Ashley Madison (review), de grootste erotische dating site

Review van Ashley Madison, internationaal de grootste site voor erotische dating. Met ook een datingsite voor Nederland en België. Is dit voor jou de beste dating site? Lees hier het Ashley Madison review.

Ashley Madison dating site


Met meer dan 40 miljoen inschrijvingen is Ashley Madison met afstand de grootste datingsite ter wereld die geheel gericht is op sekscontacten. Ook tienduizenden Nederlandse vrouwen, mannen en koppels zijn op deze erotische dating site ingeschreven. Ashley Madison is dan ook meer dan alleen een dating site, het is een dating-gemeenschap voor vrijdenkende vrouwen en mannen. Lees hier het review van deze bijzondere dating site.


Wie gebruiken de Ashley Madison datingsite?

De Ashley Madison datingsite wordt door een breed en divers publiek gebruikt. Singles en personen met een relatie. Hetero, bi of gay, van jong tot oud, mannen, vrouwen en stellen. 

Met andere woorden,Ashley Madison wordt gebruikt door iedereen die via internet op zoek is naar een spannend contact. Iedereen die een spannende date wil of ongegeneerd wil flirten. Hierbij ligt wel de nadruk op getrouwde vrouwen en mannen, dat is de groep mensen waar Ashley Madison zich op richt.

Ashley Madison is wereldwijd actief. Je kunt, als je dat aangeeft, alleen binnen de Nederlandse of Belgische datingsite contact zoeken, van die miljoenen buitenlandse gebruikers heb je dan geen last.

Maar je kunt ook andere landen opgeven voor bij het zoeken een date. Ashley Madison wordt dan ook veel gebruikt door zakenmensen en andere mannen en vrouwen die voor hun werk naar het buitenland gaan en dat buitenlandse bezoek willen koppelen aan een spannende date.
Ashley Madison gratis proberen

De basis functies van Ashley Madison zijn te gebruiken via een gratis inschrijving (zie boven). Dit gratis abonnement is ideaal om deze datingsite te leren kennen en om te zien wat voor mannen en vrouwen hier allemaal actief zijn. 

Je kunt via je gratis abonnement zien wat al deze vrouwen en mannen wensen, wat ze zoeken en wat de mogelijkheden van de Ashley Madison website zijn.

Bevalt hetgeen je op deze erotische datingsite ziet? Dan kun je kiezen voor een betaald abonnement met meer mogelijkheden om te communiceren met andere bezoekers. Een betaald lidmaatschap kan per abonnement of door de aanschaf van credits.Is Ashley Madison een eerlijke datingsite?

Met ruim 40 miljoen members en een wereldwijde bekendheid kan Ashley Madison het zich niet veroorloven zijn naam te grabbel te gooien. Deze datingsite zal dan ook nooit fake profielen plaatsen en zal er alles aan doen om door gebruikers geplaatste fake profielen zo snel mogelijk te verwijderen. Op slechte recensies zit zo'n grote en succesvolle dating site niet te wachten. 
Op klachten van gebruikers wordt snel en serieus gericht. Meldingen van onbeschoft gedrag, misleiding en commerciële bedoelingen worden adequaat behandeld, en indien terecht wordt het betreffende account onmiddellijk verwijderd. Alleen op die manier kunnen de beheerders zo'n grote datingsite zo veel als mogelijk zuiver houden.

Maar zoals bij iedere datingsite lopen de beheerders daarbij wel achter de feiten aan. Er glippen wel eens valse profielen tussendoor en we troffen ook profielen aan van vrouwen die de Ashley Madison dating site gebruiken om hun Only Fans account te promoten of op een andere manier financiële bijbedoelingen hebben.

Met een gratis Ashley Madison test account kun je uitproberen hoe hinderlijk dit voor je is. Het voordeel van dit soort profielen is dat ze door jou als gebruiker makkelijk te herkennen zijn.Voorloper in discrete dating 

Met Secret Love, Victoria Milan, Secret Love en SF Dating zijn er tegenwoordig vele datingsites voor vreemdgaan / overspel, maar toen Ashley Madison in 2001 van start ging was dit een unieke datingsite die nogal wat stof liet opwaaien in Amerika. 

Het enorme aantal gebruikers van deze datingsite, en andere datingsites voor getrouwde personen, geeft aan dat er een enorme behoefte is aan datingsites voor vreemdgaan, ook in Nederland en België.

Een bijkomend voordeel van datingsites als deze is dat ze getrouwde mensen die alleen avontuur zoeken weghouden van de "gewone" datingsites, waar hun aanwezigheid meestal niet op prijs wordt gesteld.

Het succes van de Ashley Madison dating site heeft tot gevolg dat er ook steeds meer singles waren die ook naar deze datingsite trokken op zoek naar een spannend avontuur of flirt. Dat maakte Ashey Madison in de loop der jaren tot een contactplaats voor ruimdenkende vrouwen, mannen en koppels.Conclusie Ashley Madison review

Hieronder vind je onze ervaringen van de test van de Ashley Madison dating site, met onze waardering en de voordelen en nadelen van deze internationaal opererende erotische dating site. Onderaan deze pagina vind je de ervaringen van gebruikers van Ashley Madison.

 • Waardering Ashley Madison: 3 uit 5 sterren


Voordelen Ashley Madison
 • Een goed en professioneel opgezette datingsite.
 • Heel veel inschrijvingen.
 • Ook de mogelijkheid om in het buitenland te daten (wereldwijd).
 • Klachten over misbruik en naar gedrag worden serieus behandeld.
 • Voor mobiel gebruik is er een goede app.
 • Goede beveiliging (extra goed na eerdere problemen).


Nadelen Ashley Madison
 • Beperkte mogelijkheden van het gratis lidmaatschap.
 • Ashley Madison maakt steeds vaker gebruik van credits, en dat is niet ons gewenste betaalmodel.
 • Ondanks controle van beheerders kom je toch nog fake profielen en Only Fans promotie tegen.

Informatie Ashley Madison

Hoe vinden onze bezoekers deze pagina? Dat is altijd leuk om te weten. Hieronder staat de top tien.

 • Ashley madison dating review
 • Dating vreemdgaan
 • Getrouwde vrouw dating
 • Ashley madison nederland
 • Getrouwde vrouw zoekt man
 • Ashley madison datingsite
 • Grootste dating site erotiek
 • Ashley madison gratis inschrijving
 • Gratis ashley madison
 • Erotisch daten belgie

Zie ook: Meer reviews datingsites


Onderwerp:
Ashley Madison is een op seksdates gerichte internationale datingsite. Ashley Madison in de grootste erotische dating site ter wereld, met ook een Nederlandstalige site gericht op Nederland en België. Via Ashley Madison kun je internationaal daten, maar ook gewoon in je eigen regio. Ashley Madison richt zich daarbij vooral op getrouwde mannen en getrouwde vrouwen die willen daten.Ervaringen met de Ashley Madison dating site

Heb jij ervaring met erotisch daten via de Ashley Madison dating site? Of heb je vragen of opmerkingen over deze datingsite? Hieronder kun je alle ervaringen, vragen en reacties plaatsen en lezen.

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Ashley Madison was ooit één van de beste erotische datingsites maar het gaat steeds meer de verkeerde kant op. Ik kom er steeds vaker nep accounts tegen en dames die geld via de datingsite proberen te verdienen. Er staan nog steeds leuke dames op, ook uit Nederland, waarmee je echt spannende dates kunt hebben, maar je moet wel continue op je hoede zijn, en dat is jammer.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.