Datingeasy (review). Voor serieuze dating en de liefde

Review van de DatingEasy dating site. Dit is een datingsite die zich richt op serieuze dates voor mannen en vrouwen van boven de 18 jaar die liefde, vriendschap of een relatie zoeken.

DatingEasy is een datingsite voor 18 plussers die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren kom je snel en eenvoudig in contact met geschikte potentiële partners. 

Hoe goed slaagt Dating Easy daar in? Lees dat in onderstaand DatingEasy review.

DatingEasy gratis bekijken

Of neem zelf een kijkje op de DatingEasy datingsite. Hieronder kun je je gratis inschrijven.


Welke vrouwen en mannen gebruiken DatingEasy

We schreven al, DatingEasy gebruik je voor serieuze dating. Geen tinder dates maar een datingsite waar je naar serieuze liefde zoekt. Een datingsite waar je de man of vrouw van je dromen kunt ontmoeten.

Misschien komt dat door de minder grote bekendheid van deze datingsite, en trekt DatingEasy daarom een serieuzer publiek aan. Maar de meeste gebruikers van deze datingsite zijn echt op zoek is naar een serieuze date of een relatie. 

Zoeken naar de man of vrouw van je dromen

Hoe vind je deze man of vrouw van je dromen? Daarvoor biedt de DatingEasy datingsite een groot aantal zoekfuncties die je daar onder het kopje "profielen" vindt.

De dating site biedt goede mogelijkheden om op afstand te zoeken. Hierdoor kun je makkelijk een date dicht bij huis zoeken. Aan een mogelijke partner die in Friesland woont heeft iemand uit Limburg meestal niet zo veel. Het zoeken gaat een stuk makkelijker als je de zoekactie tot je eigen regio of tot een bepaald aantal kilometers van je woonplaats beperkt.

Door het grote aantal inschrijvingen op DatingEasy heb je ook een groot aanbod uit mogelijke dates als je het dicht bij huis zoekt.

Via een filter kun je de zoekresultaten beperken. Bijvoorbeeld door de gewenste leeftijd, de aanwezigheid van kinderen, de lichamelijke kenmerken, de opleiding maar ook door de leefwijze aan te geven. Het is even zoeken naar dit filter, maar de selectiemogelijkheden van de Dating Easy datingsite blijken dan ook enorm waardoor je heel gericht naar een date kunt zoeken.


Chatten en berichten sturen

Het sturen van berichten en chatten is dik in orde, al heb je voor de beste mogelijkheden wel een volledige inschrijving nodig. Vooral in chatten blinkt DatingEasy uit. De website beschikt over een soort ingebouwde whatsapp die het voeren van meerdere chats met verschillende personen heel overzichtelijk maakt (ook als je niet gelijktijdig online bent) en die veel mogelijkheden biedt. Niet alleen voor chatten, maar ook voor het uitwisselen van foto's e.d.

Is DatingEasy een eerlijke datingsite?

DatingEasy is een keurige datingsite die geen gebruik maakt van credits of zelfgemaakte profielen geld uit de zak te kloppen. Als je een betaald abonnement wenst betaal je deze per maand. Je hoeft dus niet per bericht te betalen zoals bij minder betrouwbare datingsites.

Ook kun de de servicedesk van DatingEasy contacten als er sprake is van misleiding. Valse profielen worden door de beheerders verwijderd.


Conclusie DatingEasy review

Hieronder vind je de voordelen en nadelen van de DatingEasy dating site ten opzichte van andere soortgelijke datingsites.

Voordelen DatingEasy:

 • Datingsite met heel veel gebruikers. Dus veel kans om de juiste partner te vinden.
 • De vrouwen en mannen op DatingEasy zijn serieus op zoek naar een liefde en/of relatie.
 • Een heel goede anonieme chat functie vergelijkbaar met Whatsapp.
 • Hele gedetailleerde zoekmogelijkheden naar een leuke date.

Nadelen DatingEasy:
 • Voor een goed gebruik is een volledig account wel aan te raden. Maar DatingEasy bekijken is gratis.

Onze waardering:

 • DatingEasy krijgt 4 van de 5 sterren.

Meer informatie DatingEasy

Onze bezoekers vonden de DatingEasy via de volgende zoekopdrachten  (top 10).

 1. Datingeasy review
 2. Serieuze dating
 3. Relatie dating
 4. Dating easy review
 5. Serieuze relatie
 6. Datingsite liefde
 7. Datingeasy dating
 8. Serieuze datingsite
 9. Vrouw voor relatie
 10. Dating easy
Via de bovenaan genoemde links kun je Datingeasy Nederland en Datingeasy Belgie gratis proberen.


Zie ook:

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Hier ook mijn eigen korte review van Datingeasy met alle pluspunten en minpunten van deze dating site.
  + Lekker druk. Niet alleen veel deelnemers, maar ook veel deelnemers aanwezig op ieder moment van de dag.
  + Goede chat. Je kan met meerdere vrouwen of mannen tegelijk chatten, elk in een eigen chatbox.
  + De chatbox werkt ook als je niet op de site bent. Je ziet dan later wat men geschreven heeft.
  + Je kunt ook foto's sturen in de chat.
  + Ik kwam geen fictieve profielen of fake profielen tegen.
  - De match functie laat wel wat steken vallen. De match is niet altijd even goed en als je zelf zoekt kun je vrouwen (of mannen) vinden die leuk zijn maar je bij de match niet tegenkomt.
  - De Fotozapper toont alleen een foto en dan kun je aangeven of je iemand leuk vindt. Zo krijg je veel likes terwijl ze alleen je foto gezien hebben (en niet je woonplaats, leeftijd enz.)

  Tot zover mijn ervaringen met Datingeasy. Datingeasy heeft dus ook nadelen maar over het algemeen scoort deze datingsite in mijn review een dikke voldoende.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.