Dogging in Nederland

Dogging in Nederland komt vaker voor dan je misschien denkt. Hier informatie over dogging dating in Nederland.

Wat is dogging?

Dogging is een vorm van exhibitionisme waarbij één of meerdere stellen zich in de natuur, op een parkeerterrein of andere openbare plek door anderen laten bekijken terwijl ze seks hebben. 

Daarbij kan het voor de aanwezigen bij kijken blijven, maar als het stel / de stellen daarvoor open staan kan deze buitenseks ook in een orgie ontaarden. Hier onder vind je informatie over dogging in Nederland.

Waarom heet deze vorm van exhibitionisme dogging? Daarvoor zijn meerdere verklaringen. Volgens sommigen zou dogging slaan op mensen die de hond uitlaten en dan in dit spektakel belanden, maar meer logisch is de verklaring dat Britse politieagenten de benaming dogging bedacht hebben omdat veel "kijkers" het uitlaten van de hond als thuis als smoes gebruiken.

Dogging is een vorm van openbare buitenseks die in Engeland is ontstaan, en dogging is daar een stuk bekender dan in Nederland. Maar ook in Nederland wordt meer aan dogging gedaan dan je zou verwachten. En het aantal Nederlandse koppels dat actief aan dogging doet wordt eerder meer dan minder.
Hoe werkt doggen in Nederland?

Sommige van deze exhibitionistische stellen parkeren gewoon hun auto 's avonds / s'nachts op een parkeerplaats, doen de binnenverlichting aan en gaan aan de gang. Eventueel geïnteresseerde mannen en andere toeschouwers komen dan vanzelf kijken.
Of het exhibitionistische stel zoekt op een donkere plek een picknickbankje uit om samen daarop bezig te gaan. En dat alles in de hoop dat er geïnteresseerde mensen langs komen en blijven kijken.

Om zich van een geïnteresseerd publiek te verzekeren kunnen de stellen hun dogging sessie aankondigen. Hiervoor kunnen ze erotische datingsites gebruiken. Bijvoorbeeld door daar een oproep of aankondiging te plaatsen of om daar contacten te leggen met mannen, vrouwen en stellen die interesse hebben om te kijken of (eventueel) om mee te doen.

Het dogging stel kan de tijd en locatie openbaar in hun profieltekst plaatsen of mannen, vrouwen en stellen die bij het doggen willen kijken of willen meedoen uitnodigen.

Het is trouwens een misvatting dat alleen mannen een kijkje komen nemen op dogging plaatsen. In het publiek zijn ook vaak koppels te vinden. Soms houdt zo'n stelletje het bij kijken alleen, soms raken ze hier zo opgewonden van dat ze ter plekke zelf ook aan het doggen slaan.

Ik heb een onderzoek gedaan naar waarom mensen aan dogging doen. Dit zijn de redenen die ze me opgaven.

Waarom stellen doggen

 1. Een stel vindt het opwindend als ze toeschouwers hebben.
 2. Het stel vindt het geil de mannen te zien masturberen.
 3. Het doggen is voor het stel een voorspel dat ze thuis afmaken.
 4. Het is een SM spel waarbij de man de vrouw door andere mannen laat gebruiken.


Waarom doggers doggen

 1. De mannen hopen mee te mogen doen.
 2. Ze vinden het geil een stel seks te zien hebben.
 3. De hele sfeer rondom het gebeuren vinden ze opwindend.
Dogging plekken in Nederland

Deze vorm van buitenseks vindt vooral plaats op parkeerplaatsen (die dan vaak beschreven worden als seksparkeerplaatsen) en op recreatie terreinen. Ook naaktstranden zijn populair, ook overdag, al is en naaktstrand natuurlijk voor naakt recreëren bedoelt en niet voor seks. Op het naaktstrand vind het doggen dan ook meestal plaats op een afgelegen gedeelte, zoals de duinen of het bos, waar andere bezoekers er geen zicht op hebben. Zodoende hoeft je het doggen alleen te zien als je dat wil.

Risico's van dogging

Het mag duidelijk zijn dat er veel en grote risico's aan dogging kleven. Vaak vind dogging seks immers in het donker en op min of meer verlaten plekken plaats. Beroving, ongewenste handelingen, mishandeling maar bijvoorbeeld ook chantage zijn risico's die aanwezig zijn, vooral als er onbekenden komen kijken of als je met een onbekend stel afspreekt op een verlaten plek. 

Voor veel doggers en dogettes (vrouwen die aan dogging doen) maakt dit gevaar het dogging alleen maar spannender.

Een veel veiligere plek om jezelf als stel te laten bekijken is de parenclub. In een parenclub is toezicht, er liggen condooms voor het grijpen en telefoons (met camera) zijn er verboden. Bij veel parenclubs in Nederland mogen ook mannen alleen komen, dus publiek genoeg. Meer informatie en ervaringen dogging

Hieronder vind je meer tips en informatie met betrekking tot daten en seks. Heb je nog vragen over dogging? Het je ervaring met dogging? Als kijker of als doggend koppel? Onderaan deze pagina kun je je ervaringen en andere reacties plaatsen.

