Goede casual dating sites voor een spannende date

Een overzicht (met gratis inschrijving) van de beste casual datingsites in Nederland, voor een spannende casual date.

Casual dating sites zijn datingsites waar je terecht kunt voor losse vrijblijvende sekscontacten of een erotische relatie zonder verplichtingen. Hier kijken we naar de beste casual date contact sites en we kijken naar een casual date precies inhoudt.


Het laatste jaar zijn de dating sites voor casual daten sterk in opkomst. Er lijken wekelijks nieuwe sites voor een casual contact bij te komen. Maar welk van deze casual dating sites zijn goed? Er zit namelijk nogal wat kaf tussen het koren.Beste casual dating sites

Je hebt bij de casual dating sites heel wat meer louche sites dan bij de datingsites die hun abonnees aan een gewone relatie proberen te helpen. Gelukkig zitten er ook goede casual dating sites tussen. Deze moet je alleen weten te vinden. Daarom hier een overzicht van de beste casual dating sites.

Ben je op zoek naar de beste 'gewone' datingsite, kijk dan in het overzicht van beste gratis datingsites.


1. Ondeugend Daten (probeer gratis)
Ondeugend Daten is de snelst groeiende datingsite op het gebied van erotisch daten. Vele duizenden Nederlandse vrouwen, mannen en stellen zijn dagelijks actief op deze wat minder bekende erotische dating site. Zo komen deze vrouwen, mannen en paren aan hun one night stands en aan seks vriendinnen en vriendjes voor een erotische relatie. 


2. SF Dating (probeer gratis)
SF Dating (voorheen Secret Date) is een casual datingsite die sterk in opkomst is. Aanvankelijk richtte deze datingsite voor erotisch daten zich vooral op mannen en vrouwen met een relatie, maar deze erotische dating site is ook erg populair onder singles die een spannend afspraakje zoeken.

SF Dating is een heel professionele en goed opgezette erotische ontmoetingssite voor erotisch daten met veel mogelijkheden.


3. Second Love (probeer gratis)
Een erotische dating site die ook duidelijk is in hetgeen waarvoor ze staan is Second Love. Deze erotische datingsite is er namelijk voor mannen en vrouwen die erotisch willen daten maar wel getrouwd zijn of een ander soort relatie hebben.

Bij Second Love kun je anoniem en met maximale privacy erotisch daten met andere mannen en vrouwen met een relatie.


4. Regio Sexcontact (probeer gratis)
De naam van deze beste dating site voor erotisch daten laat niets aan duidelijkheid over. Hier draait het om sexcontacten. Dat sexcontact kan een eenmalig avontuurtje zijn maar ook een sexrelatie over langere tijd. Op deze contactsite voor erotisch daten vind je leuke mannen en vrouwen die actief aan erotisch daten doen, maar ook veel stellen die contact zoeken met mannen, vrouwen of andere stellen voor een erotische date.

Regio Sexcontact is een prima site voor erotisch daten. Met een goede chat functie en een goed intern berichtenverkeer dat je kunt gebruiken om anoniem contacten te leggen die eventueel tot een erotische date kunnen leiden.
 

5. Victoria Milan (probeer gratis)
Evenals Second Love richt Victoria Milan zich op vrouwen en mannen die al een relatie hebben en/of een erotische date of erotische relatie zoeken met een vrouw of man die gebonden is.

Victoria Milan is opgericht door vrouwen en dat is te merken aan de vrouwvriendelijke opzet van deze erotische dating site en door de (vrouw) vriendelijke sfeer op de datingsite. Doordat veel vrouwen zich op deze contactsite thuis voelen zijn veel (vaak getrouwde) vrouwen actief op deze ontmoetingssite voor erotisch daten.

6. Novamora (probeer gratis)
Samen met Second Love is Novamora de meest bekende casual datingsite. Dit komt vooral door de vele reclame op radio en televisie. Deze bekendheid heeft Novamora tot de grootste dating site voor sexdating van Nederland gemaakt. Op Novamora zijn zeer op ieder moment veel actieve gebruikers actief. Mannen en vrouwen, maar ook veel stellen. Samen met Regio Swingers (zie hier onder) is deze casual datingsite het meest geschikt voor wie een date met een stel zoekt.

7. Regio Swingers (probeer gratis)
Nog meer swingende paren zijn er te vinden op Regio Swingers. Op deze casual datingssite voor stellen en singles maken stellen afspraakjes met andere stellen, met mannen of met vrouwen. Alles op deze casual datingsite draait om erotische ontmoetingen, seksuele vriendschappen en seksrelaties. Een casual datingsite voor stellen, mannen en vrouwen die van wanten weten. Regio Swingers is de beste casual datingsite voor een stel dat casual wil daten.

