Beste datingsites

De beste datingsites voor ieder soort date contact.

Hier heb ik de beste datingsites van Nederland voor je verzameld. Omdat er veel verschillende soorten dates zijn, hebben we ook veel verschillende datingsites als beste uitgeroepen. Hieronder kun je een keuze maken.

Kies je gewenste date:


Wat is een goede datingsite?

Een goede datingsite moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Ik heb de volgende factoren mee laten wegen in mijn keuze:
  • Een goede datingsite moet voldoende geschikte profielen hebben om uit te kiezen.
  • De datingsite mag absoluut niet zelf profielen aanmaken als lokkertje voor klanten.
  • De site moet goede controle op de profielen uitoefenen, fake profielen meteen verwijderen en klachten van klanten serieus nemen.
  • De datingsite, en de daar aanwezige profielen, moeten gratis bekeken kunnen worden zodat je weloverwogen kunt bepalen of je een betaald abonnement wil.
  • De site moet een goede beveiliging hebben en de privacy van de gebruikers waarborgen.
  • De datingsite moet een contactadres hebben voor vragen, problemen en klachten.

En om als beste datingsite aangemerkt te worden moet de site binnen zijn segment tot de beste datingsites behoren.

Veel verschillende soorten dates

De ene persoon zoekt een heel ander soort date dan een ander persoon. Daarom hebben we de datingsites hier in enkele categorieën onderverdeeld. In iedere categorie vind je de beste datingsites op dat gebied.

Denk daarbij aan de beste datingsites voor wie de liefde of een vaste relatie zoekt, maar ook de beste datingsites voor een sekscontact of seksrelatie. In de overzichten boven vind je de door mij geselecteerde beste hetero datingsites, maar ook de beste gay datingsites en de beste bi dating sites. 

Of zoek je geen relatie of seks maar alleen vriendschap? Ook voor vriendschap vind je hier boven de beste datingsites van Nederland en België.

Eerlijke datingsites

Deze website heet niet voor niets EerlijkeDatingsites.nl. Alle datingsites die je hier vindt handelen eerlijk. Ze kloppen je niet via misleidende trucs geld uit je zak en je kunt op deze datingsites een echte date vinden.

Voor elk van deze beste datingsites kun je je gratis inschrijven. De mogelijkheden van zo'n gratis datingsite inschrijving verschillen. Soms heb je alle mogelijkheden tot je beschikking, maar soms ook kun je alleen rondkijken om te zien of de datingsite en de bezoekers van de dating site voor jou geschikt zijn.

Bij de meeste goede datingsites liggen de mogelijkheden van het gratis datingsite abonnement daar tussen in. Je kunt de datingsite voor een groot deel gebruiken, maar de luxe mogelijkheden en de meer geavanceerde mogelijkheden om contact te maken vallen bij het gratis dating site account.

Kijk hier boven bij de beste datingsites voor het soort date date je zoekt, en probeer deze eerlijke goede datingsites gewoon eens uit via een gratis datingsite inschrijving. Zo kom je er makkelijk achter wat voor jou de beste datingsite is.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Het aantal datingsites is enorm en er lijken dagelijks nieuwe sites bij te komen. Daarom ben ik blij met deze overzichten van eerlijke datingsites want ik ben er door schade en schande achtergekomen dat lang niet iedere datingsite een eerlijke en goede datingsite is. Er zit heel veel rommel tussen en datingsites met nauwelijks actieve gebruikers waar je ook niet aan hoeft te beginnen. Er zijn ook genoeg goede datingsites, maar die moet je wel weten te vinden. Daarom bedankt voor dit overzicht met eerlijke datingsites.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.