Ook je vragen over dogging, tips over dogging plaatsen en meningen die je wilt spuien kun je onder aan deze pagina publiceren.Samenvatting:
Dogging is Nederland wordt vaker gedaan dan je misschien zou denken. Dogging in Nederland en België vindt vooral plaats als buitenseks op parkeerplaatsen en op recreatieterreinen waarbij mannen en andere stellen mogen kijken en misschien meedoen. Een veilige en in de winter warmere versie van dogging vindt in de parenclubs plaats. Bij veel parenclubs in Nederland komen veel mannen en stellen die graag toekijken en eventueel meedoen. Voor het aankondigen van dogging of uitnodigen voor dogging zijn erotische dating sites zeer geschikt.

Een reactie posten

6 Reacties

 1. Klinkt allemaal super spannend! Weet iemand locaties voor dogging in Zuid Nederland of Vlaanderen? Ik zou dat dogging wel eens willen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf moet ik niet aan dogging denken, maar ik heb een heel openhartige en ruimdenkende vrouwelijke collega gehad die aan een soort dogging deed. Ze ging dan in de avond met haar man in de auto naar een als dubieus bekend staande parkeerplaats waar veel mannen alleen komen (vaak getrouwd). Dan gingen de autodeuren op slot en de binnenverlichting aan en dan hadden ze uitgebreid seks. Volgens haar stonden er dan al snel meerdere mannen rond de auto door de raampjes naar binnen te gluren. Dat vond dat stel helemaal geweldig! Meedoen mochten ze niet, maar volgens haar werkte hun dogging bezigheden zeer sfeerverhogend in die parkeerplaats en doken die mannen geïnspireerd met elkaar de bosjes in. Ik vond het een geweldig verhaal, maar heb het nooit aangedurfd eens te gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Per ongeluk (echt waar) tegen een dogging koppel aangelopen (figuurlijk dan) bij een boswandeling. De man stond zijn vrouw tegen een boom aan te duwen. Dan denk je, die gaan wel weg als ik langs ze loop. Maar nee, met mij op nog geen 2 meter afstand gingen ze door waarbij de vrouw me uitdagend aankeek.

  Ik weet niet wat hun reactie zou zijn geweest als ik had gevraagd of ik mee mocht doen. Daar ben ik dan weer te netjes (oké, te verlegen) voor. Maar ik ben even blijven staan kijken en het was duidelijk te merken dat het dogging koppel dat alleen maar leuk vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan de ene kant klinkt het allemaal heel spannend, aan de andere kant zie ik toch beelden voor me van onaantrekkelijke vrouwen en hun echtgenoot die door kneuzige mannen bekeken worden. Of zit ik helemaal fout? Ik wil er best meer over horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Komt dogging in Nederland veel voor? Hier in de buurt is een parkeerplaats bij een recreatieterrein dat als dogging plek bekend staat. Die keer dat ik er ben wezen kijken zag ik alleen kerels in het donker rondscharrelen. Ik kreeg er de kriebels van en ben weer snel weggaan. Ik denk niet dat dogging iets voor mij is, als daar al wat zou gebeuren.

  Dan kun je beter naar een swingersclub gaan als je stellen met elkaar wil zien seksen. Als het een beetje druk is in een parenclub kun je vast en zeker naar neukende stelletjes kijken. En ik denk dat de kans dat je mag meedoen ook groter is dan met dogging. Hoewel je daarvoor ook in een parenclub geluk moet hebben. Er moet wel een leuk stel aanwezig zijn dat je uitnodigt voor een trio. De meeste stellen doen het er liever met andere koppels en gaan alleen voor een single man als er geen geschikt stel is. Maar als je naar seksende stellen wil kijken, dan kan ik een parenclub aanraden. Het nadeel is wel dat een club heel duur is voor een man alleen.

  Een derde mogelijkheid is natuurlijk afspreken met een stel via een datingsite. Ook daar heb ik goede ervaring mee. Maar ook hier moet je geluk hebben dat je door het juiste koppel wordt uitgenodigd. De kans dat je niet alleen mag kijken maar ook mag meedoen als je een date hebt is wel heel groot. Maar die date moet je wel eerst zien te krijgen.

  Maar wat ik wil zeggen, er zijn betere manieren dan dogging als je wilt toekijken bij een stel dat seks hefet en misschien wel mee mag doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met een voormalig vriendje heb ik vroeger wel eens aan een soort van dogging gedaan. Na het uitgaan stopte we dan op een parkeerplaats waarvan het bekend was dat er mannen kwamen. Dan deden we de binnenverlichting in de auto aan en ging ik mijn vriend pijpen. Even later stonden er dan mannen om ons heel te kijken en zich af te trekken.

  Later durfde we het ook aan om mijn autoraampje een stukje open te doen zodat een man zijn pik naa binnen kon steken. Dan speelde ik er mee en later daagde mijn vriend me ook uit ze te pijpen. Ik zorgde er dan wel voor dat ze niet klaar kwamen want die mannen op die parkeerplaatsen leken me niet altijd fris.

  Nu ben ik wat ouder en voorzichtiger en doe ik dit niet meer. Die parkeerplaats is ook afgesloten nu. Ze vonden dat doggen niet kunnen. Toch mis ik die spanning van toen wel eens. Met mijn huidige vriend doe ik nu wel aan partnerruil en daarbij vind ik het het meest opwindend als hij kijkt terwijl ik met een andere man bezig ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.