Chatten met vreemden. Zo leidt een leuke chat tot een spannende date

Hier de leukste en beste sites om te chatten met vreemden. En ik geef tips om de chat met een vreemde met succes te laten verlopen. Met misschien wel een spannende date tot gevolg!

Chatten met vreemden

Met het uitwisselen van één of twee berichtjes leer je op een dating site iemand niet kennen. Daarvoor is de interactie te traag. Pas in een gesprek kan je je een goede voorstelling van iemand maken. Daarom is chatten met vreemden ook zo populair om mensen bij dating te leren kennen.

De informatie die je na een half uurtje chatten met vreemden hebt verzameld is groter dan die van tientallen berichtjes, sms'jes of mailtjes. Maar bij welke datingsites kun je het best chatten met vreemden?

Veel datingsites bieden hun betaalde klanten chatboxen of andere chat mogelijkheden aan. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt met goede sites voor een chat met vreemden.

Beste sites om te chatten met vreemden

Wil je chatten met vreemden? Leuke mensen leren kennen? Kijk dan eens bij onderstaande eerlijke beste dating sites. Dit vind ik prima site om te chatten met onbekenden. In het eerste overzicht staan de beste sites voor een "nette" chat, maar wil je een erotische chat voeren, dan kun je beter kiezen voor één van de sites uit het tweede overicht.

Dit zijn de beste sites voor een gezellige chat:

Veel datingsites en datingapps bieden de mogelijkheid om te chatten met vreemden. Met iemand een gesprek beginnen is een succesvolle weg naar een date, maar niet iedereen vindt een chat met een onbekende makkelijk. 

Waar praat je bijvoorbeeld over? Hoe voorkom je dat je saai of juist opdringerig overkomt? Daarom geef ik hier wat tips om met onbekenden te chatten.Hoe begin je een chat met vreemden?

Het starten van een chat met vreemden is heel makkelijk. Je gaat naar een datingsite of gebruikt een dating app met goede mogelijkheden om te chatten. Je zoekt daar een profiel dat je bevalt, je klikt op de chatfunctie en zegt hallo. Met een beetje geluk krijg je daarop een groet terug. 

Maar dan....?

Er zijn verschillende manieren om een chat met onbekenden te beginnen. Je kunt out of the blue een onderwerp aansnijden. Het weer, de actualiteiten. "Het is wat met die Gordon he?" (dit voorbeeld is altijd actueel). 

Zo'n gesprek kan dan op gang komen. Maar nog groter is de kans dat de ander niet zo goed weet wat hij of zij aan moet met dit gesprek, bijvoorbeeld omdat deze vrouw of man niets met Gordon heeft (wat ook heel reëel is).

Vertel wat over jezelf om een chat op gang te brengen
Je kunt er ook voor kiezen jezelf voor te stellen. "Hallo, ik ben <voornaam>, zoals je in mijn profiel kunt lezen ben ik...". Je pakt nu de de interesse van de vreemde, en deze gaat waarschijnlijk ook iets over zichzelf vertellen. En dat is wat je wil, een gesprek met deze leuke onbekende op gang brengen. 

Chatten met vreemden begint met het openen van een gesprek, en daarvoor hoef je heus niet altijd een sterke openingszin paraat te hebben al helpt dat natuurlijk wel op een reactie te krijgen.

Maar hou er wel rekening mee dat je met een vreemde aan het chatten bent. Bescherm je privacy en hou je achternaam, telefoonnummer en exacte woonplaats buiten het gesprek. Vertel niet meer dan dat je ook in je profiel zou opschrijven. Zo is er geen schade als je chatpartner een griezel blijkt te zijn.

Ga de clichés uit de weg
 
Het ter sprake brengen van je levensvisie, dromen en wensen is echter alleen maar goed. Hiermee kun je de chat juist op een wat dieper niveau brengen. Veel chats met vreemden verzanden namelijk in oppervlakkigheden en vallen daardoor stil. Als het boek met clichés is doorgewerkt is er niets meer te vertellen.