8. BiLove (probeer gratis)
Een datingsite voor vrouwen die een casual contact met vrouwen zoeken. Zoals de naam BiLove aangeeft richt deze casual dating site zich daarbij vooral op vrouwen die ook op mannen vallen. Vaak hebben de vrouwen op BiLove een relatie. Soms daten ze hier met medeweten van hun partner, soms in het geheim. De groep bi-vrouwen lijkt een kleine doelgroep, maar BiLove kent vele tienduizenden inschrijvingen en behoort daarmee tot de grootste casual dating sites van Nederland. Voor dames die een spannende date willen met een andere vrouw is BiLove de beste casual datingsite.

9. Ashley Madison (probeer gratis)
Zoek je je seksdate internationaal? Kijk dan vooral eens op de casual dating site Ashley Madison. Hoewel je op Ashley Madison ook binnen Nederland of België kunt seksdaten blinkt deze casual dating site vooral uit door de mogelijkheid om een spannende date in het buitenland te vinden.  Veel zakenlieden en andere reizigers gebruiken de Ashley Madison dating site om een spannende date te regelen voor ze op reis gaan. Bijvoorbeeld een spannende hoteldate. Ashley Madison is een internationale casual dating site die over de hele wereld actief is. Ashley Madison is de beste casual dating site voor een internationale seksdate.

10. Guys Dating (probeer gratis)
Zoals het bovengenoemde BiLove een casual dating site is voor vrouwen die vrouwen willen daten, zo is Guys Dating een casual dating site voor mannen die mannen zoeken. Hier vind je gay mannen maar ook bi mannen en bi nieuwsgierige mannen. Dus zowel mannen die al (veel) ervaring hebben met dates met andere mannen als mannen die nog geen (of weinig) ervaring met seks met een andere man.

Meer goede casual datingsites vind je hier onder bij de aanbevolen sites voor een seksdate contact. Inschrijven voor al deze casual dating sites is gratis.

Wat is casual dating?

Je kunt om verschillende redenen gaan daten. Veel mensen hopen via dating de liefde van hun leven te ontmoeten, maar er zijn ook veel mensen die een date meer als een pleziertje zien. Een leuk contact voor één keer, of voor af en toe als beide partijen daar zin in hebben. 

Deze vrijblijvende manier van daten, zonder verplichtingen en beloftes wordt casual dating genoemd.
Tip van de dating expert:
Met casual dating sluit je een vaste relatie niet uit. Ik ken verbazend veel koppels die elkaar via casual dating hebben leren kennen. Bij hun eerste contact ging het nog om een seksdate, maar omdat het dan niet alleen in bed maar buiten bed goed klikt komt het uiteindelijk toch tot een "echte" relatie. Dat is ook niet zo heel raar want bij casual dating kom je vaak mensen tegen die hetzelfde in het leven staan dan jij.
Wie doen er aan casual dating?

Veel mensen doen aan casual dating. Waarschijnlijk meer mensen dan je denkt want de meeste mensen houden het geheim als ze seksafspraakjes maken. Ook die keurige collega en je buurman en buurvrouw zijn misschien wel op een casual dating site te vinden, en misschien ontmoeten ze elkaar via deze sites wel voor casual dates.

Mannen en vrouwen die aan casual dating doen kunnen daar verschillende redenen voor hebben. Ze kunnen zin hebben in seks maar niet in een relatie, ze kunnen wel een relatie hebben maar daarbinnen seks te kort komen of ze maken als koppel casual afspraakjes met andere stellen. Hieronder wat voorbeelden:

Happy singles en mensen die genoeg hebben van een relatie

Een groot deel van de personen die aan casual dating doen zijn single. Het betreft bijvoorbeeld happy singles die helemaal geen relatie en verplichtingen willen, of mannen en vrouwen die net uit een scheiding komen en nu van het leven en hun vrijheid genieten. Casual dating is dan een prima oplossing als ze wel seks maar geen relatie willen. 

Ze kunnen daarbij kiezen voor een seksrelatie met een vast casual vriendinnetje of vriendje (een friend with benefits) of voor losse dates. Als single zijn ze helemaal vrij om te kiezen voor de casual date die ze willen.

Casual dating voor mannen en vrouwen met een relatie

Maar er zijn ook veel mannen en vrouwen die al een relatie hebben maar die toch een afspraakje buiten de deur zoeken. Bijvoorbeeld omdat hun relatie hen niet meer bevredigd, of omdat ze behoeftes hebben die ze thuis niet kunnen bevredigen.

Bij een datingsite voor mensen met een relatie wordt meestal in eerste instantie gedacht aan de casual datingsite Second Love. In Nederland is Second Love met afstand de meest bekende dating site voor mannen en vrouwen met een relatie.

