Avontuurtje met vrouw, man of koppel

Mijn tips voor een avontuurtje met een vrouw, man of stel. Met de beste dating sites en apps voor een spannend avontuurtje.

Avontuurtje vrouw man

Zowel mannen als vrouwen gebruiken vaak een datingsite of dating app met als doel een leuk persoon voor een spannend avontuurtje te beleven. Hier kijk ik naar wat zo'n avontuurtje inhoudt en wat geschikte eerlijke datingsites zijn om een avontuurtje te beleven.


Een eenmalig sekscontact

De term avontuurtje wordt in Nederland vaak gebruikt voor wat men in het Engels een one night stand noemt. Een avontuurtje is een vrijblijvend sekscontact met een onbekende waarbij het van tevoren al het uitgangspunt is dat de date geen vervolg gaat. Een avontuurtje is een eenmalig sekscontact voor de kick. 

Vooral mannen en vrouwen die geen zin hebben in een relatie maar wel in seks gaan om zoek naar een avontuurtje. Ook aan een tweede date hebben ze geen behoefte. Maar soms krijgt een avontuurtje toch wel een vervolg, bijvoorbeeld omdat seks met de vrouw of man heel goed bevalt, er ontstaat dan een seksrelatie.

Waar vind je een avontuurtje?

De kroeg is een bekende plek om iemand op te pikken voor een avontuurtje. Het nadeel is echter dat lang niet alle dames en heren in de kroeg voor een avontuurtje open staan. Daardoor zal je er in veel gevallen je pijlen richten op de verkeerde persoon waardoor je in veel gevallen alleen de kroeg zal verlaten.

Daarom worden tegenwoordig vooral dating apps en en dating sites gebruikt om een man of vrouw voor een avontuurtje te vinden. Dat is veel makkelijker en veel effectiever!

Op dating apps is het helaas vaak veel swipen en weinig daten, en bij de grote bekende datingsites zijn veel mannen en vrouwen op zoek naar een relatie en niet naar een avontuurtje. Maar ook hiervoor is een oplossing!

Op een datingssite voor sekscontacten ben je namelijk wel goed op je plek als je een avontuurtje zoekt. De dames en heren op deze datingsites zijn namelijk wel te porren voor een avontuurtje. 

Hieronder vind je mijn selectie van de beste dating sites voor een avontuurtje.


Hou er wel rekening mee dat ook op deze erotische datingsites niet iedereen slechts een avontuurtje zoekt. Je vindt er ook mannen en vrouwen die een meer langdurig sekscontact of een seksrelatie zoeken. Doch veel mannen en vrouwen op deze seksdating sites gaan een spannend avontuurtje niet uit de weg, al was het maar om te testen wat voor vlees ze in de kuip hebben.Waarom een avontuurtje?

Er zijn vele redenen te bedenken waarom men een avontuurtje verkiest boven een meer langdurig sekscontact

Vaak is het de kick van seks met een onbekende die een avontuurtje aantrekkelijk maakt. Het is de spanning van het verleiden en met iemand in bed belanden waarbij alles dat jij of zij doet nog onbekend en onvoorspelbaar is. 

Dit maakt een avontuurtje tot een seksuele ontdekkingstocht waarbij alles weer even nieuw is, waarbij je verrast kan worden en waarbij je op seksgebied veel nieuws kunt ontdekken. Hoewel het natuurlijk ook wel eens tegen kan vallen. Maar dan is er altijd weer een nieuw avontuurtje te regelen.

Voor mannen kan het hebben van avontuurtjes hun jachtgevoelens bevredigen. Voor veel mannen is scoren belangrijk en na een geslaagd avontuurtje kunnen ze weer een kerf op hun scoringsbalk bijschrijven.

Voor vrouwen die graag flirten en verleiden is een avontuurtje een spel waarbij ze zich graag laten veroveren en zich op en top vrouw kunnen voelen als een onbekende heer haar veroverd en bevredigd.

