Beste datingsites voor een date met een stel

Mijn overzicht met beste datingsites voor stellen, mannen en vrouwen die een date met een stel zoeken. Op deze sites vind je volop m/v koppels die wel in zijn voor een spannende date.

De meeste mensen die een date zoeken zijn op zoek naar een vrouw of man. Maar er zijn ook stellen, mannen en vrouwen die contact met een stel zoeken. 

Dat betreft dusdanig veel stellen dat grote erotische datingsites er een speciaal plekje voor ingeruimd hebben. Er er zijn zelfs (grote) speciale datingsites voor paren. Hier geef ik informatie over de beste datingsites voor stellen.

De beste datingsites voor stellen


Stel zoekt stel

Het zal je niet verbazen dat het bij dates tussen stellen vooral om seksafspraakjes gaat. Vroeger noemde men dat partnerruil, tegenwoordig swingen. Het kan bij zo'n date tussen twee stellen om een éénmalige sexdate gaan, maar vaak bouwen de koppels ook een vriendschap op waar onderlinge seks dan deel van uitmaakt.

Deze mannen en vrouwen van deze stellen hoeven niet bi-seksueel te zijn, hoewel dit onder de vrouwen wel veelvuldig voorkomt (en bij mannen veel minder). Bij bi-vrouwen is de drempel om te gaan swingen  lager dan bij hetero-vrouwen.

Het is hoe dan ook voor de date daadwerkelijk plaatsvindt verstandig om af te spreken hoe ver je tijdens de (eventuele) seks wil gaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het volgende:
 • Wil je alles met de ander doen wat je ook met je eigen partner doet? En zo nee, hoe ver wil je gaan.
 • In hoeverre heb je bi-seksuele gevoelens? En wil je die met het andere koppel beleven?
 • Wil je aan partnerruil doen, en zo ja wil je dan bij elkaar blijven of splitsen?
 • Gebruik je condooms?
 • Wat als één van de partners het op het laatste moment toch niet ziet zitten?

Ik vind het verstandig  om dit met elkaar te bespreken en om het andere koppel vooraf te laten weten hoe jullie over deze kwesties denken. 

Bovenstaande datingsites hebben in de profiel-gegevens dan ook al de mogelijkheden aangegeven die je kunt aanvinken. En er kan zelfs op gezocht worden, zodat je zeker weet dat het stel dat je vindt qua wensen bij je past.


Stel zoekt man

Daarnaast zijn er op bovenstaande erotische datingsites ook stellen te vinden die er een man alleen bij zoeken. Deze koppels vinden het spannend als een man bij hen in bed komt meespelen.

Dat aanbod aan mannen die dit wel zien zitten is groot, dus de mannen die willen daten met een stel hebben wel concurrentie.  Dit geeft de koppels ook de mogelijkheid selectief te zijn en alleen af te spreken met mannen die ze echt zien zitten.

De mannen van de stellen die een man erbij zoeken kunnen bi-seksueel zijn, maar dat is lang niet altijd het geval. Vaak is de man die een stel erbij zoekt een extraatje voor de vrouw van het stel. Het koppel zoekt dan een man erbij voor een vrouwgericht trio.

Deze "bi kwestie" is wel iets om voorafgaand aan de trio date te bespreken. Het kan pijnlijk zijn als één van de twee mannen denkt dat het om een biseksueel trio gaat terwijl de ander daar niets van wil weten.

Stel zoekt vrouw

Stellen die een vrouw erbij zoeken zijn er ook. Veel zelfs! Want hier liggen de verhoudingen heel anders. Nu is de vraag vele malen groter dan het aanbod. Zoals we al schreven hebben veel vrouwen die aan seks met derden (en andere koppels) doen bi seksuele gevoelens. Daarom staat bij veel van die stelletjes zowel de man als de vrouw open voor seks met een vrouw die ze voor een triootje uitnodigen.

Veel koppels die hier voor open staan, en minder beschikbare vrouwen, houdt logischerwijs in dat een trio date tussen een koppel en een single vrouw lang niet zo makkelijk is om te realiseren.

Bi-seksualiteit is vaak aan de orde bij vrouwen die een trio willen. Zowel de vrouw van een stel dat een trio zoekt als de vrouw die wel wil daten met een stel zijn in veel gevallen bi-seksueel, of op zijn minst bi-nieuwsgierig.
 
Kijk bij bovenstaande erotische datingsites voor stellen voor al dit vraag en aanbod.

Parenclub of datingsite?

Terug naar de date tussen twee stellen. Datingsites worden hier heel veel voor gebruikt. Neem maar eens een kijkje op de bovenaan genoemde datingsites voor een date met een stel om te zien hoeveel koppels daar actief aanwezig zijn.  

Een andere manier voor een koppel op met een ander stel in contact te komen is in een parenclub. Aan een parenclub bezoek zitten echter nogal wat haken en ogen.

Ten eerste vinden veel koppels een parenclub te massaal. Het koppel voelt zich dan vel meer op hun gemak met een date in huiselijke sfeer, met één ander stel waarmee ze al eerder contact gehad hebben, al is het maar over de telefoon of in een chat.

Als je zo tegen een partnerruil date aankijkt kun je beter contact maken via een datingsite. Je kunt elkaar dan ook eerst beter aftasten en leen kennen voor je tot een date overgaat.

Wil je toch wel eens een parenclub bezoeken, maar zoek je liever eerst een stel uit die je daar beter wil leren kennen? Dan kun je eerst op een datingsite kennis maken, en de parenclub gebruiken als ontmoetingsplek voor jullie eerste date.

Ook loop je in een parenclub de kans dat je geen geschikt koppel aantreft of dat je moeite hebt met het leggen van een contact dat ergens toe leidt. Op een datingsite kun je veel beter kiezen en selecteren.

