Dating tips voor mannen

Het is je gelukt! Je hebt die leuke dame tot een date kunnen verleiden. Maar wat nu? Hoe kun je deze leuke vrouw veroveren? Hier dating tips voor mannen

dating tips mannen

Datingtips, je kunt er nooit genoeg krijgen. Dames hebben immers een handleiding die niet altijd even makkelijk te lezen is (of beter gezegd, altijd kwijt is). Daarom hebben we hier een reeks dating tips voor mannen om een eerste date op gang te helpen. Een beknopte handleiding voor vrouwen, Mannen, doe er je voordeel mee!

Hier enkele handige datingtips voor mannen:

 • Wil je de dame veroveren, zorg dan voor een unieke date te beginnen bij de locatie. Verzin wat originelers dan een drankje op een terras of in een kroeg. Met een unieke locatie of activiteit maak je jezelf speciaal en vrouwen houden van mannen met originele ideeën. 
   
 • Bij een lichamelijke activiteit komt het hormoon dopamine vrij dat een tevreden gevoel geeft. Dat is een goede reden om te kiezen voor een activiteit waarbij bewogen wordt. Al is het maar een wandeling. Zet de vrouw dus in beweging en maak je date tot een succes.

 • Het is misschien een overbodige dating tip maar besteedt voor je naar de date vertrekt extra goed aandacht aan je uiterlijk. Zowel qua kleding als lichamelijke verzorging. Een vrouw of meisje kan op dat punt op het kleinste detail afknappen.
    
 • Wees altijd een heer. Een dame houdt er van met respect behandeld te worden.

 • Maar wees altijd jezelf. Dat is de rol die jou het best past en waarbij je je het meest op je gemak voelt. En wat koop je er voor om je bij dating anders voor te doen dan je bent? Je date moet immers op jou verliefd worden en niet op de persoon die je wil zijn.

 • Om dezelfde reden is het ook zinloos om onwaarheden te vertellen of situaties anders voor te doen. Misschien kan een leugen de date makkelijker maken, maar als de date een succes wordt kunnen onwaarheden in de toekomst een probleem worden. Wees overal eerlijk over! 
   
 • Deze dating tip voor mannen is zeer ouderwets, maar bij de eerste date hoort de man toch in principe te betalen. Tenzij de dame in kwestie dat natuurlijk echt niet wil want anders wordt het ruzie wie er mag betalen en ruzie zoeken tijdens de eerste date is ook niet zo'n goed idee.
   
 • Stop je telefoon ver weg, en hou hem daar.
   
 • Complimenten zijn altijd welkom, maar doseer het wel. Je wilt niet als een slijmbal overkomen. Bovendien zijn er vrouwen die complimentjes leuk vinden, maar ook die van veel complimenten ongemakkelijk worden.

 • Geef ook alleen complimentjes die je meent. Als je het niet meent, en geen Oscar-waardig acteur bent, valt dat namelijk snel op komt je compliment (terecht) ongemeend over.
   
 • Bedenk van te voren wat vragen om een gesprek op gang te brengen als er een stilte valt. Vraag bijvoorbeeld naar iemands vreemdste gewoonte, of wat zij of hij als kind later wilde worden. Dit soort gespreksonderwerpen zorgen voor een ontspannen gesprek (en zo niet, wegwezen).
   
 • Praat alleen over leuke dingen. Dat geeft een positieve indruk en voorkomt dat je overkomt als mopperkont of iemand met problemen. Bovendien creëert een positief gesprek een ontspannen sfeer. Ga dus niet klagen over het weer of de politiek. Toon je positieve kant.

  Er zijn goede gespreksonderwerpen voor bij een date maar ook verboden gespreksonderwerpen voor bij een eerste date.
   
 • Natuurlijk geef je zelf ook het antwoord op deze eigen vragen, maar kijk uit dat je niet de hele tijd over jezelf praat. De ander laten praten geeft je date namelijk een goed gevoel. Antwoord natuurlijk wel op vragen want anders wordt het wel heel stil als je date ook deze tips volgt.
   
