Bilove review (bi love)

Veel hetero vrouwen zijn seksueel geïnteresseerd in andere vrouwen. Dat is altijd zo geweest, maar waar vroeger deze verlangens vaak onderdrukt werden worden de fantasieen tegenwoordig vaak waargemaakt. Dat kan samen met de partner, maar eventueel ook alleen.

Hoe populair het daten tussen vrouwen is bewijst de datingsite BiLove (Bi Love). Deze site helemaal gericht op vrouwen die vrouwen zoeken voor een erotisch contact kent meer dan 60.000 inschrijvingen!

Een goede aanleiding op de datingsite BiLove eens nader te bekijken. Hier lees je het review.


Gratis inschrijven voor BiLove

Heb je interesse in bi dating voor vrouwen? Voor BiLove kun je je gratis inschrijven. Dit is de beste manier om deze succesvolle en zeer datingsite te leren kennen.

Bi dating voor mannen? Daarvoor is deze site niet bedoeld. Kijk bij de andere bi datingsites voor sites die daar wel geschikt voor zijn.

Wie gebruiken de datingsite Bi Love?

Welke mensen kom je op Bi Love tegen? In ieder geval vrouwen, want BiLove richt zich uitsluitend op dames. Alle aangemaakte profielen worden individueel beoordeeld, en alleen serieuze inschrijvingen worden op de datingsite opgenomen. Zo voorkomt men dat er zich toch mannen of grappenmakers voor de site inschrijven. Toch zijn er meer dan 60.000 profielen waaruit je een keuze kunt maken. Dit geeft wel aan hoe groot de interesse in Nederland in een goede datingsite voor vrouwen op zoek naar vrouwen is.

Het overgrote deel van deze vrouwen bestaat uit vrouwen die nog weinig of geen ervaring hebben met seksueel contact met andere vrouwen. Overtuigde lesbienes zijn in de minderheid. Over het algemeen zijn de vrouwen hier biseksueel of bischierig. Het verschil is dat de eerste groep vrouwen hun v/v fantasieen al eens waar hebben gemaakt of dat misschien wel regelmatig doen, de tweede groep bestaat uit vrouwen die dolgraag willen experimenteren. Ze hebben fantasieen die ze met hun vriendinnen niet kunnen, willen of durven waar te maken. Een datingsite als BiLove is dan ideaal om met gelijkgestemde vrouwen in contact te komen, en samen deze fantasieen waar te maken.

Hoe de dames er verder uitzien en wat hun situatie is verschilt heel erg. Je treft er single vrouwen aan, maar ook getrouwde dames. De leeftijd loopt uiteen van circa 20 tot boven de 60, en ook de lichamelijke kenmerken, en opleidingsniveaus lopen sterk uit een.

Allemaal geen probleem, met ruim 60.000 inschrijvingen zijn er altijd volop geschikte vrouwen te vinden om contact mee te zoeken.Bischierige vrouwen zoeken vrouwen

Wist je dat bischierigheid bij 60 procent van de vrouwen voorkomt? Dat is dus meer dan de helft. Veel vrouwen onderdrukken deze gevoelens, vooral als ze getrouwd zijn. Maar de laatste jaren komen steeds meer moderne vrouwen hier voor uit. Ook bekende vrouwen, waardoor het aangaan van biseksuele contacten steeds meer geaccepteerd wordt en steeds meer vrouwen aan hun gevoelens toe durven te geven.

Lang niet al deze vrouwen zijn echter zo ver dat ze het in hun eigen omgeving uit durven dragen. Laat staan dat ze aan hun beste vriendinnen tot erotiek durven te verleden. Een datingsite als Bi Love is dan ideaal. In volledige anonimiteit kun je op zoek naar een leuke andere vrouw. Je kunt via berichtjes kennis maken, chatten en ervaringen en interesses uitwisselen. En als het klikt kunnen jullie er samen voor kiezen dit contact tot buiten internet uit te breiden.

Premium lidmaatschap

Voor BiLove kun je je gratis inschrijven. Je kunt dan onbeperkt alle profielen bekijken, zoeken naar interessante andere vrouwen. Bevalt deze datingsite voor vrouwen je? Dan kun je kiezen voor een premium lidmaatschap die betere mogelijkheden biedt om met vrouwen in contact te komen en om met hen te communiceren. Met een prijs vanaf 6,66 euro per maand is een utigebreid lidmaatschap bij Bi Love goedkoper dan bij andere datingsites. Schrijf je gratis in voor BiLove om alle mogelijkheden te zien.

Conclusie

Pluspunten BiLove

 • Datingsite voor vrouwen, met alleen maar vrouwen.
 • Met ruim 60.000 deelneemsters heel veel kans op geschikte dates.
 • Goede sfeer, goede controle.
 • Geen credits nodig. Je kiest voor een gratis abonnement of voor meer mogelijkheden tegen een vaste prijs per maand.
 • Kosten voor een premium abonnement zijn veel lager dan bij andere datingsites.


Minpunten BiLove

 • Voor goede communicatie met andere vrouwen raden we wel een betaald abonnement aan.


Waardering: 4 uit 5

Informatie
Op onderstaande teksten zochten onze bezoekers naar Bi Love (top 5):

 • bi chat
 • bi forum
 • bi dating
 • bisexueel
 • bi vrouw

Het beste leer je de datingsite BiLove kennen door deze gratis uit te proberen. Je kunt dan zoeken en alle profielen bekijken. Hierboven kun je je gratis inschrijven.

Zie ook: Meer reviews datingsites

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.