mobiel gebruik. 

De beste datingsites en relatiesites  hebben naast hun desktop site (voor computers) ook een speciale mobiele datingsite voor gebruik op de telefoon of hebben een app beschikbaar die alle mogelijkheden heeft die de datingsite of relatiesite ook heeft.

Informatie en tips mobiel daten

Kies je voor een dating app of kies je voor een mobiele dating site? Wat zijn de mogelijkheden voor mobiel daten? 

Dat lees je bij de tips hier onder. Ook kijken we er naar de mogelijkheden van anoniem daten en chatten op je mobiele telefoon.

Reviews beste dating apps

Hieronder staan korte beschrijvingen van populaire, unieke en goede datingapps. De voor jou beste dating app staat hier ongetwijfeld tussen.

Lexa app

Bij Lexa daarentegen draait het wel voornamelijk om relaties. Je kunt de Lexa app dus zien als een serieuze dating app.

Novamora app

Novamora is een datingsite voor een heel ander soort dates dan Lexa. Bij de Novamora app maak je contacten voor erotische afspraakjes met vrouwen, mannen of stellen. Het gaat er hier heel wat heftiger aan toe dan op Lexa. De Novamora app geeft goede mogelijkheden voor het vinden een date. Vooral de chatmogelijkheden (vergelijkbaar met Whatsapp) zijn bijzonder goed bij de Novamora app.

Tinder en Tinder Plus

Iedereen kent de Tinder app, en veel mannen en vrouwen gebruiken deze beroemde dating app. Tinder Plus is de uitgebreide versie van Tinder, met meer mogelijkheden, geen advertenties en handige extra's, maar Tinder Plus is in tegenstelling tot de standaard Tinder dating app niet gratis.

Happn dating app

Happn is een dating app gericht op een date die zich op dat moment in jouw directe omgeving bevindt (binnen 250 meter). Dat maakt de Happn app alleen nuttig op plaatsen waar veel mensen bij elkaar zijn zoals festivals, stadions, concerten en feesten. Maar het voordeel van de Happn app is dat je wel letterlijk maar een enkele stap verwijderd bent van een echte date.

Badoo dating app

De Tinder app mag dan in Nederland bekender zijn, de Badoo app heeft wereldwijd vele malen meer gebruikers. Badoo lijkt op Tinder, maar het grootste verschil is dat je Badoo ook online in een browser als datingsite kunt gebruiken. Ook zijn de mogelijkheden veel groter, vooral als je kiest voor een premium abonnement of credits koopt.


Paiq dating app

Paiq is een unieke dating app. Op de Paiq app zie je niet meteen een foto maar dien je eerst met iemand te chatten. Pas tijdens dit chatten komt de foto langzaam tevoorschijn. Deze unieke dating app is daarom veel minder op uiterlijk gericht. De Paiq app is een leuke dating app.

Bumble app

De Bumble dating app lijkt heel erg op Tinder, maar het grote verschil is dat op de Bumble app alleen vrouwen uitnodigingen voor een chat mogen versturen. De mannen moeten bij de Bumble app afwachten.

The Inner Circle dating app

Een dating app die je alleen kunt gebruiken als je aantrekkelijk en succesvol genoeg bent. Met een heuse ballotage commissie die dat bepaalt. Een mobiele dating app met kapsones.

Hater dating app

Hater is geen dating app voor mensen die positief in het leven staan. Er wordt namelijk gematcht op zaken waar jullie beide een hekel aan hebben. Dan kunnen jullie samen over deze onderwerpen klagen. Zo kun je je eerste date ook invullen.

Zie ook

Onderwerp:
Veel mannen en vrouwen, jong of oud, daten tegenwoordig via hun smartphone. Mobiel daten via de telefoon kan met een dating app of via een mobiele versie van een datingsite. Hier kijken we naar alle mogelijkheden van mobiel daten, de beste dating apps en de beste datingsites en relatiesites die mobiel daten mogelijk maken. Kijk hier voor je beste dating app voor serieuze dating, voor anoniem daten of voor meer casual dates.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Dating apps zijn nog veel meer dan dating sites op uiterlijk gericht. Door het vluchtige swipen maak je eigenlijk alleen kans als je een knappe man of mooie vrouw bent. Ik las een onderzoek dat 15% van de singles 85% van de aandacht krijgt. Het percentage van datingsites weet ik niet, maar als ik naar mezelf kijk wordt daar veel meer aandacht besteed aan andere kenmerken dan alleen het uiterlijk.

  Alleen al tussen het zoeken en swipen zit veel verschil. Bij een dating app zie je alleen een foto en beslis je alleen naar aanleiding van die foto. Bij een dating site zoek je gericht en besteedt je meer aandacht aan de mannen of vrouwen die daaruit voortkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oudere mensen op Tinder vind ik best wel apart. Boven de 30 moet je niet meer Tinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk vind ik alleen de apps goed die bij een datingsite horen. De zelfstandige datng apps zoals Tinder zijn meer zinloos vermaak dan een goede dating tool.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.