Wat is een cougar?

Een cougar is een oudere vrouw die met een veel jongere man date. Hoewel cougars al duizenden jaren bestaan is het tegenwoordig voor oudere vrouwen heel makkelijk om aan een jongere minnaar te komen. Vooral voor een seksuele relatie met een cougar zijn veel jonge mannen wel te porren.

Cougar en toyboy

De relatie tussen en cougar en haar toyboy kan een zuiver seksuele relatie zijn, maar het kan ook zo zijn dat een cougar, die financieel haar schaapjes op het droge heeft, haar jonge vriend verwend met cadeaus en leuke uitstapjes. In dat laatste geval wordt er gesproken over sugardating. De cougar is dan de vrouwelijk variant op de sugardaddy.

Cougars hebben het tegenwoordig makkelijk

Dat een cougar zo makkelijk jongere vriendjes kan krijgen komt door de moderne datingapps en datingsites. Heel veel single jonge mannen zijn hier wel voor te vinden. Een wannabe cougar kan een profiel plaatsen op een gewone datingsite en daarop aangeven dat ze een jonge vriend zoekt, maar er zijn ook speciale datingsites voor sugardating waarop jonge mannen aanwezig zijn die gericht op zoek zijn naar een oudere minnares. Via deze datingsites verloopt het leggen van contact vanzelfsprekend veel makkelijker. Zowel voor de cougar als voor jonge mannen die op zoek zijn naar cougars.

Hoe verloopt zo'n cougar relatie?

Hoe de relatie tussen een cougar en haar toyboy verloopt kunnen beide zelf bepalen. Soms blijft het een bedrelatie, soms ondernemen cougar en toyboy samen leuke dingen, en soms ook komt het zelfs tot een huwelijk tussen cougar en toyboy. Sla de Privé, Weekend of Story maar eens open en de cougars komen je tegemoet. Steeds meer oudere bemiddelde vrouwen zien een jonge minnaar wel zitten, hoewel ze niet altijd graag cougar genoemd willen worden.
© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.