Beste datingsites voor vriendschap

De meeste datingsites zijn gericht op het koppelen van mannen en vrouwen met uiteindelijke een relatie als doel. Maar het is ook mogelijk dat je alleen een vriendschap zoekt, met iemand van het andere of van hetzelfde geslacht. Met als doel gewoon leuke dingen te doen. Je zoekt bijvoorbeeld een fietsvriendin, of iemand om regelmatig musea en exposities mee te bezoeken. Ook hier zijn datingsites voor. Wij kijken hier naar de beste datingsites voor vriendschap.

Dit zijn de beste datingsites voor vriendschap

Single is de beste datingsite voor vriendschap omdat deze site zich echt richt op singles die niet direct op zoek zijn naar een vaste partnerrelatie. Single is een datingsite voor happy singles die op zich tevreden zijn met hun single bestaan, maar die wel graag een vriendschap met één of meer mensen van hetzelfde of het andere geslacht zouden willen opbouwen. De gebruikers van de Single dating site staan open voor deze vriendschappen (ze zoeken ze zelf ook) en de contactsite zelf biedt de mogelijkheid om op interesses te zoeken,

Hoewel de andere bovenstaande datingsites in eerste instantie wel relatie-gericht zijn kun je bij je voorkeuren aangeven alleen naar vriendschap te zoeken. Geef dan wel in je profieltekst nogmaals goed aan dat je uitsluitend vriendschap zoekt en geen relatie. Ook kun je daar gedetailleerd aangeven wat voor vriend of vriendin je zoekt, en wat je met deze vriend of vriendin wilt ondernemen.

Doelgroepen

Een aantal van bovenstaande datingsites richt zich op een bepaalde doelgroep. Zo is Op Zoek Naar Jou bedoelt voor Christelijke mensen, is NextLove er voor gescheiden vrouwen en mannen en is Seniorengeluk logischerwijze voor de wat oudere persoon die een liefde of vriendschap zoekt. Lexa en MetJou zijn wel algemeen van karakter. Dat geldt ook voor Single, maar daar kun je wel goed zoeken op hobby-gebieden.

Wat kun je ondernemen?

Zoals bij een andersoortige date is het ook bij een vriendschap belangrijk dat er gezamenlijke interesses en passende karakters zijn. Het is handig als je aangeeft wat je met een mogelijke vriend of vriendin wilt ondernemen.

Bijvoorbeeld:

  • Samen fietsen of wandelen.
  • Samen af en toe lunchen of uit eten.
  • Of gewoon af en toe samen koffie drinken.
  • Samen sporten.
  • Naar een museum of expositie met jullie gezamenlijke interesse
  • Gezamenlijk een leuke stad bezoeken
  • Samen op vakantie
  • Een gezamenlijke hobby beoefenen
© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.