Dating tips voor mannen

Het is je gelukt! Je hebt die leuke dame tot een date kunnen verleiden. Maar wat nu? Hoe kun je deze leuke vrouw veroveren? Hier dating tips voor mannen


Datingtips, je kunt er nooit genoeg krijgen. Dames hebben immers een handleiding die niet altijd even makkelijk te lezen is (of beter gezegd, altijd kwijt is). Daarom hebben we hier een reeks dating tips voor mannen om een eerste date op gang te helpen. Een beknopte handleiding voor vrouwen, Mannen, doe er je voordeel mee!

Hier enkele handige datingtips voor mannen:

 • Wil je de dame veroveren, zorg dan voor een unieke date te beginnen bij de locatie. Verzin wat originelers dan een drankje op een terras of in een kroeg. Met een unieke locatie of activiteit maak je jezelf speciaal en vrouwen houden van mannen met originele ideeën. 
   
 • Bij een lichamelijke activiteit komt het hormoon dopamine vrij dat een tevreden gevoel geeft. Dat is een goede reden om te kiezen voor een activiteit waarbij bewogen wordt. Al is het maar een wandeling. Zet de vrouw dus in beweging en maak je date tot een succes.
    
 • Wees altijd een heer. Een dame houdt er van met respect behandeld te worden.
   
 • Het is zeer ouderwets, maar bij de eerste date hoort de man toch in principe te betalen. Tenzij de dame in kwestie dat natuurlijk echt niet wil want anders wordt het ruzie wie er mag betalen en ruzie zoeken tijdens de eerste date is ook niet zo'n goed idee.
   
 • Stop je telefoon ver weg, en hou hem daar.
   
 • Complimentjes zijn altijd welkom, maar doseer het wel. Je wilt niet als een slijmbal overkomen. Bovendien zijn er vrouwen die complimentjes leuk vinden, maar ook die van veel complimenten ongemakkelijk worden.
   
 • Bedenk van te voren wat vragen om een gesprek op gang te brengen als er een stilte valt. Vraag bijvoorbeeld naar iemands vreemdste gewoonte, of wat zij of hij als kind later wilde worden. Dit soort gespreksonderwerpen zorgen voor een ontspannen gesprek (en zo niet, wegwezen).
   
 • Natuurlijk geef je zelf ook het antwoord op deze eigen vragen, maar kijk uit dat je niet de hele tijd over jezelf praat. De ander laten praten geeft je date namelijk een goed gevoel. Antwoord natuurlijk wel op vragen want anders wordt het wel heel stil als je date ook deze tips volgt.
   
 • Vrouwen zijn dol op mannen die luisteren. Speel dus met nieuwe vragen in op hetgeen ze vertelt. Zo laat je merken dat je luistert en interesse hebt in hetgeen ze te vertellen heeft.
   
 • Gebruik lichaamstaal. Regelmatig een glimlach en oogcontact zijn belangrijk, evenals humor en zelfvertrouwen. Die twee laatste eigenschappen zijn namelijk de eigenschappen die vrouwen het meest belangrijk vinden.
   
 • Als de sfeer ontspannen is kan een beetje plagen ook helemaal geen kwaad.
   
 • Seks en exen zijn verboden gespreksonderwerpen op een date (maar praten over seks mag natuurlijk wel bij een seksdate).
    
 • Neem netjes afscheid en stuur de volgende dag een berichtje dat je het gezellig vond en (indien van toepassing), dat je diegene nog wel eens wil zien. 
   
 • Maar was het een slechte date? Zeg dat dan in subtiele maar duidelijke bewoordingen. Hou niemand aan het lijntje. 
   

Kijk hier voor nog veel meer tips

Onderwerp:
Hier vind je dating tips voor mannen. Datingtips om een vrouw te verleiden en te veroveren. Tips voor een succesvolle date.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.