Bischierig en dating

Informatie over bischierigheid, bischierige vrouwen en bi nieuwsgierige mannen en de beste dating sites voor als je bischierig (bi schierig) bent.

Van bischierig is sprake als een hetero man of hetero vrouw fantaseert over seks met iemand met het eigen geslacht, maar zich in de eerste plaats toch hetero voelt. Dit is een verschil met biseksualiteit waarbij iemand qua aantrekkingskracht geen of weinig verschil maakt tussen de geslachten.

Bischierig (bi-nieuwsgierig) is, zoals het tweede deel van de term al aangeeft, vooral een kwestie van nieuwsgierigheid hoe het zou zijn om seks te hebben met iemand van het eigen geslacht. In principe ben je dan ook na een eerste bi-ervaring niet bischierig meer, je hebt het dan immers meegemaakt.

Het kan ook best zijn dat met de nieuwsgierigheid ook het verlangen bevredigd is, en dat er geen behoefte meer is aan een tweede bi-seksueel contact. Ook al was het een positieve ervaring.

Hoe is het als vrouw om met een andere vrouw te vrijen? Hoe is het om als man een andere man te pijpen? Dat zijn vragen die veel bischierige personen zich afvragen.

Bischierig en bi dating

Het bevredigen van bischierigheid is tegenwoordig niet moeilijk. Moest men vroeger nog naar een gaybar of beruchte parkeerplaats, tegenwoordig kan met via een datingsite gewoon op zoek gaan naar een persoon waarmee men de bischierigheid kan bevredigen. In veel gevallen is dat een ander persoon die bischierig is, maar het kan ook een biseksuele of homoseksuele man of vrouw zijn die zo'n bi sekscontact wel ziet zitten.

Kijk bij de onderstaande beste datingsites voor bi-contacten welke dating sites het best geschikt zijn om zo'n date te regelen.
Bischierige vrouwen en bischierige mannen

Zowel mannen als vrouwen kunnen bischierig zijn. Bij vrouwen lijkt dit veel meer voor te komen, maar dat kan ook zijn omdat vrouwen hier veel eerder voor uit durven te komen. Bij vrouwen is bischierigheid ook veel meer door de buitenwereld geaccepteerd. Twee vrijende vrouwen wordt al snel als mooi, opwindend en erotisch gezien, terwijl twee vrijende mannen vaak heel andere reacties oproepen.

Maar buiten dat is het aantal vrouwen die bischierig zijn wel erg hoog. Volgens een Amerikaans onderzoek zou zelfs 60% van de hetero vrouwen bischierig zijn.

Alleen of met de partner

Omdat bischierigheid bij mannen minder geaccepteerd is dan bij vrouwen gaat het bij mannen met een relatie meestal om stiekeme ontmoetingen als ze hun bischierigheid willen lessen. Ook bij vrouwen is dat het geval als hun partner er niet achter staat, maar als de bi-seksualiteit bespreekbaar is kan het zo biseksuele date ook met toestemming van de partner plaatsvinden.

Wat ook vaak voorkomt is dat beide partners deze contacten samen beleven. Kijk voor wat dat betreft maar eens op de datingsites voor stellen. Bij een opvallend aantal inschrijvingen op die datingsites is één van de partners bischierig of biseksueel, meestal de vrouw. Door af te spreken met een andere stel kan de biseksualiteit in de praktijk worden gebracht.

Hiervoor hoeft maar één van de partners bi-nieuwschierig of biseksueel te zijn Mits het stel waarmee afgesproken wordt daar maar bij aansluit. Ook kan een stel via bovenstaande beste datingsites voor stellen een date maken met een single vrouw of single man voor een trio date. Mits die vrouw of man ook bischierig of biseksueel is natuurlijk.

Zie ook:


Onderwerpen:
Bischierig, bi nieuwsgierig, eerste bi ervaring, biseksuele dating, bi nieuwsgierig, bisexuele.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.