Datingsite reviews

Zoek je een goede datingsite? Hier vind je mijn reviews van alle belangrijke en goede datingsites in Nederland.


Hier vind je een review van eerlijke datingsites in Nederland. Internet kent vele Nederlandse datingsites. Maar lang niet iedere datingsite is even goed, en soms weet je gewoon niet wat je er van moet denken. Datingsites hebben vaak een bepaald soort publiek, en niet altijd spreekt dat publiek je aan. De dating site kan op zichzelf dan goed zijn, maar het is geen goede datingsite voor jou persoonlijk.

Daarom test ik regelmatig datingsites en schrijven daar een datingsite review over. Een review met de mogelijkheden van de datingsite, maar in het datingsite review lees je ook over het publiek dat de dating site gebruikt en de betrouwbaarheid van de datingsite. Want dat laatste is bij veel datingsites helaas erg dubieus.

Hoe is de kwaliteit van een datingsite? Welk soort mensen komen er? Is de dating site te vertrouwen of wordt je genept met valse profielen? Wat zijn de datingsite ervaringen? Hieronder kun je dat allemaal lezen in ieder datingsite review. Er worden continue nieuwe reviews van datingsites toegevoegd.
Reviews algemene datingsites 

Lees hieronder mijn reviews van algemene datingsites. Bij deze datingsites draait het meestal om het vinden van een leuke levenspartner. Een persoon waarop je verliefd kan worden. Een date die je aan je ouder en kinderen durft voor te stellen. Een man of vrouw voor een vaste relatie. Reviews van dit soort dating sites voor een echte liefde vind je hier onder:
Erotische datingsite reviews

Maar niet iedereen zoekt op een datingsite een partner voor het leven, Misschien zoek je niet iemand om helemaal hotel de botel verliefd op te worden, maar zoek je iemand waarmee je je helemaal kan laten gaan. Voor een eenmalig avontuurtje, of misschien wel voor een regelmatig sexcontact. 

Hieronder vind je alle reviews van erotische datingsites. Voor een date waarbij het wel leuk moet klikken, maar waarbij je je dan vervolgens overgeeft aan heerlijk ongetemde seks. Kijk hier voor een datingsite review met betrekking tot datingsites voor een sexdate of sexrelatie.
 

Reviews specifieke datingsites

Bij bovenstaande datingsites gaat het om het ontmoeten van leuke personen, maar zonder van te voren een hokje aan te vinken. Dat is een heel gezonde manier van daten waarbij je tot onverwachte (en onverwacht leuke) contacten kunt komen. 

Maar misschien ben je echt wel op zoek naar een specifiek soort date of een specifiek soort persoon omdat deze goed bij je past. Bijvoorbeeld een wat dikker of ouder persoon. Of een man of vrouw die net als jij kinderen heeft. Hieronder datingsite reviews van goede doelgroep datingsites.
 
 
50 plus dating sites
Dating hoog opgeleidenReviews datingsites swingers / stellen

Niet iedereen die aan dating doet is single. En niet iedereen die een date zoekt doet dat alleen. Sommige stelletjes doen dat samen. Ze zoeken samen een spannende date. Gezellig, ondeugend en extra spannend. Ze daten dan samen met andere stellen (swingen) of vragen er een leuke man of vrouw bij. Hieronder reviews van datingsites voor stellen (swingers). 
 Reviews datingsites voor mensen met een relatie

Zoals ik hierboven al schreef, niet iedereen die aan online dating doet is single. Maar ook niet iedereen met een relatie doet dat daten samen met zijn of haar partner. 

Er komen steeds meer datingsites die zich richten op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar die wel alleen daten. In het geheim of met medeweten van de partner. Hieronder reviews van de beste van deze datingsites voor getrouwde mensen of mannen en vrouwen die al een ander soort partnerrelatie hebben.
Reviews datingsites voor bi en gay dating

Daten met je eigen geslacht. Dar gebeurt natuurlijk ook volop. Soms door overtuigde gays, maar soms ook door bi seksuele en bi nieuwsgierige (bischierige) vrouwen en mannen. Hieronder datingsite reviews van de beste dating sites op dat gebied.
 Reviews contactsites voor vriendschap

Natuurlijk hoef je een datingsite niet te gebruiken om naar een levenspartner te zoeken of naar een sekscontact. Het kan ook zijn dat je een gezellige vriendin of vriend zoekt om leuke dingen mee te ondernemen. 

Of misschien wil je als single een vriendenkring met andere singles opbouwen. Dat kan allemaal met de contactsites Single (voor singles). Hieronder de reviews van deze datingsites voor vriendschap.
Waar kijk ik naar bij een datingsite review?

Bij de bovenstaande datingsite reviews worden datingsites door mij op diverse punten beoordeeld en beschreven. De voordelen en nadelen van iedere datingsite worden benoemd en iedere datingsite krijgt een rapportcijfer als beoordeling.

Op deze punten worden de datingsites gewaardeerd:

Is het een eerlijke datingsite?

