Credits op datingsites

Als je op een datingsite credits moet kopen om te kunnen chatten of mailen moet je oppassen. Veel misleidende dating sites maken gebruik van credits.

Credits zijn een betaalmiddel dat op veel datingsites gebruikt wordt. Bij credits sluit je geen abonnement voor een bepaalde tijd af, maar je koopt voor een bepaald bedrag aan credits (een soort virtuele muntjes).

Vervolgens wordt er voor ieder chatbericht dat je via de datingsite verstuurd een credit afgeschreven. Ook zijn er vaak extra mogelijkheden af te rekenen met deze credits. Als de credits op zijn moet je nieuwe credits aanschaffen, bijvoorbeeld om verder te kunnen chatten of om berichten via de dating site te versturen.

Oppassen met datingsites met credits

Maar hoe plezierig is het gebruik van deze credits op datingsites?

Wij geven sterk de voorkeur aan datingsites waarvoor je gewoon per maand een abonnement betaald en dan onbeperkt alle functies van de datingsite kunt gebruiken. Dit is namelijk vele malen duidelijker en veel minder gevoelig voor oplichting dan het gebruik van credits waarbij je per bericht betaalt.

Je weet voor de abonnementsperiode begint precies wat je gaat uitgeven. Bij credits is dat compleet anders.

Credits kun je te makkelijk uitgeven

De waarde van een credit is gevoelsmatig veel lastiger te bepalen dan die van een euro waardoor je ze veel ondoordachter uitgeeft. Bovendien is het verleidelijk keer op keer weer nieuwe credits aan te schaffen als je lekker aan het chatten bent en daarbij het idee hebt dat je op ieder moment een date kunt scoren.

Veel dating misbruik via credits

Het meest kwalijke aan credits is dat er datingsites zijn die deze werkwijze misbruiken en chatoperators inzetten om hun klanten geld uit de zak te kloppen. Een chatoperator doet zich dan voor als een leuke dame of leuke heer die een chatgesprek start en de klant vervolgens eindeloos aan het lijntje houdt. Een date lijkt in het vooruitzicht, maar het komt er maar niet van. En dat terwijl de klant kapitalen aan credits uitgeeft. Hier meer informatie over dit bedrog.

Wij willen absoluut niet zeggen dat alle datingsites die met credits werken onbetrouwbaar zijn. Integendeel. Er zijn ook eerlijke datingsites die credits als betaalmiddel gebruiken. Maar onze voorkeur heeft het niet!

Met datingsites die je via credits moet betalen moet je een stuk voorzichtiger zijn dan bij datingsites die geen financieel belang hebben bij het door jou laten versturen van zoveel mogelijk berichten.

Datingsites zonder credits

Bij de beste datingsites vind je een overzicht van eerlijke datingsites die wel betrouwbaar zijn. Deze beste dating sites werken zelden of nooit met credits. De basis functies zijn gratis, en als er toch betaald gaat dat gewoon via een vast bedrag. Wel zo eerlijk en veilig!

Zie ook:


Onderwerp:
Credits op datingsites zijn een bron van dating bedrog. Er zijn misleidende datingsites die je via een chatoperator aan het chatten houden en iedere regel de je chat kost je credits (en dus geld). Eerlijke betrouwbare dating sites maken zelden gebruik van credits. Gebruik datingsites zonder credits!


© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.