Badoo dating app en datingsite

Badoo is een dating app die veel overeenkomsten heeft met de meer bekende Tinder dating app. Lees hier een review.

Badoo dating app


We kijken naar de mogelijkheden van de Badoo app en de Badoo online website, en vergelijken Badoo met Tinder.

Verschillen tussen Badoo en Tinder

De grote concurrent van de Badoo dating app is het meer bekende Tinder. Er zijn veel overeenkomsten tussen beide dating apps.

Het grootste verschil tussen Badoo en Tinder is dat Tinder uitsluitend als app te gebruiken is, terwijl Badoo ook als datingsite in de browser gebruikt kan worden.

En er zijn meer verschillen. Het swipen van Tinder is eenvoudiger, maar ook oppervlakkiger. Badoo heeft wat uitgebreidere profielen en biedt wat meer mogelijkheden, zoals het geven van virtuele cadeau's en het spelen van spelletjes met ander Badoo gebruikers. 

Mede daardoor leent Badoo zich ook beter voor het vinden van een relatie. Het gebruik van de Badoo dating app is wat serieuzer dan het gebruik van Tinder, dat vooral voor de fun is.
Aantal gebruikers Badoo en Tinder

Tinder mag in Nederland dan veel bekender zijn dan Badoo, qua bezoekers aantallen blijft Tinder ver achter bij Badoo. Niet dat Tinder weinig gebruikers heeft, wereldwijd zijn er ruim 65 miljoen Tinder gebruikers, maar Badoo heeft er ruim 470 miljoen!

Gebruik Badoo dating app en Badoo datingsite

Badoo is vooral bekend als dating app, maar Badoo kan ook online in de browser als datingsite gebruikt worden. Zoals bijna alle datingsites en dating apps kun je je voor Badoo gratis inschrijven, maar moet je voor de serieuze dating functies betalen.

Met een gratis Badoo account kun je door de profielen bladeren, zien welke Badoo gebruikers met je profiel matchen, en je kunt met beperkingen contact leggen en chatten met deze matches (maar niet met vrouwen en mannen waarmee je niet matcht). Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je een foto plaatst. Zonder foto kun je niets op Badoo.

Badoo Premium en Badoo credits

Wil je echt gaan daten via Badoo, dan kun je meer uit het abonnement halen door de portemonnee te trekken. Betalen voor Badoo kan op twee manieren. Normaal gesproken biedt een datingsite of datingapp de mogelijkheid credits te kopen of een betaald premium abonnement af te sluiten, maar bij Badoo zijn beide betaalmogelijkheden beschikbaar.

Je kunt Badoo credits aanschaffen. Deze credits geven je "superkrachten" met meer communicatie mogelijkheden en een betere ranking in zoekresultaten. Badoo credits zijn te koop vanaf 10 euro en je kiest waarvoor je de credits inzet. Je kan instellen dat er automatisch nieuwe Badoo credits gekocht worden als je credits opraken, maar zo verlies je wel enigszins de controle over je uitgaven. Je kan dan beter een Badoo Premium abonnement nemen.

Bij een Badoo Premium abonnement. Een Badoo Premium abonnement is verre van goedkoop, maar het geeft je wel alle beschikbare Badoo mogelijkheden. Je kan onbeperkt berichten sturen, je kan"onzichtbaar" profielen bekijken, je kan chatten met nieuwe gebruikers voordat anderen dat kunnen en je kan je berichten voorrang geven ten opzichte van de berichten van gratis Badoo gebruikers. 

Ook kun je een Badoo chat starten met iemand waarmee je (nog) geen match hebt. En zo heb je nog meer voorrang en meer mogelijkheden ten opzichte van een gratis Badoo account.

Badoo APK

Om de Badoo app op je Android telefoon te gebruiken heb je een Badoo APK installatie bestand nodig. Deze APK heeft niets met een autokeuring te maken maar staat voor Android Package Kit. Deze Badoo APK kun je downloaden via de officiĆ«le Badoo website en via de Google App Store. Het downloaden van Badoo APK via andere bronnen wordt afgeraden omdat je dan niet weet of het bestand mogelijk schadelijke software bevat. 

Zie ook:

Onderwerp:
Review van de datingsite en dating app Badoo. De Badoo app en de Badoo datingsite worden online veel gebruikt. Hier kijken we naar de Badoo mogelijkheden voor chatten en daten en naar de verschillen tussen Badoo en Tinder.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Mijn Badoo review: Ik vind Badoo niet de beste dating app. Badoo is weinig origineel, je krijgt weinig reactie van mensen maar wel heel veel reclame op je telefoon en als je de Badoo dating app serieus wil gebruiken moet je veel geld betalen. Waarom zou je dan Badoo gebruiken en bijvoorbeeld niet Tinder of een app van een goede dating site.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.