En wil je dan toch een parenclub bezoeken? Dan kun je via één van de bovenstaande beste datingsites voor stellen eerst contact maken met een leuk koppel en dan in een parenclub met elkaar afspreken. Je weet dan zeker dat je daar leuk gezelschap gaat aantreffen.

Ervaringen van stellen met dating

Zoals ik al schreef, er zijn meer stellen die samen aan dating doen dan je waarschijnlijk zou verwachten. Misschien zijn zelfs je buurman en buurvrouw, of die keurige collega en haar man,  in het geheim swingers.

Hieronder kun je ervaringen lezen van koppels die samen aan dating doen. Ze maken spannende afspraakjes met andere stellen, mannen en / of vrouwen. Sommige van deze koppels zijn daar naar de buitenwereld heel open over, andere stellen houden hun gezamenlijke seksuele avontuurtjes liever geheim.

Wil je wel eens daten als stel? Of zoek je een leuk stel voor een spannende date? Lijkt het jullie leuk om samen te swingen? Wil je weten hoe je dit het beste kan doen? Hieronder vind je meer informatie die ik schreef over het daten met een koppel en de beste datingsites voor een date met een stel.


Onderwerp:
Veel stellen in Nederland en België doen samen aan dating. Dit samen daten wordt ook wel swingen genoemd. Hier informeer ik je over dating door stellen en de beste datingsites voor een date met een stel.

Een reactie posten

6 Reacties

 1. We durven het nooit te zeggen als we ergens onze hobbies moeten invullen maar swingen is voor ons echt onze grootste hobby. Wij zijn een stel die dol zijn op seks. Onze seks samen vinden we heerlijk, maar we vinden het nog fijner als er iemand anders bij is. Meer spanning, meer variatie, en gewoon geiler!

  Hoewel we soms ook met een ander stel daten gaat onze voorkeur over het algemeen uit naar een trio date met een man. Mijn man is licht bi. Alleen op seksueel gebied (afrekken en pijpen) en niet in de liefde. Hij vindt het heerlijk om samen met een man mij te verwennen. We hebbenals stel ook dates met hetero mannen maar mijn man vind het extra fijn als de man hem ook met zijn mond wil bevredigen.

  We hadden tot voor kort een huisvriend maar omdat deze een relatie kreeg met een vrouw die niet open staat voor een date met een stel is dat contact verbroken. Jammer want deze minnaar kwam bijna wekelijks langs om ons beide heerlijk te verwennen (en om natuurlijk ook zelf uitgebreid verwend te worden).

  Nu zijn wij weer via de Regio Swingers dating site op zoek naar leuke mannen die op zoek zijn naar een date met een stel. Liefst mannen die een beetje bi zijn, maar hoeft niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een trio date met een man lijkt me heerlijk. Maar mijn echtgenoot wil graag met me swingen maar dan wel een date met een stel. Vanuit zijn oogpunt wel te begrijpen want in tegenstelling tot jouw man is mijn man niet bi en hij wil ook aan zijn gerief komen. Daarbij vind hij er niets aan om het samen met een andere man met mij te doen. Wij hebben dus echt partnerruil. Als we een date met een stel hebben zijn we los van elkaar bezig. Liefst de één in de slaapkamer en de ander in de logeerkamer of huiskamer. Maar veel stellen willen bij elkaar in 1 kamer blijven. Ik vind het ook wat hebben, om mijn man met die andere vrouw bezig te zien. Maar hij houdt daar niet van.

   Verwijderen
 2. Wij vinden het als stel heerlijk om met een ander stel te daten. Met het juiste stel is dat zowel gezellig als reuze spannend en geil. Je kan met vier heerlijke seks hebben.

  Natuurlijk tref je het bij een onbekend stel niet altijd. We hebben ook dates gehad waar we zo snel mogelijk weer een einde aan maakte. Maar ook in dat geval kun je er later smakelijk om lachen. Mijn man en ik praten achteraf het meest over de mislukte dates dan over de geslaagde dates :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SDC werd ons door swingers aangeraden, maar voor ons als beginners was die swingerssite ons echt te heftig. Regio Swingers bevalt ons beter. Hier zitten meer stellen die net als ons nog geen ervaring hebben met een date met een stel.

  Die ervaring gaat er zeker komen, want we hebben er inmiddels leuk contact met twee stellen waarmee we eventueel wel willen daten en dat is wederzijds. We praten zelfs over een date met drie stellen wat wel grappig is omdat we allemaal nog onervaren zijn, maar straks misschien wel met zes seks gaan hebben.

  De eerste stap slaan we gewoon over. We kunnen straks dan ook wel meteen door naar SDC :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet alleen op de swingers sites maar ook op de algemene erotische dating sites zijn heel veel stellen te vinden. Het aantal stellen (vrouw en man) is daar bijvoorbeeld veel groter dan het aantal single vrouwen. Ik zie heel uiteenlopende stellen langskomen. Het lijkt wel of heel Nederland aan het swingen is geslagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las pas dat partnerruil en trio's op het moment heel populair zijn bij stellen. Heel veel stellen doen aan daten. Dat zie je ook wel op de datingsites voor een date met een stel, die zijn heel druk met heel veel ingeschreven stelletjes.

   Ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar in mijn omgeving hoor of zie ik daar niets van. Daten door stellen is in de mode maar gebeurt nog wel in het geheim. Er zit kennelijk nog wel een taboe op. Niet zoals in de wilde jaren 70 dat het open en bloot gebeurde. Maar toen had je ook nog geen datingsites waar de stellen elkaar in het geheim konden contacten.

   Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.