Bilove review (bi love). Contact site voor bi dating

BiLove is een dating site waar vrouwen contact maken met andere vrouwen voor bi dating of een bi chat. Hoe goed is de Bi Love dating site?

Lees hier mijn review van BiLove. Een datingsite speciaal opgezet voor bi vrouwen en bi nieuwsgierige hetero vrouwen.

Veel hetero vrouwen zijn seksueel geïnteresseerd in andere vrouwen. Dat is altijd zo geweest, maar waar vroeger deze verlangens vaak onderdrukt werden worden de fantasieën tegenwoordig vaak waargemaakt. Dat kan samen met de partner, maar eventueel ook alleen. Hoe populair het daten tussen vrouwen is bewijst de datingsite BiLove (Bi Love). Hier een review van de Bi Love dating site.

De Bi Love dating site, die helemaal is gericht op vrouwen die vrouwen zoeken voor een erotisch contact, kent meer dan 60.000 inschrijvingen!

Een goede aanleiding op de datingsite BiLove eens nader te bekijken. Hier lees je het review.


Gratis inschrijven voor BiLove

Heb je interesse in bi dating voor vrouwen? Voor BiLove kun je je gratis inschrijven. Dit is de beste manier om deze succesvolle en zeer datingsite te leren kennen. (Dit geldt ook voor BiLove België)

Bi dating voor mannen? Daarvoor is deze dating site niet bedoeld. Kijk bij de andere bi datingsites voor sites die wel voor bi dating van mannen geschikt zijn.

Wie gebruiken de datingsite Bi Love?

Welke mensen kom je op Bi Love tegen? In ieder geval vrouwen, want BiLove richt zich dus uitsluitend op dames. Alle aangemaakte profielen worden individueel beoordeeld, en alleen serieuze inschrijvingen worden op de datingsite opgenomen. Zo voorkomt men dat er zich toch mannen of grappenmakers voor deze dating site voor bi dating inschrijven.

Ondanks deze controle zijn er meer dan 60.000 profielen waaruit je een keuze kunt maken. Dit geeft wel aan hoe groot de interesse in Nederland in een goede datingsite voor vrouwen op zoek naar vrouwen is.

Het overgrote deel van deze vrouwen bestaat uit vrouwen die nog weinig of geen ervaring hebben met seksueel contact met andere vrouwen. Overtuigde lesbiennes zijn in de minderheid. Over het algemeen zijn de vrouwen hier biseksueel of bischierig.

Het verschil is dat de eerste groep vrouwen hun v/v fantasieën al eens waar hebben gemaakt of dat misschien wel regelmatig doen, de tweede groep bestaat uit vrouwen die dolgraag willen experimenteren. Ze hebben fantasieën die ze met hun vriendinnen niet kunnen, willen of durven waar te maken.

Een datingsite als BiLove is dan ideaal om met gelijkgestemde vrouwen in contact te komen, en samen deze fantasieën waar te maken en te experimenteren met biseksualiteit.

Hoe de dames er verder uitzien en wat hun situatie is verschilt heel erg. Je treft er single vrouwen aan, maar ook getrouwde bi-vrouwen en bischierige vrouwen. De leeftijd loopt uiteen van circa 20 tot boven de 60, en ook de lichamelijke kenmerken, en opleidingsniveaus lopen sterk uit een.

Allemaal geen probleem, met ruim 60.000 inschrijvingen zijn er altijd volop geschikte vrouwen te vinden om contact mee te zoeken. Voor een bi-vrouw of bischierige vrouw is het niet moeilijk om op Bi Love een leuke bi-date met een andere bi vrouw te vinden.Bischierige vrouwen zoeken vrouwen

Wist je dat bischierigheid bij 60 procent van de vrouwen voorkomt? Dat is dus meer dan de helft van de vrouwen. Dus het merendeel van de leuke vrouwen die je op straat ziet lopen denkt wel eens aan een erotisch contact met een andere vrouw.

Veel vrouwen onderdrukken deze bi-gevoelens, vooral als ze getrouwd zijn. Maar de laatste jaren komen steeds meer moderne vrouwen hier voor uit. Ook bekende vrouwen, waardoor het aangaan van biseksuele contacten steeds meer geaccepteerd wordt en steeds meer vrouwen aan hun gevoelens toe durven te geven.

