Bondage (BDSM) en dating

Hier kijken we naar de mogelijkheden van een bondage date of BDSM date. Met de beste datingsites voor BDSM dating en bondage dating.


Wat is BDSM (bondage)?

Bondage is een onderdeel van BDSM / SM waarbij men zich laat vastbinden, boeien of op een andere manier in de bewegingsvrijheid laat beperken. Het opwindende in dit seksspel is dat men helemaal overgeleverd is aan de wil van de ander. De "meester" of "meesteres" kan de vastgebonden partner prikkelen, plagen en uitdagen zonder dat deze iets terug kan doen, en (indien geblinddoekt) ook niets kan zien.

De vastgebonden vrouw of man kan op alle manieren bevredigd worden zonder dat deze vaak weet wat er precies gebeurd of gaat gebeuren.


Verschil BDSM en SM

BDSM staat voor Bondage, Discipline, Sadisme en Masochisme. Bij BDSM gaat het om seksuele activiteiten en rollenspellen waarbij machtspelletjes, controle, en eventueel ook fysieke sensaties zoals pijnprikkels centraal staan. Er wordt daarbij vaak gebruik gemaakt van speeltjes en andere voorwerpen. 

SM is het deel van de BDSM waarbij genot uit pijn wordt verkregen. Lang niet alle mannen en vrouwen die aan BDSM gaan daarbij niet verder dan hoogstens wat lichte pijn, zoals zachte klappen of tepelklemmen. Bondage en dominantie worden vaker ingezet.Een BDSM date

Maar hoe zit dat met bondage / BDSM en dating. Is het een logische combinatie om je door een volledig vreemde vast te laten binden en je weerloos aan hem of haar over te leveren? Het is duidelijk, een BDSM date is niet de meest veilige vorm van een blind date. 

Toch zijn er genoeg mensen die op BDSM en bondage met een vreemde man of vrouw kikken en het risico op de koop toenemen. Het risico van een BDSM date maakt de  bondage date ook weer spannender.

Een veilige bondage date

Je kunt er voor kiezen om het spel rustig op te bouwen en tijdens de eerste dates eerst met andere vormen van seks en BDSM te spelen en de bondage pas toe te passen als je elkaar al een paar maal gedate hebt, seks gehad hebt, en elkaar zodoende al wat beter kent.

Nog veiliger is het om de bondage fantasie meer in het openbaar uit te leven. Beter niet op straat (dat geeft aanstoot), maar een parenclub is heel geschikt voor bondage en BDSM. Een goede parenclub beschikt bovendien over een geheel ingerichte SM ruimte met apparaten en attributen die het SM plezier alleen maar verhogen.

Je kunt dus met je date veilig afspreken in een parenclub om daar samen aan bondage te doen. Je kunt dan via één van de hier onder genoemde beste BDSM datingsites een contact leggen en samen als paar zo'n parenclub bezoeken, maar er zijn ook genoeg parenclubs die ook alleengaande vrouwen en mannen toelaten.

Hieronder vind je enkele datingssites waarop je goed voor BDSM, SM en bondage dates kunt afspreken. Deze kun je dan in een parenclub, thuis of op een andere locatie laten plaatsvinden.
Datingsites voor een BDSM date, bondage date  of andere SM date

We vonden tot nu toe geen goede eerlijke datingsites gespecialiseerd in BDSM dating, Maar de dating sites Regio Sexcontact, Ondeugend Daten en Novamora zijn geschikte datingsites voor BDSM dating. Al moet je daar wel even zoeken voor een beschikte BDSM date.

Helaas kun je niet op een selectieveld naar BDSM interesse zoeken, maar het is op deze erotische datingsites wel mogelijk om op een tekst te zoeken en vinden. Met zoektermen als bondage, BDSM en SM komen al snel de geschikte vrouwen en mannen tevoorschijn.

En je zal merken dat als je in je profieltekst je voorkeur voor een BDSM date of bondage date uitspreekt, je vanzelf reacties gaat krijgen van geïnteresseerde vrouwen, mannen of stellen.

Op deze drie datingsites zijn zeer veel vrouwen, mannen en ook stellen te vinden die op zoek zijn naar spannende dates. Het nadeel van deze dating sites is natuurlijk wel dat deze sites niet specifiek gericht zijn op SM, BDSM en bondage, waardoor het wat meer werk is om contact te leggen met in BDSM geïnteresseerde vrouwen, mannen en koppels.

Maar alle genoemde dating sites kun je via bovengenoemde links gratis uitproberen. Dus schrijf je in en kijk of er voor jou geschikte BDSM dates kunnen plaatsvinden.


Zie ook:

Heb je ervaring met SM, bondage of BDSM? Hier onder kun je je ervaringen en reacties plaatsen.


Onderwerpen:
Voor het vinden van een BDSM date / bondage date is internet zeer geschikt. Via een geschikte SM dating site of erotische dating site kun je contact maken voor een BDSM date of bondage date bij iemand thuis of (veiliger) in een parenclub of andere club. Op de hier boven genoemde beste datingsites vind je diverse goede contactsites voor bondage dating, BDSM dating of SM dating. Wil je BDSM bondage proberen? Dan kun je via deze dating sites contact maken en in een club afspreken voor een BDSM bondage date.


Een reactie posten

1 Reacties

 1. Ondeugende Vrouw29 januari 2024 om 08:33

  Nadat mijn relatie verbroken was, en ik na vele jaren weer single was, ging ik ondeugend daten. Ik was verlost van mijn ketenen (een wat ongepaste term bij een artikel over BDSM) en vier sindsdien mijn opnieuw verworven seksuele vrijheid en had (en heb) regelmatig ondeugende dates. Zo kwam ik in contact met mijn FWB vriendje die mij langzamerhand steeds meer in een voor mij onbekende wereld brengt. De wereld van BDSM.

  Bij ons contact op Ondeugend Daten had hij me nog niet over zijn liefde voor bondage en BDSM vertelt. Maar goed ook, want zoals ik toen tegen SM aankeek zou ik hem echt niet bij mij thuis uitgenodigd hebben. Maar sprak er niet over, ook niet toen onze blind date spetterend in bed eindigde. Wel was hij meteen heel dominant en best ruw in bed bij onze first date, maar dat vind ik alleen maar heel erg lekker dus geen probleem.

  Doordat hij me zo goed beviel nodigde ik hem vaker uit, en langzamer hand werd de seks meer kinky. Mijn FWB vriend is lief en rustig, maar ik bed, als opwinding groot wordt, kan hij enorm dominant worden. Hij liet dat steeds meer merken, dan pakt hij me ruw beet, trekt mijn hoofd naar achteren, knijpt me hard en neukt me wild. Maar daar geniet ik dus. Van echte pijn hou ik niet, maar zijn klapjes en de aangename pijn van ruige seks kan ik prima verdragen. Het was ook heel goed om te merken dat hij, ook als hij in zijn meest geile bui was, toch goed een nee kan accepteren.

  Pas na een paar seksdates begon mijn FWB over zijn voorliefde voor bondage en SM spelletjes. In mijn onwetendheid zou ik vroeger op de loop zijn gegaan, maar nu ik heb een paar dates had meegemaakt voelde ik me vertrouwd genoeg om me te laten blinddoeken en vastbinden. Ik ervaarde nu prikkels die ik nooit eerder had ervaren. Genot die nooit eerder had gevoeld. En steeds meer word ik nu in de BDSM ingewijd, met rollenspel, tepelklemmen en kaarsvet. Langzaam bouwt mij dom vriend het op, en ik merk dat mijn grenzen (die al ver opgeschoven zijn) nog steeds niet zijn bereikt.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.