Be2 review

Be2 is een datingsite die zich richt op singles die serieus op zoek zijn naar een relatie. Be2 is te vergelijken met datingsites als Lexa en Relatieplanet. Hoewel minder bekend doet Be2 niet voor die datingsites onder, integendeel, door de mindere bekendheid trekt Be2 een serieuzer publiek aan. Bovendien zijn de mogelijkheden van deze serieuze datingsite groot.


Gratis inschrijving

Kennismaken met B2 kan heel makkelijk via de mogelijkheid tot gratis inschrijving. Deze laat je kennismaken met deze datingsite en de vrouwen en mannen die de site gebruiken om een date of relatie te vinden.

Verhouding mannen / vrouwen

Bij iedere datingsite is de verhouding tussen mannen en vrouwen erg belangrijk. Bij sommige datingsites is die verhouding helemaal uit balans, waarbij de mannen dan vaak sterk in de meerderheid zijn, maar Be2 heeft een goede verhouding tussen de geslachten al zijn de vrouwen wel in de meerderheid. Volgens onze laatste gegevens is 57% van de Be2 gebruikers vrouw en 43% man.

Het publiek van Be2

Hoe kun je het publiek van de Be2 datingsite verder omschrijven? Zoals we al schreven is deze contactsite gericht op serieuze dating.  De mannen en vrouwen lijken op deze datingsite ook serieuzer op zoek dan op veel vergelijkbare andere datingsites met een bekendere naam waarop mensen zich graag uit nieuwsgierigheid inschrijven. En het publiek is heel veel serieuzer op zoek dan op dating-apps als Tinder die voor veel mensen meer fun zijn dan een middel om een echte date te vinden.

Ondanks zijn minder bekende naam heeft Be2 toch al meer dan 750.000 members. Ook op deze datingsite voor serieuze dating is dus genoeg te "kiezen".

Gericht zoeken

Bij zoveel members zijn goede selectiemogelijkheden natuurlijk erg belangrijk. Deze biedt Be2 niet alleen via de mogelijkheid om via ingevoerde velden te zoeken en selecteren, maar ook via een persoonlijkheidstest. Het is belangrijk deze test zorgvuldig in te vullen want deze geeft vervolgens samen met je "wensenlijstje" heel goede contactsuggesties met mannen of vrouwen waarmee er een zeer grote kans is op een wederzijdse klik.

Internationaal een grote site

Als je op de Nederlandse Be2 datingsite zit merk je dat niet zo, maar Be2 is internationaal een grote speler in de datingwereld. De site is in 2004 opgericht en inmiddels actief in 30 landen op 6 continenten. Er zijn wereldwijd meer dan 16 miljoen mensen ingeschreven.

Dit vind je terug in de hoge kwaliteit van de site en de kracht van de selectiemogelijkheden. Alles aan Be2 is heel professioneel en goed opgezet. Met de goede contact-aanbevelingen als hun paradepaard.

Ook de privacy, de betrouwbaarheid en de bescherming van je persoonlijke gegevens zijn bij dit grote bedrijf in veilige handen.

Conclusie


Pluspunten Be2

  • Grote keuze uit veel vrouwen en mannen op zoek naar een serieuze relatie.
  • Zeer goed match systeem waaruit heel nuttige contact aanbevelingen voort komen.
  • Gebruiksvriendelijke datingsite met veel mogelijkheden.
  • Goede privacy en bescherming van de gegevens. Een eerlijke datingsite met een goede controle op valse profielen.
Minpunten Be2
  • Als je gaat voor een fun-date is dit een minder goede datingsite. Op Be2 zoeken mensen gericht naar een relatie.

Waardering

We geven Be2 de maximale score!  5 / 5


Informatie Be2

Onze bezoekers vonden deze site op onderstaande zoektermen (top 5):
  • Be2 dating
  • Datingsite be2
  • 2be dating
  • Be2 kosten
  • Be2 review

0 reacties:

© Dating 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.