 • Vrouwen zijn dol op mannen die luisteren. Luister dus goede wat de dame zegt en speel met nieuwe vragen in op hetgeen ze vertelt. Zo laat je merken dat je luistert en interesse hebt in hetgeen je date te vertellen heeft. Dit is een belangrijke dating tip voor mannen!
   
 • Gebruik lichaamstaal. Regelmatig een glimlach en oogcontact zijn belangrijk, evenals humor en zelfvertrouwen. Die twee laatste eigenschappen zijn namelijk de eigenschappen die vrouwen het meest belangrijk vinden.

 • Spiegelen (dezelfde houding aannemen) wordt door de ander ongemerkt als heel geïnteresseerd opgevat. Gebruik dit op een subtiele manier want het is natuurlijk niet de bedoeling dat de ander merkt dat je bewust spiegelt.

 • Tover een glimlach op je gezicht. Een eenvoudige glimlach is een krachtig wapen tijdens het flirten,. Maar zorg wel voor een ontspannen lach op je gezicht en geen grimas. Het moet voor je date natuurlijk niet eng worden ;-)
   
 • Dat geldt ook voor aankijken. Kijk je date wat langer in de ogen dan je bij een ander persoon zou doen, maar staar niet. En glimlach vriendelijk tijdens het kijken.
   
 •  Als de sfeer ontspannen is kan een beetje plagen ook helemaal geen kwaad.
   
 • Aanraken helpt enorm bij het flirten, maar dit is wel gevaarlijke dating top voor mannen, want het aanraken kan de ander in verlegenheid brengen. Doe het dus subtiel en raak de ander slechts kort aan. Of doe een activiteit waarbij je elkaar wel moet aanraken, zoals stijldansen.
   
 • Seks en exen zijn verboden gespreksonderwerpen op een date (maar praten over seks mag natuurlijk wel bij een seksdate).

 • Heb geduld. Verwacht niet meteen liefde op het eerste gezicht. Het hoeft heus niet vanaf die eerste minuut te knallen. Er zijn veel voorbeelden van koppels die elkaar eerst helemaal niet zagen zitten, maar die elkaar gedurende een date (en vervolgdates) steeds leuker gingen vinden omdat ze heel goed bij elkaar bleken te passen.
    
 • Neem netjes afscheid en stuur de volgende dag een berichtje dat je het gezellig vond en (indien van toepassing), dat je diegene nog wel eens wil zien. 
   
 • Maar was het een slechte date? Zeg dat dan in subtiele maar duidelijke bewoordingen. Hou niemand aan het lijntje. 

 • Wordt je zelf afgewezen? Ook dat hoort bij dating, en er zijn meer mislukte dates dan geslaagde dates. Denk dus niet dat een afwijzing aan jou persoonlijk ligt. Leer van eventuele fouten die je genaakt hebt en ga met een positieve blik op zoek naar de volgende date.
   

Kijk hier voor nog veel meer tips

Onderwerp:
Hier vind je dating tips voor mannen. Datingtips om een vrouw te verleiden en te veroveren. Tips voor mannen voor een succesvolle date.

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Ik kan niet namens andere vrouwen praten, maar mijn dating tip aan mannen is dat ze vooral zichzelf moeten zijn. Veel mannen doen te veel hun best. Ik kijk daar meteen door geen en vind dat erg ongemakkelijk. Als een man heel hoffelijk de deur voor me open doet weet ik dat dat een pose is, dat gaat hij echt niet altijd doen. En ik vind het verschrikkelijk als een man mij naar de mond gaat praten. Ook dat doorzie ik heel snel. Ik heb liever dat een man oprecht is en een mening heeft die me tegenstaat dat dan ik merk dat hij alleen maar zegt wat ik wil horen, en dat ik daardoor niet weet wat zijn echte mening is.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.