Koppel zoekt cuckold date

Hier kijken we naar de betekenis van cuckolding en hebben we informatie en tips over het krijgen van een cuckold date.

Wat is cuckold?

Er is sprake van cuckolding als een vrouw met toestemming van haar man een relatie onderhoud met een andere man. Dat kan een (tweede) vaste relatie zijn maar ook een BDSM spel waarbij de vrouw dominant is.

Bij dating wordt er echter meestal over cuckold of cuckolding gesproken als een koppel een man voor een seksdate uitnodigt waarbij deze tweede man seks heeft met de vrouw terwijl de man van het koppel alleen toekijkt. Bij dating gaat het daarbij meestal om een eenmalige date.


Het woord Het woord cuckold is afgeleid van de koekoek (cuckoo). Deze vogel staat er om bekend hun eieren na de bevruchting door een andere vogel laten uitbroeden.

Cuckold en dating

Maar cuckold bij dating gaat dus niet om relaties of om bevruchting maar om een sekspleziertje voor drie. Op de swingers contactsites zie je regelmatig koppels en mannen langskomen die een cuckold date voorstellen. Hierbij valt het wel op dat cuckold bij de mannen populairder is dan bij de koppels. Niet verwonderlijk want veel mannen willen wel seks hebben met een vrouw waar hun man bij is, maar veel minder mannen vinden het plezierig om alleen toe te kijken als dze andere man seks met hun echtgenote of vriendin heeft.

Maar toch kom je ook bij koppels regelmatig de wens om een cuckold seks te hebben tegen. Een vrouw van een swingers stel heeft er in de meeste gevallen niets op tegen om seks met een aantrekkelijke man te hebben en er zijn waarschijnlijk meer mannen dan je denkt bij deze stellen die cuckold ook wel opwindend vinden. Deze mannen vinden het dan heel geil om te zien hoe een vreemde man zijn vrouw of vriendin neemt, en neemt daarbij genoegen met alleen kijken. (Zijn beurt komt nog wel).

Hoe kom je aan een cuckold date?

Bij de bovengenoemde swingers contactsites en andere goede seksdating sites kom je stellen en mannen tegen die open staan voor cuckold seks. Het kan wel even zoeken zijn, want het aantal stellen dat hiervoor in is is minder groot dat het aantal koppels dat dates voor partnerruil, trio's of andere vormen van swingente vinden is.

Cuckqueaning

Cuckquean komt nog minder voor dan cuckold. Cuckquean is de omgekeerde variant van cuckold. Bij cuckqueaning kijkt de vrouw alleen maar toe terwijl haar man of vriend seks heeft met een andere vrouw.

BDSM en rollenspel

Cuckold en cuckquean worden wel tot het SM rollenspel gerekend. Hierbij wordt er van uitgegaan dat degene die de seks met de vreemde heeft, of juist degene die alleen mag toekijken, onderdanig is. Veel stellen die via dating aan cuckolding of cuckqueaning doen zullen dat echter niet zo ervaren. In de meestal gevallen is het iets dat beide partners spannend en geil vinden. Veel mensen vinden het namelijk heel opwindend om toe te kijken terwijl anderen seks hebben (voyeurs).

Cuckolding termen

De bull: De man die langskomt om seks te hebben met de vrouw wordt ook wel de bull (de stier) genoemd.
De hoorndrager: De man van het koppel, die dus alleen toekijkt, heet de cuckold of de hoorndrager
De hotwife: De vrouw van het koppel die van de vreemde man een beurt krijgt.


Meer weten over cuckolding of cuckqueaning? Spreek dan bij de bovengenoemde daarvoor geschikte datingsites een koppel aan dat zo'n date zoekt. Ze kunnen er alles over vertellen.

Zie ook:

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb een cuckold date gehad zonder dat ik de term kende hahaha. Ik date wel vaker met koppels en ik ben dan gewend dat de man gewoon meedoet. Maar toen kwam ik bij een koppel waarbij de man alleen uitgebreid ging zitten kijken. Hij nam er nog het geen biertje bij, hahaha.

    Ik was er niet op voorbereid, dus had eerst iets van, huh waar blijf je nu? Maar toen kreeg ik door dat hij alleen wilde kijken terwijl bij met zijn stijve pik speelde. Ik vond dat in het begin even moeilijk. Ik heb wel vaker trio's gedaan waarbij de man halverwege even pauze nam en alleen even toekeek, maar dit was toch anders.

    Gelukkig was de vrouw echt lekker dus kwam ik goed in de stemming en kwam ik heerlijk met haar klaar. Toen ik na afloop even hun douche gebruikte gaf die man alsnog zijn vrouw even een beurt. Dat snap ik dan weer wel, maar wel weer weird is dat de man en vrouw na afloop mijn seksprestaties en de standjes begonnen te bespreken. Hij had goed opgelet hahaha, toen maar snel aangekleed en naar huis gegaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.