Datingsites voor overspel / vreemdgaan

Vreemdgaan (overspel) is tegenwoordig wel erg makkelijk via specifieke datingsites gericht op vreemdgaan.

Vreemdgaan site

Vreemdgaan (ook wel overspel genoemd) mag niet, maar het komt wel heel veel voor! Er zijn zelfs speciale datingsites voor mannen en vrouwen die vreemd willen gaan. Hier kijken we naar deze overspel dating sites

Menig man en vrouw gaat vreemd

Er zijn veel redenen voor overspel. Het seksleven staat thuis op een laag pitje (of is uitgedoofd) of de relatie is op een punt beland dat men eigenlijk alleen maar om redenen bij elkaar te blijven die niets met liefde of seks te maken hebben. 

Vaak ook zoekt de man of vrouw alleen maar avontuur, aandacht of een bevestiging dat hij of zij nog goed in de markt ligt. 

Maar om wat voor reden dan ook, er wordt in Nederland zoveel vreemd gegaan dat er speciale datingsites voor vreemdgaan zijn opgezet. En deze datingsites voor overspel hebben onvoorstelbaar veel vrouwen en mannen als abonnee.

Wij kijken hier naar de belangrijkste van deze overspel datingsites in Nederland.

Second Love

De bekendste datingsite voor getrouwde vrouwen en mannen in Nederland is ongetwijfeld Second Love. Second Love is in ons land zelfs synoniem voor een datingsite voor vreemdgaan. De politiek noemt de website zelfs bij naam als er een discussie is of dit soort overspel datingsites wel mag bestaan.

Het succes van deze datingsite voor overspel is dan ook enorm. Er hebben zich bijna een half miljoen vrouwen en mannen voor Second Love ingeschreven. Wie dacht dat er maar weinig mensen in Nederland vreemd gaan? 

Het scheelt natuurlijk wel dat je je voor Second Love gratis kunt inschrijven. Hieronder meer informatie.

Victoria Milan

Hoe bekend Second Love ook is in Nederland, hun idee is niet uniek. In feite is Second Love een Nederlandse variant op de Noorse datingsite voor vreemdgaanders Victoria Milan. 

Inmiddels is Victoria Milan ook in Nederland en België actief, maar een groot deel van de overspel markt is al weggesnoept door Second Love. Toch zijn inmiddels ook al ruim honderdduizend Nederlandse vrouwen en mannen actief op de Nederlandse versie van Victoria Milan. 

Ook voor Victoria Milan kun je je gratis inschrijven, dus je kunt deze datingsite gerust naast Second Love gebruiken.

Victoria Milan is een datingsite die zich onderscheidt door de hoge kwaliteit. Deze overspel datingsite is ooit opgezet voor vrouwen voor getrouwde vrouwen die willen vreemdgaan. Dat is nog steeds te merken aan de vrouwvriendelijke sfeer en het groot aantal getrouwde vrouwen dat op Victoria Milan te vinden is.

SF Dating

SF Dating heette vroeger Secret Flirt. Privacy is heel belangrijk voor deze casual datingsite, en er is ook een heel goede controle op misbruik, fake profielen en ongewenst bedrag. SF Dating staat bekend om zijn hoge vrouwvriendelijkheid. 

Hierdoor zijn er veel vrouwen die willen vreemdgaan actief op deze datingsite. Dit succes heeft er toe geleid dat er naast getrouwde vrouwen en op een andere manier gebonden vrouwen ook veel single vrouwen actief zijn op SF Dating.

Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is niet specifiek gericht op mannen en vrouwen dei overspel plegen, maar hier zijn wel veel getrouwde mannen en getrouwde vrouwen actief. 

Zoek je een ondeugende date met een getrouwde vrouw of man? Je kunt daar bij Ondeugend Daten op zoeken. Een man of vrouw die zelf ook een getrouwde vrouw of man zoekt heeft dan meestal wel netjes ingevuld 

Als je op Ondeugend Daten op de relatiestatus Getrouwd of Samenwonend zoekt krijg je hoe dan ook veel resultaten!


Ashley Madison

Ashley Madison wordt gezien als de eerste datingsite voor overspel ooit. Ashley Madison ging in 2001 in Canada van start. Het was de eerste erotische datingsite die zich zo overduidelijk op getrouwde vrouwen en mannen richtte.  Deze primeur gaf deze datingsite zo'n voorsprong dat ze tientallen miljoenen gebruikers wereldwijd hebben. 

Sinds kort heeft Ashley Madison ook een Nederlandstalige datingsite geheel gericht op Nederlandse en Belgische vrouwen en mannen die willen vreemdgaan. 

Daarbij kun je heel goed in eigen land daten (er zijn tienduizenden Nederlandse gebruikers) maar ook je dates in het buitenland zoeken, bijvoorbeeld voor een spannende hoteldate tijdens een zakenreis.

Zie ook: 
Onderwerp:
Hier vind je een overzicht met de beste datingsites in Nederland voor wie wil vreemdgaan / overspel wil plegen. Er zijn namelijk specifieke datingsites om getrouwde mannen en getrouwde vrouwen met elkaar in contact te brengen voor overspel / vreemdgaan. Hoewel er veel kritiek is op deze contactsites zijn er enorm veel vrouwen en mannen voor deze vreemdgaan dating sites ingeschreven.

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Oorspronkelijk gepost op 2 januari 2024.
  Het verbaast me hoeveel mensen ik ken die overspel plegen. Mannen en vrouwen. Het verbaast me dan ook niet dat er zowel datingsites voor overspel zijn. De redenen van overspel zijn net zo divers als het aantal overspelige mensen die ik ken. Vaak wordt een gebrek aan seksdrive van de partner als reden genoemd maar ook gewoon lust, nieuwsgierigheid en de kick van het vreemdgaan.

  Maar heel veel van de vrienden en kennissen die overspel plegen zitten ook in een serieuze huwelijkscrisis. Heel veel huwelijk in Nederland zijn slecht en heel veel partners zijn op elkaar uitgekeken. Er vinden in Nederland heel veel echtscheidingen plaats maar nog meer echtscheidingen vinden niet plaats omdat men die stap niet neemt. Ik hoor daarvoor heel veel verschillende redenen. Van geloof tot kinderen en familie. Maar vooral heel veel financiële en praktische zaken.

  Het zou echter voor iedereen beter zijn als deze mannen en vrouwen daar tegen hun partner open over zouden zijn. Een open relatie in plaats van overspel. Maar mensen durven dat bijna nooit. Ze zijn te bang voor de reactie en de gevolgen daarvan, en ze blijven daarom maar aanmodderen en overspel plegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willem de Prater15 juni 2024 om 15:42


  Oorspronkelijk gepost op 9 april 2024.
  Internet heeft vreemdgaan makkelijk gemaakt, maar ik weet niet of er tegenwoordig wel zoveel meer overspel wordt gepleegd als vroeger. Ik ken nu mensen die vreemdgaan, maar in het verleden heb ik ook heel veel overspel gezien. Ook voor de internet periode. Alleen zocht het men het toen dichter bij huis.

  Ik heb veel collega's gehad die het stiekem met elkaar deden, en ik ken wel drie mannen die de getrouwde dame achter de bar van de tennisclub afgewerkt hebben. Tegenwoordig merk ik juist minder van vreemdgaan, al kan dan natuurlijk ook zijn omdat het meer verborgen online gebeurt dan in de directe omgeving waar het veel meer opvalt.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.