Cupify (review). Dating zonder poespas

Review van Cupify, een minder bekende maar veelbelovende datingsite voor een serieuze date of relatie.

Cupify is een snel groeiende Nederlandse datingsite. Cupify richt zich op de serieuze dater (m/v), een single die een leuke persoon zoekt voor een relatie. Daarbij hanteert Cupify de slogan "dating zonder poespas". 

Het doel van de Cupify datingsite is het bieden van een veilige en eerlijke omgeving waar mensen met elkaar in contact kunnen komen en op een veilige anonieme manier kennis kunnen maken via een chat en berichtenverkeer. Je kan op Cupify anoniem blijven tor het moment waarop jullie beide besluiten te gaan daten.

Hieronder een kort Cupify review met informatie over deze eerlijke datingsite, maar je kunt Cupify ook gratis uitproberen.

Welke vrouwen en mannen gebruiken Cupify?

Zoals we al schreven is Cupify een datingsite voor serieuze dating. Dit is geen datingsite die je bezoekt voor een avontuurtje of voor een buitenechtelijk contact. Cupify is gericht op de vele singles in Nederland die het alleen zijn beu zijn en een contact zoeken die hopelijk in een relatie uit zal monden.

Dat zijn heel wat Nederlandse vrouwen en mannen gezien het grote aantal gebruikers van de Cupify datingsite en de snelle groei van deze eerlijke datingsite.

Op Cupify tref je mannen en vrouwen aan van alle leeftijden. Op deze datingsite vind je zowel jonge singles op zoek naar een leuke vriend of vriendin als oudere vaak gescheiden vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde.

Vind de liefde op Cupify

Zo veel mensen vraagt natuurlijk om goede selectiemogelijkheden om de speld in de hooiberg te vinden. Gelukkig biedt de Cupify dating site deze volop. 

Geen ingewikkelde vragenlijsten maar de mogelijkheid om al je wensen en eisen die je aan een partner stelt aan te vinken. Je selectiecriteria zijn makkelijk weer aan te passen. Je kunt je selecties ruimer stellen, voor meer resultaten, of juist perfectioneren zodat je alleen een lijstje over houdt met de meest geschikte en leukste vrouwen of mannen.


Contact maken en onderhouden op Cupify

Een leuke vrouw of man vinden is één, maar dan wil je natuurlijk contact maken met deze persoon, kennismaken en voor je de date echt aangaat eerst aftasten of deze vrouw of man echt de date is die je zoekt.

Met een vol membership bij Cupify heb je prima contact mogelijkheden. Je kunt iemand een berichtje sturen, maar er is ook een zeer goede chatmogelijkheid die op een soortgelijke manier werkt als Whatsapp, maar dan anoniem via de Cupify site.

Je tikt je berichtjes in en de andere persoon leest en beantwoord het bericht als deze online komt en in de gelegenheid is. Je kunt zo een onbeperkt aantal chatboxen openen en gesprekken onderhouden. Net als in Whatsapp.

Via de chatfunctie kun je ook foto's uitwisselen en lange gesprekken voeren. Dit alles is anoniem (alleen je profiel is openbaar) dus je kunt kennis maken tot jullie beide open staan voor een echte ontmoeting.

Cupify is een eerlijke datingsite

De anonimiteit en veiligheid van de Cupify dating site zijn belangrijk, maar ook op andere manieren is dit een eerlijke en veilige omgeving om contact te maken en te daten. Cupify maakt geen gebruik van lok profielen om klanten te werven en Cupify zet geen chat operators in die de singles aan de praat houden. 

Er wordt ook geen gebruik gemaakt van credits die je moet kopen om contacten te onderhouden, maar alleen van abonnementen voor onbeperkt gebruik van de site.

En de klantenservice Cupify is ook goed bereikbaar voor het melden van verdachte personen op de site. Misbruik en misleiding worden snel afgestraft zodat Cupify een eerlijke en veilige omgeving is voor chatten en daten.

Conclusie Cupify review

Cupify is een datingsite die zijn slogan eer aan doet. Hier kun je daten zonder poespas. Met goede mogelijkheden voor zowel het zoeken en vinden van de juiste persoon, als het leggen en onderhouden van contacten.

Pluspunten Cupify
 • Veel single vrouwen en mannen die openstaan voor contact.
 • Goede selectiemogelijkheden om uit dit grote aanbod de juiste personen te selecteren.
 • Heel goede chatfunctie, zoals in Whatsapp maar dan anoniem via de site.
 • Een eerlijke en veilige omgeving om een date te vinden
Minpunten Cupify
 • Het gratis proefabonnement biedt weinig mogelijkheden.

Waardering: 4 uit 5

Informatie

Waarop zoeken onze bezoekers naar Cupify? (top tien)

 1. Cupify dating
 2. Cupify gratis proberen
 3. Cupify review
 4. Contact cupify
 5. Cupify gratis abonnement
 6. Review cupify
 7. Cupify belgie
 8. Gratis chatten cupify
 9. Cupify ervaringen
 10. Vrouwen cupify

Op de Cupify datingsite kun je op je gemak rondkijken via een gratis inschrijving. Je kunt dan alle zoekfuncties proberen en profielen bekijken. Bovenaan kun je je gratis inschrijven.


Zie ook: 

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Ik heb ook een kort review geschreven over Cupify met de ervaringen, voordelen en nadelen die ik bij mijn gebruik van de Cupify dating site ervaren heb:

  + Een druk bezochte en veel gebruikte datingsite waar ook de vrouwen actief meedoen.
  + De FotoZapper functie zal Tinder liefhebbers aanspreken.
  + Via de chat functie kun je heel goed kletsen, flirten en kennis maken, maar bijvoorbeeld ook foto's delen.
  + Vervelende of niet geschikte personen kun je blokkeren.
  + Cupify is een serieuze dating site voor singles die de liefde of een relatie zoeken.
  + Tegen nepprofielen wordt resoluut opgetreden.
  - Geen echte app, maar wel een mobiele website die goed in de browser van de smartphone werkt.
  - Werking en layout van de Cupify dating site is even wennen.

  De conclusie van deze korte test en review is dat Cupify een goede datingsite is voor mannen en vrouwen op zoek naar de liefde. De Cupify dating site verdient meer naamsbekendheid dan ze nu hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cupify is een datingsite met normale mensen. Dat vind ik al heel wat voor een datingsite hahaha. Natuurlijk kom je ook hier mannen tegen die alleen seks zoeken, zoals op iedere datingsite, maar die laten dat al snel weten dus dan kun je ze verder negeren. Al wel een paar leuke contacten opgedaan. Ik sta positief tegenover de Cupido datingsite.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.