Beste datingsites voor vriendschap

De meeste datingsites zijn gericht op het koppelen van mannen en vrouwen met uiteindelijke een relatie als doel. Maar het is ook mogelijk dat je alleen een vriendschap zoekt, met iemand van het andere of van hetzelfde geslacht. Met als doel gewoon leuke dingen te doen. Je zoekt bijvoorbeeld een fietsvriendin, of iemand om regelmatig musea en exposities mee te bezoeken. Ook hier zijn datingsites voor. Wij kijken hier naar de beste datingsites voor vriendschap.

Dit zijn de beste datingsites voor vriendschapHoewel ook bovenstaande datingsites in eerste instantie relatie-gericht zijn kun je bij je voorkeuren aangeven alleen naar vriendschap te zoeken. Geef dan wel in je profieltekst nogmaals goed aan dat je uitsluitend vriendschap zoekt en geen relatie. Ook kun je daar gedetailleerd aangeven wat voor vriend of vriendin je zoekt, en wat je met deze vriend of vriendin wilt ondernemen.

Doelgroepen

Een aantal van bovenstaande datingsites richt zich op een bepaalde doelgroep. Zo is Piratendating gericht op liefhebbers van Nederlandse muziek, is Op Zoek Naar Jou bedoelt voor Christelijke mensen, is NextLove er voor gescheiden vrouwen en mannen en is Seniorengeluk logischerwijze voor de wat oudere persoon die een liefde of vriendschap zoekt. Lexa en MetJou zijn wel algemeen van karakter.

Wat kun je ondernemen?

Zoals bij een andersoortige date is het ook bij een vriendschap belangrijk dat er gezamenlijke interesses en passende karakters zijn. Het is handig als je aangeeft wat je met een mogelijke vriend of vriendin wilt ondernemen.

Bijvoorbeeld:

  • Samen fietsen of wandelen.
  • Samen af en toe lunchen of uit eten.
  • Of gewoon af en toe samen koffie drinken.
  • Samen sporten.
  • Naar een museum of expositie met jullie gezamelijke interesse
  • Gezamenlijk een leuke stad bezoeken
  • Samen op vakantie
  • Een gezamenlijke hobby beoefenen
© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.