Dogging in Nederland

Dogging is een vorm van exhibitionisme waarbij één of meerdere stellen zich in de natuur, op een parkeerterrein of andere openbare plek door anderen laten bekijken terwijl ze seks hebben. Daarbij kan het voor de aanwezigen bij kijken blijven, maar als het stel / de stellen daarvoor open staan kan het ook in een orgie ontaarden.

Waarom heet deze vorm van exhibitionisme dogging? Daarvoor zijn meerdere verklaringen. Volgens sommigen zou dogging slaan op mensen die de hond uitlaten en dan in dit spektakel belanden, maar meer logisch is de verklaring dat Britse politieagenten de benaming dogging bedacht hebben omdat veel "kijkers" als thuis als smoes gebruiken dat ze de hond gaan uitlaten.

Dogging is in Engeland ontstaan, en is daar een stuk bekender dan in Nederland. Maar ook in Nederland wordt meer aan dogging gedaan dan je zou verwachten.

Hoe werkt dogging?

Sommige exhibitionistische stellen parkeren gewoon hun auto 's avonds / s'nachts op een parkeerplaats, doen de binnenverlichting aan en gaan aan de gang. Of men zoekt op een donkere plek een picknickbankje uit om samen daarop bezig te gaan. En dat alles in de hoop dat er geïnteresseerde mensen langs komen en blijven kijken.

Om zich van een publiek te verzekeren kunnen de stellen hun dogging sessie aankondigen. Hiervoor kunnen ze erotische datingsites gebruiken. Bijvoorbeeld door daar een oproep of aankondiging te plaatsen of om daar contacten te leggen met mannen, vrouwen en stellen die interesse hebben om te kijken of (eventueel) om mee te doen.

Risico's van dogging

Het mag duidelijk zijn dat er veel en grote risico's aan dogging kleven. Vaak vind dit immers in het donker en op min of meer verlaten plekken plaats. Beroving, ongewenste handelingen, mishandeling maar bijvoorbeeld ook chantage zijn risico's die aanwezig zijn, vooral als er onbekenden komen kijken of als je met een onbekend stel afspreekt op een verlaten plek. Voor veel doggers en dogettes maakt dit het alleen maar spannender.

Een veel veiligere plek om jezelf als stel te laten bekijken is de parenclub. Hier is toezicht, er liggen condooms voor het grijpen en telefoons (met camera) zijn er verboden. Bij veel parenclubs mogen ook mannen alleen komen, dus publiek genoeg.

Zie ook:0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.