Bondage (BDSM) en dating

Hier kijken we naar de mogelijkheden van een bondage date of BDSM date. Met de beste datingsites voor BDSM dating en bondage dating.

Bondage is een onderdeel van BDSM / SM waarbij men zich laat vastbinden, boeien of op een andere manier in de bewegingsvrijheid laat beperken. Het opwindende in dit seksspel is dat men helemaal overgeleverd is aan de wil van de ander. De "meester" of "meesteres" kan de vastgebonden partner prikkelen, plagen en uitdagen zonder dat deze iets terug kan doen, en (indien geblinddoekt) ook niets kan zien.

De vastgebonden vrouw of man kan op alle manieren bevredigd worden zonder dat deze vaak weet wat er precies gebeurd of gaat gebeuren.

Maar hoe zit dat met bondage / BDSM en dating. Is het een logische combinatie om je door een volledig vreemde vast te laten binden en je weerloos aan hem of haar over te leveren? Het is duidelijk, een BDSM date is niet de meest veilige vorm van een blind date. Toch zijn er genoeg mensen die op BDSM en bondage met een vreemde man of vrouw kikken en het risico op de koop toenemen. Het risico van een BDSM date maakt de  bondage date ook weer spannender.Een veilige bdsm bondage date

Je kunt er voor kiezen om het spel rustig op te bouwen en tijdens de eerste dates eerst met andere vormen van seks en BDSM te spelen en de bondage pas toe te passen als je elkaar al een paar maal gedate hebt, seks gehad hebt, en elkaar zodoende al wat beter kent.

Nog veiliger is het om de bondage fantasie meer in het openbaar uit te leven. Beter niet op straat (dat geeft aanstoot), maar een parenclub is heel geschikt voor bondage en BDSM. Een goede parenclub beschikt bovendien over een geheel ingerichte SM ruimte met apparaten en attributen die het SM plezier alleen maar verhogen.

Je kunt dus met je date veilig afspreken in een parenclub om daar samen aan bondage te doen. Je kunt dan via één van de hier onder genoemde beste BDSM datingsites een contact leggen en samen als paar zo'n parenclub bezoeken, maar er zijn ook genoeg parenclubs die ook alleengaande vrouwen en mannen toelaten.

Hieronder vind je enkele datingssites waarop je goed voor BDSM, SM en bondage dates kunt afspreken. Deze kun je dan in een parenclub, thuis of op een andere locatie laten plaatsvinden.

Datingsites voor een BDSM date / SM date / Bondage date

DateSM is een datingsite gespecialiseerd in BDSM dating, zowel in SM als bondage. Op deze BDSM dating site heb je meteen het goede in BDSM en bondage geïnteresseerde datende publiek te pakken. Dat maakt DateSM tot de beste datingsite voor BDSM dates.

Maar ook de dating sites Regio Sexcontact, Ondeugend Daten en Novamora zijn geschikte datingsites voor BDSM dating. Helaas kun je daar niet op een selectieveld naar BDSM interesse zoeken, maar het is op deze erotische datingsites wel mogelijk om op een tekst te zoeken en vinden. Met zoektermen als bondage, BDSM en SM komen al snel de geschikte vrouwen en mannen tevoorschijn.

En je zal merken dat als je in je profieltekst je voorkeur voor een BDSM date of bondage date uitspreekt, je vanzelf reacties gaat krijgen van geïnteresseerde vrouwen, mannen of stellen.

Op deze drie datingsites zijn zeer veel vrouwen, mannen en ook stellen te vinden die op zoek zijn naar spannende dates. Het nadeel ten opzichte van DateSM is natuurlijk wel dat deze sites niet specifiek gericht zijn op SM, BDSM en bondage, waardoor het wat meer werk is om contact te leggen met in BDSM geïnteresseerde vrouwen, mannen en koppels.

Maar alle genoemde dating sites kun je via bovengenoemde links gratis uitproberen. Dus schrijf je in en kijk of er voor jou geschikte BDSM dates kunnen plaatsvinden.


Zie ook:
Onderwerpen:
Voor het vinden van een BDSM date / bondage date is internet zeer geschikt. Via een geschikte SM dating site of erotische dating site kun je contact maken voor een BDSM date of bondage date bij iemand thuis of (veiliger) in een parenclub of andere club. Op de hier boven genoemde beste datingsites vind je diverse goede contactsites voor bondage dating, BDSM dating of SM dating. Wil je BDSM bondage proberen? Dan kun je via deze dating sites contact maken en in een club afspreken voor een BDSM bondage date.


© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.