Swingers club als seksdate locatie

Een swingers club is een ideale locatie om af te spreken voor een seksdate. Met een stel of met een single vrouw of man. Hier vertel ik je waarom.

Daten in een goede swingers club in Nederand

Waar spreek je af voor een seksdate? In een hotel, buiten in de natuur of gewoon bij jezelf of de ander thuis? Maar heb je er wel eens aan gedacht om in een erotische club af te spreken met je date? Een betere locatie voor een seksafspraakje is er niet!

Nederland kent een aantal goede swinger club verspreid over heel het land. Het zijn erotische clubs waar mensen die sekscontact zoeken elkaar kunnen vinden. Deze seksclubs worden ook wel parenclub genoemd. Soms dekt dat de lading goed (er worden dan alleen paren toegelaten), maar bij veel van deze erotische clubs mogen ook single mannen en vrouwen komen. De benaming swingersclub of sekscontact club is dan beter op zijn plaats.

Hier boven vind je een overzicht van deze swingers clubs in Nederland. Sommige van deze erotische clubs zijn exclusieve parenclubs, bij andere clubs worden ook alleengaande mannen toegelaten. Alleengaande vrouwen verhogen de feestvreugde, en single vrouwen worden dus altijd binnengelaten in zo'n erotische club.
Het belangrijk verschil tussen een swingersclub en een seksclub als een bordeel is dat bij de swingers clubs koppels, vrouwen en mannen komen die zonder financieel doel sekscontact zoeken. Het is voor de bezoekers een erotisch uitje en een ontmoetingsplek om met gelijkgestemden in contact te komen.

De toegang tot de swingers club is niet gratis, maar meestal wordt er binnen in de club het all inclusive principe gehanteerd. Eten en drinken is dan gratis, bij de meest luxe (en dure) parenclubs kunnen dat complete buffetten zijn.

Omdat bij een M/V koppel 50% van het stel vrouw is zien swingerclubs graag stellen binnen komen. De toegang voor stellen is voor een swingers club dus vaak heel goedkoop. Dat maakt zo'n club voor swingers extra interessant om als locatie voor een vooraf afgesproken date te gebruiken.

Waarom met je date naar een swingers club?

De swingers clubs zijn een plek waar je seks zoekende stellen, vrouwen en mannen kunt vinden. Maar veel van de bezoekers regelen eerst een date en bezoeken samen met hun date de parenclub of andere erotische club. 

Maar wat maakt de swingers club tot een goede ontmoetingsplek voor een sekscontact met een date?

Ten eerste is dat natuurlijk de erotische uitstraling van de swingersclub. Alles in een goede swingersclub ademt seks en erotiek uit. Het is een bijzonder inspirerende locatie voor een seksdate.

Bovendien zijn alle faciliteiten voor een erotisch samenzijn in zo'n seksclub aanwezig. Met (vaak) baden, jacuzzi, sauna en andere wellness, maar ook erotische speelruimtes.

Tip: Mannen alleen zijn niet altijd toegestaan in een parenclub en als koppel betaal je minder dan als je als twee singles de club bezoekt. Het is goedkoper om bij de deur af te spreken en samen naar binnen te gaan.

Een heel andere reden om voor een parenclub of swingersclub te kiezen als ontmoetingsplek voor een erotische date is de veiligheid. Het kan best eng zijn om met een onbekende voor seks af te spreken en deze bijvoorbeeld thuis te ontvangen. In een swingers club zijn volop mensen aanwezig en is er ook toezicht. Je hoeft er niet bang te zijn dat er iets met je gebeurt dat je niet wil.

En in vergelijking met het boeken van een hotelkamer is het samen bezoeken van een parenclub of swingersclub goedkoop, vooral gezien het all inclusive principe dat veel van deze sexclubs hanteren.Vind een date om een swingers club te bezoeken

Dus zoek je een goede erotische ontmoetingsplek om met je minnaar of minnares seks te hebben? Overweeg dan eens een gezamenlijk bezoek aan een swingers club. Ook al wil je niet andere stellen en personen bij je seksspel betrekken.

Of nodig een seksdate uit om samen af te spreken in een goede swingers club. Het is een veilige en heel erotische ontmoetingsplek voor een seksdate met een vrouw, man of koppel.

