Beste datingsites voor een date met een stel

De beste datingsites voor stellen, mannen en vrouwen die een date met een stel zoeken. Op deze site vind je volop m/v koppels die daar voor in zijn.

De meeste mensen die een date zoeken zijn op zoek naar een vrouw of man. Maar er zijn ook stellen, mannen en vrouwen die contact met een stel zoeken. Dat zijn dusdanig veel stellen dat grote erotische datingsites er een plekje voor ingeruimd hebben, en dat er zelfs speciale datingsites voor paren zijn. Hier kijken we naar de beste datingsites voor stellen.

De beste datingsites voor stellen


Stel zoekt stel

Het zal je niet verbazen dat het bij dates tussen stellen vooral om seksafspraakjes gaat. Vroeger noemde men dat partnerruil, tegenwoordig swingen. Het kan om een éénmalige sexdate gaan, maar vaak bouwen de koppels ook een vriendschap op waarbij onderlinge seks deel van uitmaakt.

Deze mannen en vrouwen van deze stellen hoeven niet perse bi-seksueel te zijn, hoewel dit onder de vrouwen wel veelvuldig voorkomt. Bij bi-vrouwen is de drempel om te gaan swingen wat lager dan bij hetero-vrouwen.

Het is hoe dan ook voor de date daadwerkelijk plaatsvindt verstandig om af te spreken hoe ver je tijdens de (eventuele) seks wil gaan. Wil je alles met de ander doen wat je ook met je eigen partner doet? In hoeverre heb je bi-seksuele gevoelens? Het is handig om dat vooraf te laten weten. Bovenstaande datingsites hebben in de profiel-gegevens dan ook al de mogelijkheden aangegeven die je kunt aanvinken. En er kan zelfs op gezocht worden, zodat je zeker weet dat het stel dat je vindt qua wensen bij je past.

Stel zoekt man

Daarnaast zijn er op bovenstaande erotische datingsites ook stellen te vinden die er een man alleen bij zoeken. Dat aanbod is groot, dus de mannen hebben wel concurrentie. De mannen van de stellen die een man erbij zoeken kunnen bi-seksueel zijn, maar dat is lang niet altijd het geval. Vaak is de man erbij een extraatje voor de vrouw van het stel. Het koppel zoekt dan een man erbij voor een vrouwgericht trio.

Stel zoekt vrouw

Stellen die een vrouw erbij zoeken zijn er ook, en hier liggen de verhoudingen heel anders. Nu is de vraag vele malen groter dan het aanbod, en is een date lang niet zo makkelijk te realiseren. En ook bi-seksualiteit is hier veel vaker aan de orde. Zowel de vrouw van een stel dat een trio zoekt als de vrouw die wel wil daten met een stel zijn in de meeste gevallen bi-seksueel, of op zijn minst bi-nieuwsgierig.

Kijk bij bovenstaande erotische datingsites voor stellen voor al dit vraag en aanbod.

Parenclub of datingsite?

Een andere manier voor een koppel op met een ander stel in contact te komen is in een parenclub. Aan een parenclub bezoek zitten echter nogal wat haken en ogen.

Ten eerste vinden veel koppels een parenclub te massaal. Ze voelen zich meer op hun gemak met een date in huiselijke sfeer, met één ander stel waarmee ze al eerder contact gehad hebben. Als je zo tegen een partnerruil date aankijkt kun je beter contact maken via een datingsite. Je kunt elkaar dan ook eerst beter aftasten en leren kennen voor je tot een date overgaat.

Ook loop je in een  parenclub de kans dat je geen geschikt koppel aantreft of dat je moeite hebt met het leggen van een contact dat ergens toe leidt. Op een datingsite kun je veel beter kiezen en selecteren.

En wil je dan toch een parenclub bezoeken? Dan kun je via één van de bovenstaande beste datingsites voor stellen eerst contact maken met een leuk koppel en dan in een parenclub met elkaar afspreken. Je weet dan zeker dat je daar leuk gezelschap gaat aantreffen.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.