Wat is een cougar?

Wat is een cougar bij dating? Waar vind je leuke cougars die contact willen? Hoe kun je een cougar daten? Hier vind je alle tips met betrekking tot cougar dating.

Wat is een cougar?

Een cougar is een oudere vrouw die met een veel jongere man date. Hoewel cougars al duizenden jaren bestaan is het tegenwoordig voor oudere vrouwen heel makkelijk om aan een jongere minnaar te komen. Dating sites en dating apps zijn daar namelijk heel geschikt voor. En voor een seksuele relatie met een cougar zijn veel jonge mannen wel te porren.

Cougar en toyboy

Is een man / jongen veel jonger dan de dame in kwestie, dan spreekt men vaak over een toyboy. De relatie tussen en cougar en haar toyboy kan een zuiver seksuele relatie zijn, maar het kan ook zo zijn dat een cougar, die financieel haar schaapjes op het droge heeft, haar jonge vriend verwend met cadeaus en leuke uitstapjes. 

In dat laatste geval wordt er gesproken over sugardating. De cougar is dan de vrouwelijk variant op de sugardaddy, ook wel suikertante of sugarmom genoemd.

Cougars hebben het tegenwoordig makkelijk

Dat een cougar zo makkelijk jongere vriendjes kan krijgen komt door de moderne datingapps en datingsites. Heel veel single jonge mannen zijn hier wel voor te vinden. 

Een wannabe cougar kan een profiel plaatsen op een gewone datingsite en daarop aangeven dat ze een jonge vriend zoekt, maar er zijn ook speciale datingsites voor sugardating waarop jonge mannen aanwezig zijn die gericht op zoek zijn naar een oudere minnares. Via deze datingsites verloopt het leggen van contact vanzelfsprekend veel makkelijker. Zowel voor de cougar als voor jonge mannen die op zoek zijn naar cougars.
Hoe verloopt zo'n cougar relatie?

Hoe de relatie tussen een cougar en haar toyboy verloopt kunnen beide zelf bepalen. Soms blijft het een bedrelatie, soms ondernemen cougar en toyboy samen leuke dingen, en soms ook komt het zelfs tot een liefdesrelatie of zelfs huwelijk tussen cougar en toyboy. 

Sla de Privé, Weekend of Story maar eens open en de cougars komen je tegemoet. Steeds meer oudere bemiddelde en succesvolle vrouwen zien een jonge minnaar wel zitten, hoewel ze niet altijd graag cougar genoemd willen worden.

Zie ook: 


Samenvatting:
Het is tegenwoordig helemaal niet vreemd als een oudere vrouw er een jonge minnaar op na houdt. Als toyboy (seksspeeltje) of als jong en aangenaam gezelschap. Via dating sites en dating apps kunnen deze cougars en hun seksvriendje makkelijk met elkaar contact komen. Hierboven meer informatie en de beste contactsites om een cougar of toyboy te vinden.
© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.