Een spannende date met een cougar

Wat is een cougar bij dating? Waar vind je leuke cougars die contact willen? Hoe kun je een cougar daten? Hier vind je alle tips met betrekking tot cougar dating.

cougar dating sites

Wat is een cougar?

Vrouwen zijn seksueel veel actiever dan enkele jaren geleden. En dat heeft niet eens met de jongere generatie te maken. Integendeel, het zijn namelijk vooral de rijpere vrouwen die op erotische datingsites zijn te vinden. Deze vrouwen worden ook wel cougars genoemd.

Een cougar is een oudere vrouw die met een jongere man date. Hoewel cougars al duizenden jaren bestaan is het tegenwoordig voor oudere vrouwen heel makkelijk om aan een jongere minnaar te komen. Dating sites en dating apps zijn daar namelijk heel geschikt voor. En voor een seksuele relatie met een cougar zijn veel jonge mannen wel te porren.

Een cougar wordt ook wel MILF genoemd.


Cougar dating


Veel van deze wat oudere vrouwen zijn via online dating op zoek naar minnaars voor seks. Deze vrouwen, vaak van middelbare leeftijd, zoeken via internet een minnaar. Niet voor een relatie, maar gewoon voor het lekker!

Cougars maken voor het leggen van hun erotische contacten vooral gebruik van de grote mogelijkheden van het groeiende aantal goede erotische dating sites. En mannen maken daar op hun beurt ook weer gretig gebruik van. Cougar blij, toyboy blij!

Cougars kom je op alle goede datingsites voor een seksrelatie tegen. Op deze dating sites vind je opvallend veel vrouwen van middelbare leeftijd en ouder.


Deze dames zoeken geen vaste partnerrelatie want daar zijn dit niet de juiste datingsites voor. Op deze datingsites draait het om seks, seksdates en seksrelaties, en dat is dus hetgeen deze oudere vrouwen zoeken.


Vaak zijn deze cougars vrouwen die gescheiden zijn en volledig van hun hernieuwde single status genieten. Maar veel cougars zijn ook getrouwd, maar missen thuis de opwinding en passie die ze met een lekkere minnaar buiten de deur wel vinden.

Tips voor cougar dating

Enkele tips voor de cougar:
  • Doe je niet jonger voor dan je bent. Meestal vindt de man dat helemaal niet aantrekkelijk. En als hij een cougar datingsite gebruikt is hij juist op zoek naar lekkere seks met een rijpere vrouw.
  • Ga niet te serieus met je toyboy om. Maak samen plezier, binnen en buiten het bed. Val hem niet lastig met moeilijke verhalen en vragen.
  • Neem gerust de touwtjes in handen. Trakteer je jongere minnaar op een etentje en neem ook gerust in bed de leiding. Je speeltje zal dat niet erg vinden.
Enkele tips voor de minnaar:
  • Een cougar voelt zich graag sexy, begeerlijk en gewaardeerd. Wees lief voor de cougar, geef haar complimentjes. Dan is de cougar als was in je handen en zal ze je in bed alles geven wat je wenst.
  • Verveel de cougar niet met verhalen over strubbelingen op je werk en andere problemen. Hou het luchtig, hou het leuk en zorg dat de cougar geniet.
  • Vergeet jezelf en laat alles om de cougar draaien. Haar beloning zal onvergetelijk zijn.

Veel cougars op 50Pluspartner

Ben je zelf een cougar die trek heeft in een vers blaadje? Of ben je een gezonde man die de cougar wil geven wat ze wenst? Kijk dan vooral eens op de website van 50PlusPartner, officieel een datingsite voor 50 plussers maar in de praktijk een site waar vele cougars en hun jongere minnaars te vinden zijn. 

Aan zowel cougars als minnaars is op deze datingsite voor ondeugende 50 plussers veel keus. Als cougar datingsite is deze erotische 50 plus datingsite absoluut de beste.

Cougar dating via 50PlusPartner is heel eenvoudig, en je kunt deze cougar dating gratis proberen. De naam "partner" in de naam van deze cougar dating site is wat verwarrend want het draait hier absoluut niet om het vinden van een partner, of het zou een sekspartner moeten zijn.


Milf-Match.nl


Cougar dating MILF Match

Een andere goede contact site om cougars te ontmoeten is MILF Match. Hoewel de gemiddelde leeftijd van de dames op MILF Match iets lager  ligt dan op 50PlusPartner zijn ook op deze erotische datingsite veel spannende dames van boven de 40 te vinden die een leuke minnaar zoeken voor een seksrelatie of ander sekscontact.


Cougar en toyboy

Is een man / jongen veel jonger dan de dame in kwestie, dan spreekt men vaak over een toyboy. De relatie tussen en cougar en haar toyboy kan een zuiver seksuele relatie zijn, maar het kan ook zo zijn dat een cougar, die financieel haar schaapjes op het droge heeft, haar jonge vriend verwend met cadeaus en leuke uitstapjes. 

In dat laatste geval wordt er gesproken over sugardating. De cougar is dan de vrouwelijk variant op de sugardaddy, ook wel suikertante of sugarmom genoemd.

Cougar dating is pas de laatste jaren in Nederland van de grond aan het komen. In Amerika is het al langer normaal dat een rijpe vrouw op zoek gaat naar een jongere man, alleen voor de seks.

Cougars hebben het tegenwoordig makkelijk

Dat een cougar zo makkelijk jongere vriendjes kan krijgen komt door de moderne datingapps en datingsites. Heel veel single jonge mannen zijn hier wel voor te vinden. 

Een wannabe cougar kan een profiel plaatsen op een gewone datingsite en daarop aangeven dat ze een jonge vriend zoekt, maar er zijn ook speciale datingsites voor sugardating waarop jonge mannen aanwezig zijn die gericht op zoek zijn naar een oudere minnares. 

Via deze datingsites verloopt het leggen van contact vanzelfsprekend veel makkelijker. Zowel voor de cougar als voor jonge mannen die op zoek zijn naar cougars.
Hoe verloopt zo'n cougar relatie?

Hoe de relatie tussen een cougar en haar toyboy verloopt kunnen beide zelf bepalen. Soms blijft het een bedrelatie, soms ondernemen cougar en toyboy samen leuke dingen, en soms ook komt het zelfs tot een liefdesrelatie of zelfs huwelijk tussen cougar en toyboy. 

Sla de Privé, Weekend of Story maar eens open en de cougars komen je tegemoet. Steeds meer oudere bemiddelde en succesvolle vrouwen zien een jonge minnaar wel zitten, hoewel ze niet altijd graag cougar genoemd willen worden.

Zie ook: 


Samenvatting:
Het is tegenwoordig helemaal niet vreemd als een oudere vrouw er een jonge minnaar op na houdt. Als toyboy (seksspeeltje) of als jong en aangenaam gezelschap. Via dating sites en dating apps kunnen deze cougars en hun seksvriendje makkelijk met elkaar contact komen. Hierboven meer informatie en de beste contactsites om een cougar of toyboy te vinden.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.