Vragen doet antwoorden
Een goede manier om een chat met vreemden op gang te brengen is via vragen, en door in te spelen op de interesses van de onbekende waarmee je aan het chatten bent. 

Druk niet meteen op de chat-knop, maar neem eerst even de tijd om het profiel van de ander te lezen. Neem de bijzonderheden er uit en stel de vragen die in je opkomen. Maar let op, hou het niet bij vragen alleen. Het is geen interview. Vertel ook iets over jezelf met betrekking tot het gespreksonderwerp.

Bij het stellen van vragen om een gesprek op gang te brengen is het belangrijk dat je open vragen stelt. "Welke sport vind je leuk?" is beter dan "Hou je van sport?". Vraag twee is makkelijk met "ja" of "nee" te beantwoorden, terwijl vraag één meer uitnodigt tot het vertellen over je favoriete sport.
Komt het gesprek niet op gang?

Het vreemde van chatboxen en chatsites is dat er vaak veel mensen aanwezig zijn, maar dat er maar weinig vrouwen en mannen echt open lijken te staan voor een gesprek. Vaak zijn deze mensen vooral met andere dingen bezig, en staat de chatsite daarbij open. Zoals je een televisie op de achtergrond aanzet. Soms is iemand bijvoorbeeld aan het werk, en kan eigenlijk niet praten. Een chat met vreemden is in dat geval anders dan een gewoon gesprek waarin je wel kunt zien of iemand in de gelegenheid is voor een gesprek.

Ook kan het zijn dat de vreemde die je aanspreekt al met iemand anders in gesprek is. Op de meeste sites en in de meeste apps kun je dat niet zien.

Het kan dan zijn dat de vreemde op zich wel met je wilt chatten, dus wel reageert, maar dit weinig geïnspireerd overkomt. Het duurt heel lang voor je reacties en antwoorden krijgt. De reacties zijn kort, en de onbekende laat niet merken echt geïnteresseerd zijn omdat deze zelf niet of nauwelijks vragen stelt. 

De vreemde is dan misschien wel geïnteresseerd (anders stopte deze de chat wel), maar is niet echt in de gelegenheid om te chatten. Ga je daar dan niet aan ergeren, ga ook niet afvragen waarom de chat zo traag verloopt. Maar groet de onbekende, en zeg dat je bij een volgende gelegenheid graag verder praat. Of je dat werkelijk gaat doen is natuurlijk aan jezelf.

Chatten met vreemden is leuk en spannend, maar vaak ook een kwestie van geduld.
Chatten en daten

Er zijn verschillende redenen om met vreemden te chatten op een datingsite. De twee belangrijkste redenen zijn 1) Zin om te kletsen, verveling, eenzaamheid. Of 2) Je wilt een date scoren of je bent op zoek naar een partner. 

In het tweede geval zit je helemaal verkeerd op een algemene chatsite. De mannen en vrouwen daar zijn in de meeste gevallen helemaal niet op zoek, willen alleen over algemeenheden kletsen, en vinden het vaak zelfs vervelend als je gaat flirten.

Wil je chatten met dating in je achterhoofd? Dan adviseer ik je gebruik te maken van een goede datingsite met een goede chatfunctie. Op zo'n datingsite zitten veel mannen en vrouwen namelijk met een heel ander doel dan chatten, en maak je dus veel meer kans op een date. 

Maar hou er wel rekening mee dat ook bij deze chat-datingsites een tweedeling is. Je hebt serieuze dating waar mannen en vrouwen chatten met vreemden in de hoop de liefde te vinden, en je hebt chat-datingsites waar het meer om flirten, uitdagen en het beleven van spannende avontuurtjes gaat. Bovenaan had ik daarvan al twee overzichten gemaakt,

Bij de bovengenoemde datingsites met een goede chatfunctie vind je beide soorten datingsites met chatmogelijkheden.


