Wat is een bi date en hoe kom je aan zo'n date?

Een bi date is een date tussen twee personen van het zelfde geslacht terwijl minimaal één van de personen niet gay is. Deze bi dates hebben over het algemeen een seksuele aard, maar verder zijn vele vormen mogelijk. Hier kijken we naar deze verschillende vormen van bi dates en kijken we naar de beste datingsites om tot een bi date te komen.


Om met het laatste te beginnen. Voor bi dates zijn speciale websites, maar ook veel andere datingsites voor sexcontacten waarop op grote schaal bi contacten tot stand komen. Kijk hier voor deze beste datingsites.

Bisexueel of bi nieuwsgierig?

Een bi date is een sexdate met iemand van hetzelfde geslacht. Vaak is er sprake van bi nieuwsgierigheid, waarbij één van de partners nog geen ervaring heeft met seks met het eigen geslacht maar er wel over fantaseert en die fantasieen wil waarmaken.

Veel eerste contacten voor zo'n bi ontmoeting komen tot stand via bovenstaande datingsites. Beide partijen kunnen elkaar dan eerst online aftasten (figuurlijk) om te zien of ze tot het letterlijk aftasten durven over te gaan. Soms zijn beide vrouwen of mannen die tot zo'n bi date komen ni nieuwsgierig en onervaren. Soms zijn ze overtuigd biseksueel of homosexueel en willen ze de bi nieuwsgierige vrouw of man graag inwijden in de bisex.

Maar ook komen er op deze datingsites natuurlijk ook contacten tot stand tussen vrouwen en mannen die beide al wel ervaring hebben in bi dates. Voor hen zijn deze datingsites een goede plek om nieuwe mensen te leren kennen en om afspraakjes te maken.

Bi swingers

Veel mensen die bi nieuwsgierig of biseksueel zijn hebben daarnaast een relatie. Dat betekent dat ze al dan niet met toestemming van hun levenspartner via een datingsite afspraakjes maken om hun bi-kant te bevredigen. Wat ook veel voorkomt is dat er bij swingers sprake is van biseksualiteit of bi nieuwsgierigheid. Van swingen is sprake als een stel met een relatie samen aan dating doet.

Swingen staat helemaal los van bisexualiteit. Het hoeft bij swingers helemaal niet het geval te zijn dat ze bi gevoelens koesteren, maar toch zijn veel swingers bi nieuwsgierig (vooral bij de vrouwen komt dit veel voor) en soms ook bi seksueel. Deze gevoelens maken de stap om te gaan swingen en experimenteren met een bi date namelijk wel een stuk makkelijker.

De beste datingsites voor paren zijn dan ook zeer geschikt voor het leggen van contacten om tot een bi date te komen. Dat kan een spannende date zijn tussen twee stellen (waarbij heus niet iedereen bi hoeft te zijn) maar ook tussen een bi stel en een single vrouw of single man.


0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.