Bondage (BDSM) en dating

Bondage is een onderdeel van BDSM / SM waarbij men zich laat vastbinden of op een andere manier de bewegingsvrijheid laat bewerken. Het opwindende in dit seksspel is dat men helemaal overgeleverd is aan de wil van de ander. Die kan de vastgebonden partner prikkelen, plagen en uitdagen zonder dat deze iets terug kan doen en (indien geblinddoekt) ook niets kan zien.

De vastgebonden vrouw of man kan op alle manieren bevredigd worden zonder dat deze vaak weet wat er precies gebeurd.

Maar hoe zit dat met bondage / BDSM en dating. Is het een logische combinatie om je door een volledig vreemde vast te laten binden en je weerloos aan hem of haar over te leveren? Het is duidelijk, dat is niet de meest veilige vorm van een blind date. Toch zijn er genoeg mensen die hier op kikken en het risico op de koop toenemen.

Veilige manieren voor bondage en dating

Je kunt er voor kiezen om het spel rustig op te bouwen en tijdens de eerste dates eerst met andere vormen van seks en BDSM te spelen en de bondage pas toe te passen als je elkaar wat beter kent.

Nog veiliger is het om de bondage fantasie meer in het openbaar uit te leven. Beter niet op straat, maar een parenclub is heel geschikt daarvoor. Een goede parenclub beschikt bovendien over een geheel ingerichte SM ruimte met apparaten en attributen die het plezier alleen maar verhogen. Als man / vrouw koppel kun je natuurlijk gewoon een parenclub bezoeken en er zijn ook genoeg clubs die alleengaande mannen toelaten.

Hieronder vind je enkele datingssites waarop je goed BDSM/SM dates kunt afspreken die je dan in een parenclub laat plaatsvinden.

Datingsites voor een SM / BDSM / Bondage date

DateSM is een datingsite gespecialiseerd in BDSM, zowel SM als bondage. Op deze datingsite heb je meteen het goede in BDSM geïnteresseerde datende publiek te pakken.

Maar ook Adultmatch, Ondeugend Daten en Novamora zijn geschikte datingsites voor BDSM dating. Helaas kun je daar niet op een selectieveld naar BDSM interesse zoeken, maar het is op deze erotische datingsites wel mogelijk om op een tekst te zoeken en vinden. Met zoektermen als bondage, BDSM en SM komen al snel de geschikte vrouwen en mannen tevoorschijn.0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.