Zie ookOnderwerpen:
Chatten op een datingsite of in een dating app is leuk, en chatten met onbekenden is best spannend. Hierboven tips voor een chat met vreemden, Chatten met vreemden kan op verschillende manieren. Het kan een spannende chat, een sexchat of een ondeugende chat zijn, maar je kunt ook aftasten of de ander geschikt is voor een date. Online te kletsen heb je een goede datingsite met chat functie nodig. De beste datingsites met de beste chat mogelijkheden heb ik hier boven in overzichten gezet. Ook heb ik diverse tips voor bij het starten van een leuke chat met vreemden gegeven.

Een reactie posten

8 Reacties

 1. Ik mag graag een beetje chatten met vreemden via Ondeugend Daten. Ik ben niet op een date uit, maar chatten met onbekenden is leuk genoeg. Ik chat er met vrouwen maar ook met mannen. Gewoon een beetje slap ouwehoeren en ervaringen uitwisselen. Je hoort er verhalen waar je rooie oortjes van krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, vooral als je met swingers (stellen) chat hoor je de meest geile verhalen!

   Verwijderen
 2. Zoals veel vrouwen hou ik van chatten met vreemden. Maar bij gaat het dan wel om een sexchat met vreemden. Ik heb daarvoor een account op Ondeugend Daten. Niet om te daten maar om te chatten met vreemden. En dan sexchatten. De erotiek en spanning is een beetje uit mijn relatie en mijn man kan me niet echt meer opwinden. Maar ik wil wel bij hem blijven en ook niet vreemd gaan. Dat spannend chatten met onbekenden is dan een heerlijke uitlaatklep en het kan me enorm opwinden. Soms zoveel dat mijn man er ook van profiteert ;-)

  Om te voorkomen dat het ondeugend chatten mij in de verleiding brengt overspel te plegen klets ik wel zoveel mogelijk met onbekenden. Als ik iemand te goed leer kennen of me teveel tot een ander aangetrokken voel zoek ik een volgende chatpartner.

  Tijdens dat chatten met vreemden gebeurt er van alles. Ik chat met mannen, vrouwen en stellen. Soms is het alleen wat kletsen, soms wisselen we pikante informatie en ervaringen uit en soms ook is er cybersex. In dat laatste geval is het meestal zaak om een volgende chatpartner te zoeken :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij als gescheiden moeder met kleine kinderen is dat online flirten en ondeugend chatten met vreemden ook heerlijk. Het is een heerlijke uitlaatklep als je aan huis gebonden bent en ik durf bij een ondeugende chat met een vreemde ook veel meer haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chatten met vreemden op een ondeugende site is heerlijk. Je kunt je anoniem helemaal uitleven,. Of je nu melig bent of in een geile bui. De gesprekken zijn dan wel anders ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Chatten met vreemden is altijd leuk. Het kan over seks gaan, maar het is ook leuk om wat slap te ouwehoeren of juist een diepgaande chat met een onbekende te voeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het alleen jammer dat veel mannen geen geduld hebben om te chatten. Een spannende chat met een vreemde is opwindend en kan best tot een date leiden, maar de meeste mannen willen meteen daten terwijl ik eerst de spanning online via een chat wil opbouwen. Als de man dan ongeduldig wordt en na iedere paar regels om een date begint te zeuren is de chat voor mij afgelopen. Zo zonde!

   Verwijderen
 6. Bij een chat met een onbekende hoef je je niet in te houden. Ook niet als het over je meest heftige seks fantasieën en seks ervaringen gaat. Ze kennen je toch niet. Met vreemden op internet (mannen en vrouwen) bespreek ik intieme details die ik zelfs niet met mijn beste vriendinnen zou durven bespreken. Ze zouden dan wel eens anders tegen me aan kunnen kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.