Hieronder vind je contactsites waar je een oproep kunt doen om gezamenlijk een parenclub of swingersclub te bezoeken. Veel vrouwen, mannen en koppels zijn wel te porren voor een erotisch afspraakje in zo'n spannende en inspirerende omgeving.

Onderwerp:
Een parenclub of andere swingersclub is een bijzonder goede locatie om af te spreken voor een seksdate. Of dat nu een sexdate met een vrouw, man of stel is. Bezoek aan een goede swingers club is erotisch, veilig en relatief goedkoop in vergelijking met een hoteldate. Kijk hier boven voor de beste swingers clubs.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Wij zijn ondeugend3 januari 2024 om 09:21

  Bij de meest luxe parenclubs zoals de Fun en Fata Morgana is het heel veel kijken en bekeken worden. Hier komen veel koppels om gezien te worden. Het is erotisch uitgaan. Mensen kijken, dansen en van een erotische sfeer genieten. Wil je actie als je een club bezoekt en seks met andere bezoekers. Dan zijn de wat "goedkopere" swingers clubs een betere club. Daar komen ook single mannen en meer actieve koppels. Bij die swingers clubs gaat het meer om de actie dan om de sfeer. Wat er beter is - een swingers club of een exclusief voor koppels toegankelijke parenclub - hangt van je persoonlijke voorkeur af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We bezoeken altijd Fata Morgana, vandaar de naam haha. Met die goedkope swinger clubs hebben we geen ervaring, maar ze trekken ons ook niet. Omdat we bij Fata wel graag aan swingen met partnerruil willen doen maken we de laatste tijd wel vooraf afspraakjes via een swingers datingsite. Daar zijn altijd wel swingers te vinden die met ons mee willen doen en dan spreken we een tijd en plek af. Vroeger hadden wij bij Fata inderdaad wel eens moeite om een stel te vinden dat echt wilde swingen. Vooraf een date afspreken voor je naar een swingers club gaat is dus echt wel aan te raden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is onze ervaring dat als je partnerruil in een swingersclub wil dat je dan het best eerst online een date kunt maken en dan in de club kunt afspreken. Een man voor seks erbij kun je in een swingersclub moeiteloos krijgen maar veel paren staan minder open voor partnerruil dan je zou verwachten van een parenclub. Na wat teleurstellingen daten wij altijd vooraf, en dat bevalt ons prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Koppel loves Koppels5 juni 2024 om 17:42

  Wij zijn een koppel van eind veertig met kinderen in de tiener leeftijd. We hebben gemerkt dat dat een leeftijd is waarop veel stellen gaan swingen. De kinderen zijn dan ouder en pappa en mamma kunnen na al die brave jaren weer uit de band springen. Op de datingsite ontmoeten we veel leuke koppels die net als wij open staan voor ondeugende dates met een stel, en ook zij hebben vaak nog kinderen thuis.

  En in dat laatste zit dan vaak het probleem . Ze hebben dan hetzelfde probleem als wij. Ook dat andere koppel wil wel een gezellige date thuis waarbij het als het goed gaat spetterend eindigt, maar thuis het andere koppel ontvangen is vanwege de kids geen optie.

  Een swingers club is dan een goede optie. Dat hoeft dan ook helemaal geen luxe club te zijn. We hebben zelfs eens met een koppel in een seksbioscoop afgesproken. Best ranzig, maar voor koppels gratis toegang, ook tot een privé kamer. De bedoeling is dan dat je als stel de aanwezige heren amuseert, maar we hadden met het andere koppel bij de deur afgesproken, snel naar binnen en de privé cabine in. Daar verder kennis gemaakt. En uiteindelijk goed ook, hahaha.

  Maar om op de swingersclub terug te komen. Dat is dus een prima plek om met een ander swingend koppel af te spreken. Je kan er dan nog voor kiezen voor de privacy van een afgesloten ruimte (dat doen we dan meestal), maar met een wat meer kinky ingesteld stelletje willen we ook nog wel eens een showtje opvoeren voor de andere aanwezigen in de club voor swingers.

  Een seksdate in een swingersclub is heel anders dan een seksdate in de huiselijke sfeer, maar toen we onze schaamte eenmaal overwonnen hebben vonden we dat alleen maar veel toevoegen. De sfeer in zo'n club is namelijk heel erotisch en opwindend. Wat alleen heel erg jammer is, is dat veel koppels wel willen partnerruilen maar een date in een swingersclub niet aandurven. Op de één of andere manier vinden ze dat toch eng.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.