Het belangrijkste thema van de website EerlijkeDatingsites.nl is de eerlijkheid van de datingsite. Met eerlijk bedoel ik in dit geval dat de datingsite zich niet schuldig maakt aan het zelf aanmaken van (verzonnen) profielen of het anderen toestaat bedachte profielen te plaatsten. Beheerders van een eerlijke datingsite doen er alles aan om hun site zo schoon mogelijk te houden en reageren adequaat op meldingen van gebruikers die bedrog op de site te ontdekken. 

Bij elk datingsite review kun je lezen hoe het met deze "eerlijkheid" is gesteld. De meeste hier besproken datingsites hanteren een eerlijk beleid, en als dat niet het geval is kun je dat in de site review duidelijk lezen.

Wie gebruiken de datingsite?

Heel belangrijk bij het kiezen en gebruiken van een datingsite zijn, naast de site zelf, ook de gebruikers van de datingsite. Hoe is het gemiddelde profiel van de gebruiker? Wat voor date en wat voor persoon zoeken ze? Hoe is de gesteld met de leeftijden, en de verhouding vrouwen / mannen? 

Ik kijk naar de sfeer op de site. Is deze gemoedelijk en vriendelijk of heel erg seks gericht? Hebben de gebruikers bepaalde seksuele voorkeuren of is het abonneebestand heel divers en kun je er alle soorten mannen en vrouwen vinden?

Om te bepalen of de gebruikers van een datingsite bij jou passen is het erg belangrijk dat je de contactsite voor je een eventueel betaald abonnement neemt eerst goed gratis kunt bekijken en kunt uitproberen. Dit gratis gebruik is erg belangrijk voor de waardering binnen het review. Enkele van de besproken datingsites zijn zelfs helemaal gratis te gebruiken.

Het gebruik en mogelijkheden van de dating site

Om te bepalen of een datingsites een goede of slechte datingsite is, is het natuurlijk ook belangrijk dat de datingsite goede functies biedt en vriendelijk en gemakkelijk in het gebruik is. De mogelijkheden, layout en gebruiksvriendelijkheid komen daarom in de datingsite reviews ook uitgebreid aan de orde.

Heel belangrijk is bijvoorbeeld een goede chat functie. Chatten is niet alleen leuk om te doen, het is ook de makkelijkste manier om te bepalen of die man of vrouw die je op het oog hebt geschikt is voor een date. Een goede chat functie is dat ook heel belangrijk om een hoge review score te halen.

Ook heel belangrijk binnen het review is samenstelling van het profiel en de mogelijkheid om binnen de profielen te zoeken. De beste datingsites hebben soms vele duizenden actieve gebruikers. Het gevaar ontstaat dan dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

De beste datingsites zorgen er daarom voor dat er relevante invoervelden zijn die correct moeten worden ingevuld. Zodoende kun je op deze ingevoerde gegevens op zoek gaan naar een date die echt bij je past.

Welke informatie dat betreft kan per (soort) datingsite verschillen. Bij een op een vriendschap of relatie gerichte datingsites zijn hobby's en interesses belangrijk, maar bij een op seks gerichte datingsites zijn voorkeuren voor bepaalde standjes belangrijker om te weten en om op te zoeken.

En zo zijn er nog veel meer factoren die belangrijk zijn om te bepalen hoe goed een dating site is en wat voor waardering cijfer deze contactsite verdient. In de datingsites reviews komt dit alles uitgebreid aan de orde.

Onderwerp:
Hier vind je een datingsite review van alle goede en eerlijke datingsites in Nederland. In elk van mijn datingsite reviews lees je over de voordelen en nadelen van de datingsite, het niveau van de mannen, vrouwen en stellen die de datingsite gebruiken en over het soort date dat ze zoeken. Ook lees je bij de datingsite reviews over datingsite ervaringen, zowel goede als slechte ervaringen met datingsites. De datingsite review gaat over serieuze datingsites voor het vinden van een partner, maar ook voor vriendschap, een sekscontact of een seksrelatie. Je vind hier een datingsite review van ieder soort datingsite.


Een reactie posten

3 Reacties

  1. Dank jullie voor deze reviews en lijstjes van eerlijke datingsites. Vooral als je geen relatie zoekt maar alleen een beetje plezier (en seks) is er enorm veel rommel op internet. Als je op Google of andere zoekmachine op termen als seksdating zoekt krijg je vooral heel veel nep sites en slechte datingsites te zien. Een overzicht en reviews van goede eerlijke datingsites is dus echt hard nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede lijst met datingsites! Maak hou er wel rekening mee dat als je op een eerlijke datingsite de gebruiker niet altijd eerlijk hoef te zijn. Criminele activiteiten of echte oplichters ben ik er nooit tegengekomen, maar wel mensen die wel chatten maar niet daten of personen die een andere identiteit aannemen. Bijvoorbeeld mannen die zich als een vrouw of stel voordoen. Op relatiesites zal dat niet zo vaak voorkomen maar op seksdatesites moet je wel altijd alert zijn op dit soort "identiteitsfraude". Sommigen krijgen daar kennelijk een kick van.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ondeugend Daten is een goede datingsites voor als je dat soort dates zoekt.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.