C-Date (review) Site voor seksdaten

Mijn review van de C-Date dating site. Een grote datingsite gericht op erotische dates en spannende contacten met vrouwen en mannen in Nederland en het buitenland.

Wereldwijd is C-Date (Cdate) één van de grootste datingsites. Meer dan 36 miljoen mensen hebben een profiel bij deze op casual dates gerichte datingsite. Via de Nederlandse C-Date dating site kun je spannende afspraakjes maken met vrouwen en mannen in Nederland, maar ook chatten en seksdaten met mensen uit heel andere delen van de wereld.

Wie gebruiken C-Date?

C-Date is een zogenaamde casual datingsite. Dat houdt in dat de vrouwen en mannen op deze contactsite niet op zoek zijn naar een vaste relatie, maar naar spannende dates of een op seks gerichte vrijblijvende relatie. Lang niet alle gebruikers van deze datingsite zijn dan ook single.
Kijk hier voor meer casual datingsites.

Voor koppels die samen willen seksdaten (swingers) is deze casual datingsite echter niet geschikt. Swingers kunnen beter één van de datingsites voor paren gebruiken.

Gratis in schrijven voor C-Date

Bij het inschrijven voor C-Date (gratis) wordt er meteen gevraagd naar het soort contact dat je zoekt. Ook op een casual datingsite zoekt namelijk niet iedereen altijd hetzelfde. 

Je kunt op Cdate bijvoorbeeld opgeven dat je een discrete relatie zoekt (met andere woorden, dat je al een relatie hebt), dat je wilt flirten (wel uitdagen, niet echt daten), dat je iemand zoekt om spelletjes mee te spelen (bijvoorbeeld rollenspel of SM. Kaverjassen valt niet niet onder), dat je alleen met singles wilt afspreken of dat je het leuk vind om toe te kijken terwijl een stel bezig is. 

Dit geeft meteen aan wat er allemaal op deze erotische datingsite mogelijk is.

Omdat het natuurlijk mogelijk is dat je meerdere van bovenstaande opties ziet zitten (bijvoorbeeld een discrete relatie met een single om spelletjes mee te spelen), kun je er meerdere opgeven.

Het profiel

Je wensen voor het seksdaten zijn een belangrijk onderdeel van je profiel. Maar natuurlijk zijn er nog de andere, gebruikelijke, kenmerken zoals je leeftijd, provincie, lichaamskenmerken. En in dit geval kun je ook een land opgeven, C-Date is immers internationaal actief, en misschien zoek je wel een afspraakje voor een zakenreis.

Na deze noodzakelijke informatie kies je een gebruikersnaam, en kun je niet verplichte velden ingeven zoals beroep, opleiding, je voorliefde voor drank en roken en je collectie lichaamsversieringen. Hoewel dit niet verplicht is, vergroot dit wel je kans op een date.

Dat laatste geldt natuurlijk ook voor de foto's. Naast een profielfoto kun je ook nog een aantal andere foto's ingeven. Deze zijn in eerste instantie (naar keuze) niet of alleen vaag te zien. Pas na jouw toestemming mag iemand anders jouw foto's zien. In tegenstelling tot bij andere casual datingsites zijn te seksueel getinte foto's hier niet toegestaan.

De c-date site

Hierna heb je gratis toegang tot de C-date datingsite. De site ziet er zeer verzorgd uit met contact-suggesties, goede zoekmogelijkheden, een favorietenlijstje, chatmogelijkheden en een overzicht van vrouwen en mannen die aangegeven hebben jou te zien zitten. Dames en heren die online zijn kun je uitnodigen voor een chat.

Helaas zijn deze mogelijkheden vrijwel geheel voorbehouden aan betalende abonnees, en zijn de kosten voor zo'n betaald abonnement behoorlijk prijzig. Nederlandse casual datingsites als Secret Flirt Dating en Novamora zijn veel minder duur en de eerste biedt ook meer gratis mogelijkheden.

Conclusie

Voordelen C-Date

 • Internationaal daten zeer goed mogelijk (over de hele wereld).
 • Goed opgezette datingsite.
 • Heel veel mogelijkheden voor betalende abonnees.
 • Echte mensen, echte dates (dat is bij dit soort sites lang niet altijd het geval)

Nadelen C-Date

 • Weinig mogelijkheden voor gratis abonnees.
 • Betaald abonnement is duur en alleen met creditcard op Paypal te betalen.

Waardering: Gratis abonnement 1 uit 5. Maar bij een betaald abonnement hoog ik dat op naar 4 uit 5 sterren.

Informatie C-Date

Onze bezoekers vonden deze pagina met onderstaande zoekwoorden (top 10):
 • Ervaringen c-date
 • C-dating
 • Ervaringen cdate
 • Online daten
 • Cdating
 • Cdate dating
 • Gratis cdate
 • C date goede datingsite?
 • C-dating
 • Cdate Nederland
Zie ook: Meer reviews datingsites


Onderwerp:
C-Date is een internationaal actieve casual dating site die ook een Nederlandse (en Nederlandstalige) versie heeft. Via C-Date kun je zowel in Nederland als internationaal seksdaten. Het gaat daarbij om erotische dating met vrouwen, mannen en stellen. C-Date is een goede internationale datingsite, maar voor serieus gebruik en serieus te seksdaten heb je wel een betaald abonnement nodig.

Een reactie posten

2 Reacties

 1. C Date is een redelijke site voor als je een geile date zoekt. C Date wekt de indruk een eerlijke datingsite te zijn, zonder nep profielen of andere misleiding.
  Het nadeel van C-Date is dat ze geen duidelijke richting kiezen. Het is vooral een datingsite gericht op seksuele dates, maar bij hun uitingen en inschrijf pagina's zijn ze daar heel onduidelijk in. Het gevolg is dat er zich wel veel vrouwen inschrijven, maar dat deze vrouwen niet zo op seks gericht zijn terwijl de site (en de mannen) dat wel zijn. Dat is echt een nadeel van C -Date, want dan zit je als man op een seksueel gerichte datingsite en krijg je toch nog boze reacties van vrouwen als je over seks begint.

  Of je nu een seksuele date zoekt of een contactsite voor liefde bij de reviews op deze website vind je betere datingsites. Dat zijn namelijk wel datingsites die een duidelijke keuze durven te maken voor seks of voor liefde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. C Date was vroeger kennelijk meer op seks gericht en nu op liefde en relatie. Maar helaas zijn ze de gebruikers dat wel vergeten te vertellen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.