Avontuurtje met vrouw, man of koppel

Tips voor een avontuurtje met een vrouw, man of stel. Met de beste dating sites en apps voor een spannend avontuurtje.

Avontuurtje vrouw man

Zowel mannen als vrouwen gebruiken vaak een datingsite of dating app met als doel een leuk persoon voor een spannend avontuurtje te beleven. Hier kijken we naar wat zo'n avontuurtje inhoudt en wat geschikte eerlijke datingsites zijn om een avontuurtje te beleven.

Wat is een avontuurtje?

De term avontuurtje wordt in Nederland vaak gebruikt voor wat men in het Engels een one night stand noemt. Een avontuurtje is een vrijblijvend sekscontact met een onbekende waarbij het van tevoren al het uitgangspunt is dat de date geen vervolg gaat. Een avontuurtje is een eenmalig sekscontact voor de kick. 

Waar vind je een avontuurtje?

De kroeg is een bekende plek om iemand op te pikken voor een avontuurtje. Het nadeel is echter dat lang niet alle dames en heren in de kroeg voor een avontuurtje open staan. Daardoor zal je er in veel gevallen je pijlen richten op de verkeerde persoon waardoor je in veel gevallen alleen de kroeg zal verlaten.

Daarom worden tegenwoordig vooral dating apps en en dating sites gebruikt om een man of vrouw voor een avontuurtje te vinden. Dat is veel makkelijker en veel effectiever!

Op dating apps is het helaas vaak veel swipen en weinig daten, en bij de grote bekende datingsites zijn veel mannen en vrouwen op zoek naar een relatie en niet naar een avontuurtje. Maar ook hiervoor is een oplossing!

Op een datingssite voor sekscontacten ben je namelijk wel goed op je plek als je een avontuurtje zoekt. De dames en heren op deze datingsites zijn namelijk wel te porren voor een avontuurtje. 

Hieronder vind je de beste dating sites voor een avontuurtje.


Hou er wel rekening mee dat ook op deze erotische datingsites niet iedereen slechts een avontuurtje zoekt. Je vindt er ook mannen en vrouwen die een meer langdurig sekscontact of een seksrelatie zoeken. Doch veel mannen en vrouwen op deze seksdating sites gaan een spannend avontuurtje niet uit de weg, al was het maar om te testen wat voor vlees ze in de kuip hebben.

Waarom een avontuurtje?

Er zijn vele redenen te bedenken waarom men een avontuurtje verkiest boven een meer langdurig sekscontact

Vaak is het de kick van seks met een onbekende die een avontuurtje aantrekkelijk maakt. Het is de spanning van het verleiden en met iemand in bed belanden waarbij alles dat jij of zij doet nog onbekend en onvoorspelbaar is. 

Dit maakt een avontuurtje tot een seksuele ontdekkingstocht waarbij alles weer even nieuw is, waarbij je verrast kan worden en waarbij je op seksgebied veel nieuws kunt ontdekken. Hoewel het natuurlijk ook wel eens tegen kan vallen. Maar dan is er altijd weer een nieuw avontuurtje te regelen.

Voor mannen kan het hebben van avontuurtjes hun jachtgevoelens bevredigen. Voor veel mannen is scoren belangrijk en na een geslaagd avontuurtje kunnen ze weer een kerf op hun scoringsbalk bijschrijven.

Voor vrouwen die graag flirten en verleiden is een avontuurtje een spel waarbij ze zich graag laten veroveren en zich op en top vrouw kunnen voelen als een onbekende heer haar veroverd en bevredigd.

Ook stellen zijn vaak in voor een avontuurtje in. Samen een ondeugend avontuurtje beleven. Vaak met een ander koppel (swingen), maar soms zijn ze ook in voor een avontuurtje met een single vrouw of man (trio).

En dan zijn er nog de getrouwde mannen en getrouwde vrouwen die geen relatie zoeken omdat ze deze al hebben. Soms in het geheim (overspel), soms met medeweten van hun levenspartner (open relatie). 

Men kan dan een buitenechtelijke seksrelatie aangaan, maar om de kans op ontdekking te voorkomen en om het huwelijk niet op spel te zetten wordt er vaak voor avontuurtjes gekozen. Voor getrouwde mannen en vrouwen zijn er speciale datingsites om elkaar te ontmoeten voor een avontuurtje.

Van avontuurtje naar seksrelatie

En natuurlijk kan er altijd meer voortkomen uit een geslaagd avontuurtje. Soms bevalt het avontuurtje beide partijen dusdanig dat het niet bij een éénmalig avontuurtje blijft. Want waarom zou je het niet nog eens overdoen als je samen een spetterende avond en / of nacht hebt beleefd?

Het grote voordeel van een avontuurtje is dat het tot niets verplicht, maar ook niets hoeft uit te sluiten. Je kan samen doen wat jullie het best bevalt.


Is een avontuurtje anoniem?

Het voordeel van een avontuurtje via een dating site is dat deze heel anoniem kan plaatsvinden. Op de datingsite ben je anoniem en kun je anoniem berichten uitwisselen en anoniem chatten

Je kunt er een afspraakje maken met een leuke vrouw of man waarmee het klikt en ergens afspreken. Vervolgens kun je in alle anonimiteit seks hebben en weer huiswaarts gaan.

Natuurlijk kun je tijdens de date ook alles over jezelf vertellen, en contactgegevens uitwisselen, maar daar zijn jullie vrij in. De anonieme seks is voor veel vrouwen en mannen zelfs een kick. 

En bovendien hoef je dan niet bang te zijn dat je one night stand later ineens voor je neus staat.  Als je het niet wil hoef je niet eens je (echte) naam, leeftijd en woonplaats te noemen. 

Een avontuurtje in de buitenlucht

Voor een anoniem avontuurtje kun je je seksdate natuurlijk niet thuis ontvangen. Je kan bij de date afspreken of samen naar een hotel gaan voor een hoteldate. 

Maar veel spannende avontuurtjes vinden in de buitenlucht plaats. Of bijvoorbeeld in een auto. Na afloop van een date in de horeca of als vluggertje op een afgesproken plek. 

Dat laatste avontuurtje is vooral bij getrouwde bi mannen populair, maar ook een geheim avontuurtje tussen een getrouwde heer en een getrouwde dame wil nogal eens in de buitenlucht of op een parkeerplaats plaatsvinden.

Interesse in een avontuurtje? Bovenaan deze pagina vind je een overzicht met geschikte datingsites voor een avontuurtje.

Zie ook:
Was een het beleven van een seksueel avontuurtje vroeger een lot uit de loterij, tegenwoordig kun je veel makkelijker op een avontuurtje aansturen. Er zijn datingsites waar zowel mannen als vrouwen (en ook koppels) gericht op zoek zijn naar contacten voor een spannend avontuurtje.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.