Ook stellen zijn vaak in voor een avontuurtje in. Samen een ondeugend avontuurtje beleven. Vaak met een ander koppel (swingen), maar soms zijn ze ook in voor een avontuurtje met een single vrouw of man (trio).

En dan zijn er nog de getrouwde mannen en getrouwde vrouwen die geen relatie zoeken omdat ze deze al hebben. Soms in het geheim (overspel), soms met medeweten van hun levenspartner (open relatie). 

Men kan dan een buitenechtelijke seksrelatie aangaan, maar om de kans op ontdekking te voorkomen en om het huwelijk niet op spel te zetten wordt er vaak voor avontuurtjes gekozen. Voor getrouwde mannen en vrouwen zijn er speciale datingsites om elkaar te ontmoeten voor een avontuurtje.


Mijn onderzoek naar seksavontuurtjes

Wil je een seksuele relatie of alleen een avontuurtje? Ik zocht het uit op diverse datingsites voor erotische contacten en vroeg de personen die alleen een avontuurtje zochten naar de redenen waarom ze een seksavontuurtje prefereerde boven een seksuele relatie of liefdesrelatie. Dit zijn de antwoorden die ik het meest kreeg op deze vraag: 

 1. Veel vrouwen en mannen bleken al een relatie te hebben. Een éénmalig avontuurtje komt minder snel uit dan een vast seksvriendje of seksvrriendinnetje.

 2. Veel mensen die seksdaten zijn heel erg op hun vrijheid gesteld. Ze houden hun dates op afstand.

 3. Bij een date om de seks is er lang niet altijd een klik. Met vind de persoon waarmee naar bed gaat leuk voor één keer, maar niet voor een vriendschap of relatie.

 4. Men vindt het opwindend om met veel verschillende mensen seks te hebben en prefereert daarom éénmalige contacten.

 5. Stellen die samen seksavontuurtjes beleven zoals trio seks hebben niet graag dat hun partner vaker met een andere man of vrouw seks heeft.Van avontuurtje naar seksrelatie

En natuurlijk kan er altijd meer voortkomen uit een geslaagd avontuurtje. Soms bevalt het seksavontuurtje beide partijen dusdanig dat het niet bij een éénmalig avontuurtje blijft. Want waarom zou je het niet nog eens overdoen als je samen een spetterende avond en / of nacht hebt beleefd?

Het grote voordeel van een avontuurtje is dat het tot niets verplicht, maar ook niets hoeft uit te sluiten. Je kan samen doen wat jullie het best bevalt. Het seks avontuurtje groeit dan uit tot een seksrelatie en je scharrel tot een friend with benefits.

Een anoniem avontuurtje

Zoals je in het onderzoek kon lezen wordt privacy en anonimiteit bij een seksavontuurtje vaak erg op prijs gesteld. Het voordeel van een avontuurtje via een dating site is dat deze heel anoniem kan plaatsvinden. Op de datingsite ben je anoniem en kun je anoniem berichten uitwisselen en anoniem chatten

Je kunt er een afspraakje maken met een leuke vrouw of man waarmee het klikt en ergens afspreken. Vervolgens kun je in alle anonimiteit seks hebben en weer huiswaarts gaan.

Natuurlijk kun je tijdens de date ook alles over jezelf vertellen, en contactgegevens uitwisselen, maar daar zijn jullie vrij in. De anonieme seks is voor veel vrouwen en mannen zelfs een kick. 

En bovendien hoef je dan niet bang te zijn dat je one night stand later ineens voor je neus staat.  Als je het niet wil hoef je niet eens je (echte) naam, leeftijd en woonplaats te noemen. Een avontuurtje in de buitenlucht

Voor een anoniem avontuurtje kun je je seksdate natuurlijk niet thuis ontvangen. Je kan bij de date afspreken of samen naar een hotel gaan voor een hoteldate. 

