Dit vindt men belangrijk bij een seksdate

Wat bepaalt of een vrouw of man ingaat op het voorstel van een seksdate? Wat zoeken mannen en vrouwen die aan seksdating doen bij zo'n date?
Wat vind jij belangrijke eigenschappen die belangrijk zijn om te bepalen of je met een man of vrouw een seksdate wil? We vroegen dit aan diverse vrouwen en mannen op datingsites gericht op seksdating.

We begonnen onze rondvraag op de datingsite Regio Sexcontact. De naam zegt het al, dit is een dating site die helemaal gericht op seksdates. Wat bepaalt of de mannen en vrouwen op deze dating site een ander uitnodigt voor een seksdate of liever een profieltje verder gaan?

Astrid: Een beetje verliefd

Het is de bekende (maar o zo vage) klik die keer op keer genoemd wordt. Maar wat houdt die klik precies in? Voor Astrid (24) is er sprake van een klik als ze zich bij iemand op haar gemak voelt. "Iemand met humor waarbij ik een gezellige avond heb die dan gepast afgesloten kan worden".

Bij Kevin (26) is er sprake van een klik bij "een dame die mijn blik continue naar haar toe trekt".

Steffie: Kriebels wel gewenst

Steffie (41) noemt het een beetje verliefd worden op iemand, "een man die met kriebels in de buik geeft". En die kriebels komen we vaak in de gesprekken tegen.

Het mag dan vaak om een one night stand gaan, het gevoel verliefd te kunnen worden op de betreffende man of vrouw geeft vaak de doorslag of deze persoon geschikt is voor een leuke seksdate.


Pieter: Lang leven de jetsers

Maar die klik hoeft niet perse op geestelijk gebied te zijn. Pieter (34) legt zijn prioriteiten anders: "grote borsten, van die enorme jetsers, hoe groter hoe beter","ze mogen gerust hangen, no problem, groot en zacht". Pieter is duidelijk een borstenman. "Als ik een date zoek, dan selecteer ik echt op de tietmaat".

Pieter is dan ook niet alleen te vinden op .....maar ook op Maatje Meer Match, een datingsite voor dikkere vrouwen en mannen.

Maatje Meer Match is geen datingsite voor seksdates, ¨dus ik moet daar wel voorzichtiger zijn, maar daar vind je vrouwen met waanzinnige borsten! En daar zitten geile donders tussen!".


Lola: Liever een lekkere pik dan een lief karakter

Ook Lola (38) op Ondeugend Daten zoekt de klik vooral fysiek. "Een lekkere pik is belangrijker dan een lief karakter". Dat is duidelijk. Lola vind een bad boy zelfs aantrekkelijker dan een lieve man.

"Het gaat me bij die dates alleen om de lust, dus de rest is niet belangrijk". Lola wil alleen genieten en is een liefhebster van een beetje ruwe seks.

"Als ik een seksdate zoek let ik alleen op de foto's en de fysieke kenmerken". Maten zijn belangrijk voor Lola.


Brig en Ben: Hoge eisen, minder seksdates


Voor stel Brig en Ben (41, 45) dat via Ondeugend Daten met andere stellen date is het wel een combinatie van een lichamelijke en geestelijke klik.

Het koppel heeft een behoorlijk verlanglijstje waarbij ze niet alleen een goed gesprek op goed niveau willen kunnen voeren, maar waarbij ook lichaamslengte en postuur, en bijvoorbeeld ook niet roken van belang zijn.

Het koppel noemt zichzelf dan ook kritisch. Bemoeilijkt dat kritisch zijn het vinden van een date dan niet? "Ja heel veel dates hebben we dan ook niet, ook omdat we van onze dates ook verwachten dat ze een beetje kritisch zijn en niet met iedereen het bed induiken".

Gelukkig hebben Brig en Ben onlangs een leuk koppel ontmoet die aan al hun eisen voldoen en waarmee ze regelmatig afspreken.


Gaby: Verlanglijstje

Ook Gaby (30, Secret Flirt Dating) houdt er wel een verlanglijstje op na. "Je mag als vrouw op een seksdating site best eisen stellen".

Gaby is dan ook een mooie dame om te zien en heeft aan mannelijke aandacht geen gebrek, ook niet buiten het online daten om. "Maar op Passie voor Twee kun je heerlijk zoeken en afspraken maken, en je weet precies wat je wil".

Ook bij Gaby gaat het om een totaalpakket "maar dat de man knap is vind ik wel heel belangrijk".


Moniek: Vergeet de humor niet

Voor de alleenstaande moeder Moniek (38, Novamora) gaat het echt om het totaalplaatje of ze ingaat op de uitnodiging van een man om te seksdaten.

Het uiterlijk speelt een rol, maar gevoel voor humor, aandacht voor haar tijdens de inleidende chats en mails en een leuk en positief karakter zijn minstens zo belangrijk. "Ik duik niet alleen maar het bed in, maar wil ook een gezellig gesprek hebben en kunnen lachen, zo kom ik in de stemming".


Wat vind jij belangrijk?

Kortom, die bekende klik die belangrijk is bij een seksdate komt in vele vormen voor.

Hieronder, verderop de pagina, kun je zelf vertellen wat jij belangrijk vind om met iemand een seksdate te hebben.


Zie ook:Onderwerp:
Veel vrouwen en mannen speuren op internet naar een leuke spannende seksdate. Maar natuurlijk duiken deze dames en heren niet zomaar met iedereen het bed in. Wat maakt een man of vrouw geschikt voor een seksdate? Wat verleidt deze mannen en vrouwen tot een seksdate? We vroegen ze het gewoon. Lees hier boven de interviews en ervaringen.

2 opmerkingen:

  1. Eerlijk gezegd stel ik niet zulke hoge eisen aan vrouwen waarmee ik seksdates heb. Bij een seksdate gaat het me echt om de seks. Leeftijd en uiterlijk, maar ook karakter doen me dan niet zoveel. Het meest belangrijk vind ik dat een vrouw geil is, hoe meer zin in seks ze heeft hoe beter, dan hebben we samen een heerlijke avond. Een lekker lichaam is natuurlijk mooi meegenomen, maar ook met een minder mooie vrouw kan ik heerlijk van seks genieten. Ik dim het licht wel een beetje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Of de man rijk of succesvol is maakt mij bij een seksdate niet uit. Verder mag hij niet getrouwd zijn, maar verder respecteer ik zijn privacy. Wel moet hij een stevig gebouwd zijn er niet verlegen. Dominant mag, maar hij moet wel bij de seksdate mijn grenzen respecteren. Lief hoeft niet, respectvol wel. De seks mag ruig zijn. Graag zelfs!

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.