Beste dating sites voor een gezellige date

Zoek je een gezellige date? Een date zonder al te veel stress en verwachtingen? Dan zijn dit voor jou de beste sites om een gezellige date te vinden.

gezellige date

Wat is de beste dating site voor jou? Dat hangt vaak af van het soort date je zoekt. Niet iedere dating site is namelijk gericht op hetzelfde soort date, en ook het publiek kan per datingsite enorm verschillen. Hier kijken we naar de beste datingsites voor mensen die vooral op zoek zijn naar een gezellige avond uit of naar een gezellig dagje uit. De beste datingsites voor een gezellige date!

Ben je op zoek naar de beste dating sites voor een relatie, vaste vriendschap of erotische date? Kijk dan bij de andere beste datingsites.

Hieronder vind je de dating sites die het best geschikt zijn voor een gezellige, heel vrijblijvende, maar niet seksueel getinte date. Dating sites voor bijvoorbeeld een blind date voor een gezellig avondje uit of samen een drankje doen.

De beste datingsite voor een gezellige avond uit:Natuurlijk hopen veel vrouwen en mannen ook via deze datingsite hun ideale man of vrouw tegen het lijf te lopen, maar het gaat er op deze sites wat relaxter aan toe dan op dating sites als Parship, Relatieplanet of Lexa die toch meer serieus naar een relatie toe werken.

Het is over het algemeen ook een moderner jonger publiek dat bovenstaande datin gsites gebruikt. Een publiek dat niet gericht op zoek is naar een relatie, maar die eerder de spanning van een blind date zoeken, en dan wel zien wat daar uit voortkomt. Op deze dating sites is de date wat meer vrijblijvend. Het samen een leuke avond hebben staat voorop.

Wat kun je doen op zo'n date?

Op zo'n blind date kun je veel leuke dingen doen. Je kunt natuurlijk een drankje doen, een terrasje pakken of samen lekker gaan lunchen, maar ook samen een activiteit ondernemen zoals gaan schaatsen, karten of solex-rijden. Je hebt dat geheid een leuke middag of avond, zelfs als je date tegenvalt. Al is dat laatste natuurlijk niet de bedoeling.

Beste datingsites voor een relaxte date

Diverse dating sites zijn op zich wel meer relatie gericht, maar desondanks zeer geschikt voor mensen die het daten wat minder serieus opvatten.

Wil je graag dat je vrijblijvende date in bed eindigt? Dan zijn deze dating sites minder geschikt. Kies in dat geval voor een meer erotisch gerichte datingsite.

Een gezellige date zonder al te veel verwachtingen

Met wat voor verwachtingen met een blind date ingaat verschilt per persoon en ook van de datingsite waar men het contact heeft gelegd. Als deze eerste digitale ontmoeting plaats heeft gevonden op een datingsite gerichte op erotische contacten zal de verwachting anders zijn dan bij de datingsites waar men heel serieus naar een partnerrelatie zoekt.

De datingsites die we hier boven noemen zijn wat minder "zwaar" wat dat betreft. Op die datingsites kun je contacten leggen voor een date waar je met minder hoge verwachtingen in kan stappen. Je kan namelijk ook een date aangaan om gewoon een leuke gezellige avond te hebben. En mocht dat tot een vriendschap leiden, of wel wat meer dan alleen een vriendschap, dan is dat mooi meegenomen.

Nederland kent vele singels, en vooral de singles boven de 30 kunnen een weinig sociale contacten hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ze door een echtscheiding hun bestaande sociale netwerk verloren hebben, of het kan zijn dat ze een alleenstaande ouder met kleine kinderen zijn die erg aan huis gebonden zijn en daarom buiten de deur weinig vrienden en sociale contacten kunnen maken.

Voor veel van deze singles kan een blind date een leuk gezellig avondje uit zijn. Via dating kun je een sociaal netwerk opbouwen met andere leuke singles die zich in dezelfde situatie bevinden als jij. Via datingsites kun je contacten leggen voor een gezellige date. Bijvoorbeeld om ergens een drankje te doen, om samen uit eten te gaan, een museum of evenement te bezoeken, of iets anders te doen wat je normaal gesproken met een partner, vriend of vriendin zou doen.

Bovendien is zo'n gezellige date, als blind date, best spannend en avontuurlijk. Natuurlijk hoop je het er beter van af te brengen dan menig datend stel dat je bij dating televisieprogramma's ziet. Maar dat is ook weer de charme van dating. Als je met een onbekend iemand afspreekt voor een gezellige date weet je niet goed wat je aan gaat treffen. De date kan tegenvallen, maar je kunt ook ee reuze interessant persoon tegen het lijf lopen. 

Steeds meer mannen en vrouwen in Nederland gaan zo met een open mind een blind date in. In de hoop op een leuke gezellige date met een kans dat er ook iets meer uit komt. En zo niet, dan heb je er weer een ervaring bij!


Datingsites beter dan Tinder

Je kunt ook datingapps als Tinder gebruiken om een date te vinden. Maar het nadeel van die apps is dat vrijwel uitsluitend op het uiterlijk van een persoon gericht zijn. Dat is even leuk, maar de kans dat je met iemand uitgaat die ook qua interesses en karakter bij je past is veel groter op één van de bovengenoemde datingsites. Ook hebben de datingapps als nadeel dat er heel veel vrouwen en mannen opzitten die helemaal geen concrete date willen.

Zie ook:
Bij dating hoeft het niet altijd om een zoektocht naar een vaste relatie te zijn. Het kan ook zijn dat je vriendschap zoekt, of gewoon een gezellige date. Een afspraakje met een leuke vrouw of man om een gezellige date mee te hebben zonder verdere bijbedoelingen. Hier kijken we naar de beste dating sites voor een gezellige date.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Of je nu vriendschap of iets anders zoekt via een date, het is heel goed om dat al in de tekst bij je profiel duidelijk aan te geven. Vooral bij de grote bekende dating sites daten zowel mannen als vrouwen met heel verschillende intenties. De één wil een partner voor het leven vinden een ander zoekt vooral gezelligheid en ziet verder wel wat er van komt. Geef dus goed aan wat je wil en wat je van een date verwacht. Het is een kleine moeite en het kan teleurstellingen en mislukte dates voorkomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.