Maar veel spannende avontuurtjes vinden in de buitenlucht plaats. Of bijvoorbeeld in een auto. Na afloop van een date in de horeca of als vluggertje op een afgesproken plek. 

Dat laatste avontuurtje is vooral bij getrouwde bi mannen populair, maar ook een geheim avontuurtje tussen een getrouwde heer en een getrouwde dame wil nogal eens in de buitenlucht of op een parkeerplaats plaatsvinden.

Interesse in een avontuurtje? Bovenaan deze pagina vind je mijn overzicht met geschikte datingsites voor een avontuurtje.

Zie ook:
Was een het beleven van een seksueel avontuurtje vroeger een lot uit de loterij, tegenwoordig kun je veel makkelijker op een avontuurtje aansturen. Er zijn datingsites waar zowel mannen als vrouwen (en ook koppels) gericht op zoek zijn naar contacten voor een spannend avontuurtje.Heb jij een ervaring met seksavontuurtjes die je met ons wilt delen? Of heb je een mening over dit onderwerp? Hieronder kun je al je ervaringen, vragen en andere reacties kwijt.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Avontuurtjes zijn geweldig! En erotisch getinte dating sites zijn geweldig om een leuke meid voor een avontuurtje te vinden! Aan mij is zo'n ondeugende date wel besteedt en na een aantal maanden serieus daten ben ik er best goed in.
  Het kost me in ieder geval weinig moeite avontuurtjes te scoren. Ik leg op de datingsite veel contacten en neem uitgebreid om te chatten met veel verschillende meiden. Ik heb best tijd over en weinig slaap nodig hahaha.
  Zo maak je veel contacten met meiden die wel een avontuurtje willen en als je eenmaal een leuk contact hebt komt de date meestal vanzelf. In het begin schreef ik alle leuke meiden aan maar nu kies ik mijn avontuurtje wel in de buurt. In mijn buurt wonen genoeg meiden die wel een avontuurtje willen, daar hoef je niet het halve land voor door te reizen. Ik hou het wel echt bij die buurt avontuurtjes. Niet te ver reizen en niet meer dan 1 of 2 keer. Ik wil niet de indruk geven dat ik me wil binden en een avontuurtje moet een avontuurtje blijven. Leuke meiden genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de jacht is verslavend. Ik ben vast evil maar ik vind het een uitdaging om een leuke meid in bed te krijgen. Op datingsites maak ik daar een sport van. En ik vind het ook fascinerend hoe iedere vrouw in bed weer uniek is.

   Verwijderen
 2. Ik ben een happy single girl die helemaal niet zit te wachten op een vast vriendje of vaste relatie. Het leven bevalt me prima, en als jonge vrouw hoef je aan seks geen gebrek te hebben, ook al ben je single.

  Ik heb vroeger zat eenmalige avontuurtjes gehad, maar ben daar wel van teruggekomen. IK heb gemerkt dat ik dan toch liever een terugkomend seksvriendje heb. Of seksvriendjes, want monogaam hoef je daarin ook weer niet te zijn. Als het alleen om seksdates gaat hebben jongens en mannen er geen probleem mee als ze niet te enige zijn. Die hebben ook vaak graag hun vrijheid. En ik vind het ook fijn om me niet aan een persoon te binden, ook niet als het alleen om seks gaat. Dis liever meerdere seksrelaties dan een vaste partner of een vast seksvriendje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat het normaal is dat als je uit een slechte relatie komt, je liever avontuurtjes hebt dan dat je op zoek gaat naar een nieuwe relatie. Ik denk dat je dan een soort trauma hebt van de relatie waar je eerst overheen moet groeien. Na verloop van tijd wil je wel weer meer vastigheid.

  Je ziet dan ook dat op de ero dating sites veel pas gescheiden vrouwen en mannen zitten op zoek naar een avontuurtje. Spreek maar eens wat mensen aan en je hoort het.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.