Beste contact sites vriendschap

De beste dating sites / contact sites om een vriend of vriendin voor een leuke vriendschap te zoeken. Samen leuke dingen doen!

De meeste dating sites zijn gericht op het koppelen van mannen en vrouwen met uiteindelijke een relatie als doel. Maar het is ook mogelijk dat je alleen een vriendschap zoekt, met iemand van het andere of van hetzelfde geslacht. Met als doel gewoon leuke dingen te doen. Je zoekt bijvoorbeeld een fietsvriendin, of iemand om regelmatig musea en exposities mee te bezoeken. Ook hier zijn dating sites / contact sites voor. Wij kijken hier naar de beste datingsites voor vriendschap.

Dit zijn de beste datingsites voor vriendschapSommige van deze contactsites zijn specifiek gericht op het vinden van vriendschappelijke contacten maar er staan ook datingsites bij die naast de mogelijkheid voor het vinden van een partner oo goede mogelijkheden bieden voor het vinden van vrienden en vriendinnen. Op die contactsites kun je duidelijk aangeven dat je slechts vriendschap zoekt en geen relatie of romantiek.

Hieronder kijken we naar enkele van de beste datingsites voor vriendschap. 


Vriendschap via Single
Single richt zich zoals de naam aangeeft wel duidelijk op singles, maar ook hier hoeven deze single vrouwen en single mannen niet op zoek te zijn naar een relatie. Single is een datingsite voor happy singles die op zich tevreden zijn met hun single bestaan, maar die wel graag een vriendschap met één of meer mensen van hetzelfde of het andere geslacht zouden willen opbouwen. 

De gebruikers van de Single dating site staan open voor deze vriendschappen (ze zoeken ze zelf ook) en de contactsite zelf biedt de mogelijkheid om op interesses te zoeken.

Over de andere datingsites
Hoewel de andere bovenstaande datingsites in eerste instantie wel relatie-gericht zijn kun je bij je voorkeuren aangeven alleen naar vriendschap te zoeken. Geef dan wel in je profieltekst nogmaals goed aan dat je uitsluitend vriendschap zoekt en geen relatie. Ook kun je daar gedetailleerd aangeven wat voor vriend of vriendin je zoekt, en wat je met deze vriend of vriendin wilt ondernemen.

Doelgroepen

Een aantal van bovenstaande datingsites richt zich op een bepaalde doelgroep. Zo is Op Zoek Naar Jou bedoelt voor Christelijke mensen, is NextLove er voor gescheiden vrouwen en mannen en is Seniorengeluk logischerwijze voor de wat oudere persoon die een liefde of vriendschap zoekt. Lexa en MetJou zijn wel algemeen van karakter. Dat geldt ook voor Single, maar daar kun je wel goed zoeken op hobby-gebieden.

Wat kun je ondernemen?

Zoals bij een andersoortige date is het ook bij een vriendschap belangrijk dat er gezamenlijke interesses en passende karakters zijn. Het is handig als je aangeeft wat je met een mogelijke vriend of vriendin wilt ondernemen.

Bijvoorbeeld:

  • Samen fietsen of wandelen.
  • Samen af en toe lunchen of uit eten.
  • Of gewoon af en toe samen koffie drinken.
  • Samen sporten.
  • Naar een museum of expositie met jullie gezamenlijke interesse
  • Gezamenlijk een leuke stad bezoeken
  • Samen op vakantie
  • Een gezamenlijke hobby beoefenen
Zie ook:

Onderwerp:
Zoek je geen relatie maar vriendschap? Ook daar zijn dating sites voor. Je hebt speciale contactsites voor vriendschap, maar ook goede datingsites die zeer geschikt zijn voor het vinden van een vriend of vriendin voor vriendschap. Hierboven vind je de beste datingsites voor vriendschap en tips tegen eenzaamheid.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.