Tips betrouwbare sites voor veilig daten

Datingsites hebben nogal eens te maken met list en bedrog. Van mensen die er financieel een slaatje uit willen slaan of van mannen die zich als single voordoen terwijl ze dat niet zijn. Je treft er zelfs mannen aan die zich als vrouw voordoen en er zijn zelfs dubieuze datingsites die zelf nepprofielen plaatsen.

Daarom geven we op EerlijkeDatingsites.nl informatie over datingsites die eerlijk handelen en er alles aan doen om misbruik en bedrog door hun gebruikers tegen te gaan. Daarnaast geven we hier veel informatie en tips over veilig en eerlijk daten.

Hieronder vind je interessante artikelen over fakers, datingbedrog en misleiding op sommige datingsites.

Bedrog op datingsites

Op datingsites wordt helaas nogal wat afgejokt en soms zelfs misleidt. Dat kan op heel veel manieren.

Jokken en liegen

Niet iedereen neemt het even nauw met de waarheid bij het invullen van de gegevens op een datingsite. Een leeftijd kunnen makkelijk wat jaartjes afgetrokken worden en ook een afslankkuur gaat online heel makkelijk. Met een simpele muisklik ben je 20 kilo lichter.

Ook het upgraden van banen en scholing gaat heel makkelijk. En als profielfoto kan gekozen worden voor een foto van 10 jaar geleden, toen men nog jong en strak was. 

Uiteindelijk heeft het liegbeest zichzelf het meest met zijn of haar leugens want uiteindelijk kunnen deze een echte date behoorlijk in de weg zitten. Dan komt de aap inmiddels uit de mouw.

Fake profielen

Kun je het bovenstaande nog als jokken beschouwen, echt liegen wordt het als er een fantasie profiel aangemaakt wordt. Vooral erotische datingsites hebben hier nogal last van. Sommige mannen vinden het opwindend om uitdagende gesprekken met mannen te voeren en maken een profiel als vrouw aan. Of iemand is getrouwd en maakt een profiel als single aan. Bij de tips hierboven kun je lezen hoe je dit soort fake profielen vaak makkelijk kunt herkennen.

Nog erger is het als de datingsite zelf nepprofielen gaat aanmaken om zijn gebruikers geld uit de zak te kloppen. Gelukkig moeten ze dit wettelijk gezien wel aangeven dus deze misleiders zijn te herkennen. Hoe? Dat kun je lezen bij de bovenstaande tips om fake datingsites te herkennen,

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.