Dating2000 review (gratis dating site)

In het Dating2000 review lees je de voordelen en nadelen van de Dating2000 dating site. Een gratis dating site voor alle soorten dates.

Dating2000 (Dating 2000) is een gratis datingsite voor serieuze dating. Hoe is het gesteld met de betrouwbaarheid en kwaliteit van deze gratis datingsite? Hier een review.

Wie gebruiken Dating2000?

Dating2000 is geheel gratis, en dat heeft tot gevolg dat er zich een breed scala aan vrouwen en mannen voor deze datingsite inschrijft. De één wat serieuzer op datinggebied dan de ander. Ook hetgeen deze deelnemers aan Dating2000 zoeken is heel divers. Sommige zoeken echt een nieuwe levenspartner andere meer een spannende date of een vriendschap. Ook zijn er mensen die hier alleen contacten leggen of willen chatten zonder echt concreet te willen daten.

Dating 2000 mikt zowel op gebruikers uit Nederland en België. Bij het matchen en zoeken kun je een land opgeven.

Er zijn veel datingsites die je gratis kunt proberen. Kijk hier voor een overzicht gratis dating sites.

Welke mogelijkheden biedt Dating2000?

Dating2000 mag dan gratis zijn. De mogelijkheden gaan soms verder dan bij een betaalde site. Je krijgt een anonieme mailbox en je kunt chatten. Dat is nog vrij standaard. Maar op deze gratis datingsite is ook een forum aanwezig en je kunt er zelfs een eigen blog plaatsen.

Verder beschikt deze kostenloze datingsite over een goed matchsysteem. Wat handig is, want aangezien deze site gratis is zijn er veel profielen beschikbaar. Ook de zoekmogelijkheden zijn goed.

Doordat bij Dating2000 alles gratis is, kun je makkelijk contact maken. Tenminste, voor wat de technische mogelijkheden betreft.

Voor het zoeken en vinden van een date is Dating2000 een goede gratis datingsite. De informatie op de site zelf is wat beperkt, je zou het een vrij kale datingsite kunnen noemen. Maar is dit echt een nadeel?
Ervaringen van gebruikers

Dating2000 maakt een goede indruk qua uitstraling en mogelijkheden. En natuurlijk omdat het geheel gratis is. Wie ervaringen van gebruikers leest komt echter opvallend veel negatieve reacties tegen. Er zijn vooral veel klachten om het om onduidelijke redenen blokkeren en verwijderen van profielen. Hoewel een strikte controle noodzakelijk is op een gratis datingsite zijn volgens de ervaringen de moderators van deze datingsite wel heel erg streng.

Er zijn dusdanig veel negatieve gebruikerservaringen over het beheer van deze site dat dit ons de eindwaardering van deze gratis datingsite naar beneden heeft doen bijstellen.

Is Dating2000 een eerlijke datingsite?

Dating2000 is een geheel gratis datingsite met gratis communicatie. Dus je komt hier geen fake profielen tegen met als doel betaald berichtenverkeer te genereren. Ook op andere punten komt Dating2000 betrouwbaar over. Profielen worden voor publicatie gecontroleerd en inderdaad zien de profielen er echt uit. Met meestal nextdoor gezichten en serieuze beschrijvingen. De meeste profielen zijn voorzien van een foto. Soms kun je bedenkingen hebben bij een profiel, maar dat heb je op iedere datingsite met gratis inschrijving. We geloven niet dat Dating2000 valse profielen aanmaakt, maar misleiding door gebruikers kun je nooit helemaal uitsluiten.

Voor wat betreft de privacy: Deze datingsite is niet ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens en draagt ook geen keurmerk op dit gebied. Omdat zulke zaken geld kosten komt dit vaker voor bij gratis sites, maar je mist dus wel de garantie dat je gegevens niet commercieel ingezet worden zoals Dating2000 belooft.

Een ander nadeel is de aanwezigheid van reclames. Dit is natuurlijk inherent aan het feit dat deze datingsite 100% gratis is. De inkomsten moeten immers ergens vandaan komen.

Pluspunten Dating2000

 • Geheel gratis datingsite.
 • Goede mogelijkheden voor zoeken en contact leggen.

Minpunten Dating2000

 • Veel klachten over (te) streng beheer en slechte communicatie.
 • Veel profielen lijken niet actief te zijn.

Waardering: 2 / 5

Informatie

Deze pagina wordt door bezoekers gevonden op de volgende zoektermen (top 10)
 • Dating 2000 ervaringen
 • Betrouwbaarheid dating 2000
 • Dating2000 review
 • Dating2000 ervaringen
 • Gratis datingsite opzeggen
 • Dating 2000 profiel verwijderen
 • Datingsite profielen
 • Dating 2000 review
 • Gratis dating site review
 • Dating2000 profiel verwijderen
Meer informatie: Dating 2000
Zie ook: Meer reviews datingsites

Een reactie posten

0 Reacties