Lang niet al deze vrouwen zijn echter zo ver dat ze het in hun eigen omgeving uit durven dragen. Laat staan dat ze aan hun beste vriendinnen tot erotiek durven te verleden. Een datingsite als Bi Love is dan ideaal. In volledige anonimiteit kun je op zoek naar een leuke andere vrouw. Je kunt via berichtjes kennis maken, chatten en ervaringen en interesses uitwisselen. En als het klikt kunnen jullie er samen voor kiezen dit contact tot buiten internet uit te breiden.

Bi-chatten (over bi seksuele gevoelens chatten met een andere vrouw) vindt dan ook veel plaats op de Bi Love dating site. De chatmogelijkheden van BiLove worden veel gebruikt. Er wordt via een bi-chat veel geflirt tussen vrouwen, maar ook serieus over hun bischierige gevoelens gepraat en niet zelden leidt de bi-chat tot afspraakjes waarbij de vrouwen met hun biseksuele verlangens experimenteren.

Premium lidmaatschap

Voor de BiLove datingsite voor bi-vrouwen kun je je gratis inschrijven. Je kunt dan onbeperkt alle profielen bekijken, zoeken naar interessante andere vrouwen. Bevalt deze datingsite voor vrouwen je? Dan kun je kiezen voor een premium lidmaatschap die betere mogelijkheden biedt om met vrouwen in contact te komen en om met hen te communiceren. Met een prijs vanaf 6,66 euro per maand is een utigebreid lidmaatschap bij Bi Love goedkoper dan bij andere datingsites. Schrijf je gratis in voor BiLove om alle mogelijkheden te zien.

Conclusie

Pluspunten BiLove

 • Datingsite voor vrouwen, met alleen maar vrouwen.
 • Met ruim 60.000 deelneemsters heel veel kans op geschikte dates.
 • Goede sfeer, goede controle.
 • Geen credits nodig. Je kiest voor een gratis abonnement of voor meer mogelijkheden tegen een vaste prijs per maand.
 • Kosten voor een premium abonnement zijn veel lager dan bij andere datingsites.


Minpunten BiLove

 • Voor goede communicatie met andere vrouwen raad ik wel een betaald abonnement aan.


Waardering: 4 uit 5

Informatie
Op onderstaande teksten zochten onze bezoekers naar Bi Love (top 10):

 • bi chat
 • biseksuele datingsite
 • bi dating
 • bi love
 • bi vrouw
 • bilove
 • bischierig chat
 • bi chatten
 • bilove review
 • bilove ervaringen

Het beste leer je de datingsite BiLove kennen door deze gratis uit te proberen. Je kunt dan zoeken en alle profielen bekijken. Hierboven kun je je gratis inschrijven.

Zie ook: Meer reviews datingsites

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Mijn vriendin heeft via Bi Love een leuke vriendin gevonden waarmee ze regelmatig date. Soms samen met haar, maar soms ook met zijn drieen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief klein konijntje10 mei 2024 om 13:29

  Dating voor bi vrouwen en hetero vrouwen die bi schierig zijn is echt booming. Ik hoort het ook zoveel om me heen. Ik zelf sta ingeschreven voor Bo Love en ik weet het ook van een vriendin en een collega. Met die vriendin zou ik best meer willen dan alleen de voorzichtige kusjes van nu, en ik denk zij ook wel. Maar onze vriendschap houdt dat een beetje tegen. Dat experimenteren doe ik liever met een onbekende vrouw. Dat is beter dan dat het tegenvalt.

  Ik heb een lieve en lekkere vriend en aan seks hebben we geen gebrek. Maar ik fantaseer er veel over hoe het zou zijn om met een andere vrouw naakt in bed te liggen en elkaar overal te kussen en te strelen. En dan met mijn mond naar het plekje tussen haar benen te gaan en haar daar te proeven en om te ervaren hoe het is wat mijn vriend daar altijd bij mij doet.

  Mijn vriend weet dit overigens niet. Hij zou er vast geen probleem mee hebben maar dan wel mee willen doen, en ik wil niet dat hij het met een andere vrouw doet. Ik weet het. Ik ben een egoïst, maar ook best jaloers aangelegd.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.