Maar er zijn meer goede datingsites voor vreemdgaan, ook dating sites die al veel langer bestaan dan Second Love. Omdat dit soort datingsites niet gericht zijn op het aangaan van een relatie zijn het de ultieme casual dating sites.

Casual dating voor stellen

Een andere categorie datingsites die helemaal gericht zijn op casual dating zijn de datingsites waar stellen met elkaar in contact komen. Hoewel deze stellen, vaak swingers genoemd, vaak ook op zoek zijn naar een (erotische) vriendschap met een ander stel is deze manier van daten natuurlijk zeer vrijblijvend en zonder verplichtingen. En een relatie hebben deze personen al.

Dat vrijblijvende geldt ook als de stellen niet op zoek zijn naar een date met een ander stel maar met een single man of vrouw. Ook dat komt veel voor op casual datingsites. Bij casual dating draait alles immers om spanning en het opdoen van nieuwe ervaringen maakt daar vaak deel van uit.

Casual dates om te experimenteren met seks

Gewenste dates om te experimenteren met bi seksualiteit, SM, partnerruil en andere spannende erotische ervaringen kom je daarom vaak tegen op casual dating sites.One night stand of regelmatig contact

Casual dating is vrijblijvend en zonder verplichtingen. Het aangaan van een vaste relatie is geen doel bij dit soort dates, hoewel dat er in de praktijk uiteindelijk wel van komen. Je kan immers bij het casual daten iemand tegenkomen die leuk genoeg is om altijd mee samen te zijn. Maar ook een vrijblijvend contact is niet perse een eenmalig contact.

Bevalt zo'n casual date, waarom zou je er dan geen vervolg aan geven? Kom je regelmatig bij elkaar terug dan spreekt men over friends with benefits, en een man die regelmatig met een stel afspreekt wordt ook wel huisvriend genoemd. Dit zijn beide voorbeelden van vrijblijvende relaties die uit een casual date voort kunnen komen. Maar ook dit soort contacten zijn altijd vrijblijvend, en vrouwen, mannen en stellen kunnen er zo gerust meer casual vriendinnen en vrienden op na houden. 

Kijk op de bovenstaande casual datingsites (met gratis inschrijving) om te zien waar al deze casual daters naar op zoek zijn.

Zie ook: 


Onderwerp:
Casual dating staat voor een date die niet is gericht op het vinden van een vaste relatie maar op seks en plezier. Casual dating sites zijn dating sites voor een spannende ontmoeting, een spannende vriendschap of een spannende erotische relatie zonder verplichtingen. Hier boven vind je de beste casual dating sites in Nederland en België van dit moment.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Na 2 lange maar uiteindelijk vastgelopen relaties richt ik me helemaal op het casual daten. Ik zou niet anders meer willen! Doordeweeks vermaak ik me op Regio Sexcontact met het chatten met leuke vrouwen en het leggen van nieuwe contacten en in het weekend heb ik dan vaak casual dates. De ene keer zijn deze geweldig, een andere keer wat minder, maar altijd avontuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Casual dating is een uitstekende oplossing voor mensen die wel seks willen maar een relatie. Als beide personen er zo instaan is er niks mis mee. En via de casual dating sites kunnen ze zich heel makkelijk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via casual dating een heel leuke vriendin leren kennen. We spreken regelmatig af en hebben dan heerlijke seks maar ook veel lol en gezelligheid. Je zou het bijna een LAT relatie kunnen noemen, maar we claimen elkaar niet en laten elkaar vrij in seks met anderen. Omdat we beide houden van seks en experimenteren met seks denken we er over om samen eens met een ander stel te daten of om samen een parenclub te bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn advies is Regio Sexcontact, al moet ik zeggen dat ik met al de andere casual dating sites die hier genoemd worden geen ervaring heb. Wel met andere sites met casual dating, maar dat was geen feestje :-) Er zit namelijk veel rommel tussen. Heel veel rommel. Maar met Regio Sexcontact heb ik prima ervaringen. Prima ervaringen in de vorm waarvoor je dat soort datingsites bezoekt, namelijk echte casual dates met echte vrouwen.

  Dat is het verschil met veel van die hier niet genoemde casual sites. Daarop vind je foto's van de meest prachtige vrouwen (echt of niet echt), maar een date zal je er nooit mee krijgen. Op Regio Sexcontact heb ik diverse seksdates gehad met vrouwen die misschien niet aan de heersende schoonheidsidealen voldoen maar die wel heel gemotiveerd zijn om van een seksdate iets leuks te maken. Soms eenmalig, maar meestal komt het vaker tot dit soort casual dates. Zo heb ik in de vier jaar die ik op de Regiocontact datingsite actief ben diverse leuke vriendinnen leren kennen die ik af en toe zie en waarmee ik dan heerlijke casual dates heb ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.