Beste datingsites voor een gezellige date

Wat is de beste datingsite voor jou? Dat hangt vaak af van het soort date je zoekt. Niet iedere datingsite is namelijk gericht op hetzelfde soort date, en ook het publiek kan per datingsite enorm verschillen. Hier kijken we naar de beste datingsites voor mensen die vooral op zoek zijn naar een gezellige avond uit of naar een gezellig dagje uit.

Ben je op zoek naar de beste datingsites voor een relatie, vaste vriendschap of erotische date? Kijk dan bij de andere beste datingsites.

Hieronder vind je de datingsites die het best geschikt zijn voor een gezellige, heel vrijblijvende, maar niet seksueel getinte date. Datingsites voor bijvoorbeeld een blind date voor een gezellig avondje uit of samen een drankje doen.

De beste datingsite voor een gezellige avond uit:Natuurlijk hopen veel vrouwen en mannen ook via deze datingsite hun ideale man of vrouw tegen het lijf te lopen, maar het gaat er op deze sites wat relaxter aan toe dan op datingsites als Parship, Relatieplanet of Lexa die toch meer serieus naar een relatie toe werken.

Het is over het algemeen ook een moderner jonger publiek dat bovenstaande datingsites gebruikt. Een publiek dat niet gericht op zoek is naar een relatie, maar die eerder de spanning van een blind date zoeken, en dan wel zien wat daar uit voortkomt.

Wat kun je doen op zo'n date?

Op zo'n blind date kun je veel leuke dingen doen. Je kunt natuurlijk een drankje doen, een terrasje pakken of samen lekker gaan lunchen, maar ook samen een activiteit ondernemen zoals gaan schaatsen, karten of solex-rijden. Je hebt dat geheid een leuke middag of avond, zelfs als je date tegenvalt.

Pepper

Vooral Pepper (zie hierboven) is zeer geschikt voor dit soort date. Deze datingsite trekt een modern avontuurlijk publiek. 80% van de Pepper gebruikers is tussen de 25 en 45 jaar. Dit zijn vaak ondernemende, avontuurlijke en ook een beetje nieuwsgierig publiek.

Je kunt ook datingapps als Tinder gebruiken om een date te vinden. Maar het nadeel van die apps is dat vrijwel uitsluitend op het uiterlijk van een persoon gericht zijn. Dat is even leuk, maar de kans dat je met iemand uitgaat die ook qua interesses en karakter bij je past is veel groter op één van de bovengenoemde datingsites. Ook hebben de datingapps als nadeel dat er heel veel vrouwen en mannen opzitten die helemaal geen concrete date willen.


© Dating 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.