Beste dating apps voor liefde en relatie

Er zijn veel dating apps, maar heel effectief om de liefde of zelfs een relatie te vinden zijn de meeste van deze dating apps niet. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen. Hier de beste apps voor de liefde en een relatie.


Tinder, Badoo, Happn en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er zijn honderden verschillende datingapps, je blijft swipen. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk, want met deze datingapps is het keuren, sloeren en flirten geblazen, maar voor het vinden van een echte liefde zijn deze bekende dating apps niet echt geschikt. 

Daarom kijken we hier naar de beste dating apps voor echte liefde en het eventueel vinden van een leuk persoon voor een vaste relatie..

Deze, heel wat serieuzere, datingapps zijn vaak gerelateerd aan datingsites die al ver voor Tinder bestonden. Laten we eens kijken wat ze bieden.

Onderstaande apps kun je downloaden nadat je je op hun datingsite hebt ingeschreven.

Lexa app

Lexa bestaat als datingsite al sinds 2000 maar gaat helemaal met de tijd mee. En bij een moderne dating site  hoort ook een datingapp. 

De Lexa app is geen slap aftreksel van de website, maar een goed functionerende datingapp met alle mogelijkheden. En alle kennis en mogelijkheden van de Lexa dating site worden ook door de Lexa app gebruikt, met goede partnervoorstellen, matching een persoonlijkheidstest e.d. 

En chatten doe je via de Lexa app op de smartphone heel makkelijk, en anoniem, Daarvoor beschikt de app over de Lexa Messenger.

Swipen is er niet bij met de Lexa datingapp. Als je echt interesse hebt in iemand kun je deze een berichtje sturen of uitnodigen voor een chat in de Lexa Messenger app.

Elite Dating app

Ook Elite Dating bestaat al heel lang (vroeger als eDarling). Ook Elite Dating is een datingsite voor serieuze contacten. 

Het elite in de naam slaat niet op elitair gedrag van de gebruikers maar op het hoge niveau van de datingsite zelf. Zo is het voor het vinden van geschikte matches nodig dat je in de app of op de website eerst een vragenlijst en persoonlijkheidslijst invult. 

Dat invullen kost even tijd, maar het resultaat is er naar. Geen ruwweg geselecteerde lijst met mannen of vrouwen, maar een echt voor jou geschikte lijst met mogelijke contacten.

De Elite Dating app is niet zo snel en swingend als de vele Tinder varianten die de appstores rijk zijn, maar als je op zoek bent naar een date die echt bij je past, en er niet alleen op de foto leuk uitziet, is dit de beste datingapp voor liefde die je kunt vinden.

Parship app

Ook de bekende datingsite Parship heeft een app die heel geschikt is voor wie de liefde of een relatie zoekt. De Parship Dating app is er voor Apple en Android.

Schrijf je in voor Parship, download de app en je hebt alle mogelijkheden van deze dating site ook in de app op je mobiele telefoon. Berichten en chats zijn makkelijk te lezen en te gebruiken en op push notificaties kun je direct reageren, 

50PlusMatch Dating app

De beste dating app voor 50 plussers die de liefde / een relatie zoeken. 50PlusMatch is één van de beste dating sites van Nederland voor de 50 plus dater, en beschikt over een heel goede dating app die makkelijk in het gebruik is maar toch veel mogelijkheden biedt.

Veel 50+ vrouwen en 50+ mannen geven de voorkeur aan 50 plus dating sites en deze app sluit daar prima op aan. Natuurlijk kun je dating site en dating app naast elkaar gebruiken. Thuis gebruik je bijvoorbeeld de site en als je onderweg of op je werk even een berichtje wilt lezen gebruik je de 50PlusMatch dating app op je smartphone.


Schrijf je eerst in via bovenstaande link (gratis) en download daarna de app op je mobiele telefoon. Goede kans dat je zo online je echte liefde vindt!

Zie ook: 


Onderwerp:
Hier de beste dating apps voor mannen en vrouwen die liefde of een relatie zoeken. We kijken naar de dating app voor de smartphone van Lexa, Parship, 50PlusMatch en de Elite Dating app.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.