Be2 review. Hoe goed is Be2 dating?

Review van de B2 datingsite. B2 is een dating site vergelijkbaar met RelatiePlanet en Lexa, maar minder bekend. Maar dat kun je ook als voordeel zien. Test het gratis uit.

Be2 is een datingsite die zich richt op singles die serieus op zoek zijn naar een relatie. Be2 is te vergelijken met bekendere datingsites als Lexa en Relatieplanet. Hoewel minder bekend doet Be2 niet voor die grote datingsites ten onder, integendeel, door de mindere bekendheid trekt de Be2 dating site een serieuzer publiek aan. Bovendien zijn de mogelijkheden van deze serieuze datingsite groot. Be2 wordt vaak foutief als B2 geschreven.

Gratis inschrijving Be2

Kennismaken met de B2 dating site kan heel makkelijk via de mogelijkheid tot gratis inschrijven op Be2. Deze gratis inschrijving laat je kennismaken met deze datingsite en de vrouwen en mannen die de Be2 site gebruiken om een date of relatie te vinden.
(Daten in België? Er is ook een Be2 België).

Verhouding mannen / vrouwen

Bij iedere datingsite is de verhouding tussen mannen en vrouwen erg belangrijk. Bij sommige datingsites is die verhouding helemaal uit balans, waarbij de mannen dan vaak sterk in de meerderheid zijn, maar Be2 heeft een goede verhouding tussen de geslachten al zijn de vrouwen wel in de meerderheid. Volgens onze laatste gegevens is 57% van de Be2 gebruikers vrouw en 43% man.

Be2 spreek je uit als B2.

Het publiek van de Be2 dating site

Hoe kun je het publiek van de Be2 datingsite verder omschrijven? Zoals we al schreven is deze contactsite gericht op serieuze dating.  De mannen en vrouwen lijken op deze datingsite ook serieuzer op zoek dan op veel vergelijkbare andere datingsites met een bekendere naam waarop mensen zich graag uit nieuwsgierigheid inschrijven. En het publiek is heel veel serieuzer op zoek dan op dating-apps als Tinder die voor veel mensen meer fun zijn dan een middel om een echte date te vinden.

Ondanks zijn minder bekende naam heeft de Be2 dating site toch al meer dan 750.000 members. Ook op deze datingsite voor serieuze dating is dus genoeg te "kiezen".

Gericht zoeken

Bij zoveel members zijn goede selectiemogelijkheden natuurlijk erg belangrijk. Deze biedt Be2 niet alleen via de mogelijkheid om via ingevoerde velden te zoeken en selecteren, maar ook via een persoonlijkheidstest. Het is belangrijk deze test zorgvuldig in te vullen want deze geeft vervolgens samen met je "wensenlijstje" heel goede contactsuggesties met mannen of vrouwen waarmee er een zeer grote kans is op een wederzijdse klik.

Internationaal een grote site

Als je op de Nederlandse Be2 datingsite zit merk je dat niet zo, maar B2 dating is internationaal een grote speler in de datingwereld. De site is in 2004 opgericht en inmiddels actief in 30 landen op 6 continenten. Er zijn wereldwijd meer dan 16 miljoen mensen ingeschreven.

Dit vind je terug in de hoge kwaliteit van de site en de kracht van de selectiemogelijkheden. Alles aan Be2 is heel professioneel en goed opgezet. Met de goede contact-aanbevelingen als hun paradepaard.

Ook de privacy, de betrouwbaarheid en de bescherming van je persoonlijke gegevens zijn bij dit grote bedrijf in veilige handen.

Conclusie


Pluspunten Be2 dating site

 • Grote keuze uit veel vrouwen en mannen op zoek naar een serieuze relatie.
 • Zeer goed match systeem waaruit heel nuttige contact aanbevelingen voort komen.
 • Gebruiksvriendelijke datingsite met veel mogelijkheden.
 • Goede privacy en bescherming van de gegevens. Een eerlijke datingsite met een goede controle op valse profielen.
Minpunten Be2
 • Als je gaat voor een fun-date is dit een minder goede datingsite. Op Be2 zoeken mensen gericht naar een relatie.

Waardering

We geven Be2 de maximale score!  5 / 5


Informatie Be2

Onze bezoekers vonden deze site op onderstaande zoektermen (top 10):
 1. Be2 dating
 2. B2 review
 3. Datingsite be2
 4. B2 dating
 5. 2be dating
 6. Be2 kosten
 7. B2 dating site
 8. Ervaringen B2 dating site
 9. Be2 dating review
 10. B2 gratis inschrijven

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Hoewel Be2 een grote internationale datingsite is met datingsites in diverse landen en diverse talen is Be2 in Nederland vrij onbekend. Dat merk je aan de drukte op de site. Dat is niet zo massaal als bij hun meer bekende concurrenten als Lexa en Parship. Is dat erg? Je kan uit minder mensen kiezen, dat is een nadeel.

  Maar veel mensen, dus veel keuze, is niet altijd een minpunt. Ik merk het aan mezelf, als ik bestookt wordt met reacties dan kan ik me niet zo op 1 persoon concentreren en ga al snel van de de 1 naar de andere hoppen (alleen online hoor!). Dan heb ik bij de ene man een minpuntje ontdekt, en dan duikt er een andere leuke man op. Dan die maar eens aanspreken.

  Voor iemand met een korte aandachtsspanne of voor iemand met keuzestress is Be2 een betere datingsite dan de in Nederland veel meer gebruikte en daardoor veel drukkere datingsites.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.