Ben je een stel en zoek je een stel?

Bij de dating tour laten we je kennismaken met de beste datingsites op diverse gebieden. Zo kom je datingsites tegen die misschien heel geschikt voor jou zijn maar die je anders nooit gevonden zou hebben.

Dat kunnen heel uiteenlopende datingsites zijn zoals je zal merken aan de vraag die we je nu gaan stellen.

Ben je geen single maar een stel, en zoek je een date met een ander stel?


Nee? Ga dan terug naar het begin van de dating tour.
(Dit is namelijk voorlopig de laatste vraag. De tour wordt binnenkort uitgebreid)

Ja? Bekijk dan onderstaande datingsites eens.

Stellen die andere stellen daten worden ook wel swingers genoemd. Swingers die swingen. Dat is een benaming die de lading niet echt dekt, maar dat geldt ook voor de Nederlandse benaming partnerruil. Swingen kan namelijk veel diverser zijn dan dat. Van ruilen hoeft niet altijd sprake te zijn bij een sexdate met een ander stel.

Er zijn meer paren in Nederland die met andere stellen daten dan je zou denken. Kijk maar eens bij de beste datingsites voor stellen die Nederland rijk is.

Tip: Wil je meer weten over swingen? Kijk dan eens op de website Paren Dating. Dit is geen datingsite maar een informatieve website over dit onderwerp.


Op bovenstaande website kun je lezen wat stellen allemaal zoeken in een date met een ander stel. Dat kan uiteenlopen van soft swingen (alleen kijken en je laten bekijken als je bezig bent met je eigen partner) tot hard swingen, waarbij je all the way gaat met het andere stel. En daartussen zitten nog heel veel stappen.

Omdat de ene swingers date de andere niet is geeft een goede datingsite voor stellen veel mogelijkheden aan de paren om zichzelf voor te stellen en hun wensen aan te geven. En daarbij hebben we het niet (alleen) over uiterlijke kenmerken, maar ook over alle wensen en no go's die de stellen hebben. Seks met een ander stel kan op vele manieren plaatsvinden, en in diverse combinaties, en het is belangrijk dat alle vier de deelnemende personen zich daarbij happy voelen.

Lijkt daten met een ander stel je wel wat? Of ben je er gewoon nieuwsgierig naar? Bij alle bovenaan gelinkte beste datingsites voor stellen kun je je gratis inschrijven om de sites en profielen eens te bekijken. Hier kan geen beschrijving van ons tegenop.

0 reacties:

© Dating 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.