Dogging in Nederland

Dogging in Nederland komt vaker voor dan je misschien denkt. Hier informatie over dogging dating in Nederland.

Wat is dogging?

Dogging is een vorm van exhibitionisme waarbij één of meerdere stellen zich in de natuur, op een parkeerterrein of andere openbare plek door anderen laten bekijken terwijl ze seks hebben. 

Daarbij kan het voor de aanwezigen bij kijken blijven, maar als het stel / de stellen daarvoor open staan kan deze buitenseks ook in een orgie ontaarden. Hier onder vind je informatie over dogging in Nederland.
Waarom heet deze vorm van exhibitionisme dogging? Daarvoor zijn meerdere verklaringen. Volgens sommigen zou dogging slaan op mensen die de hond uitlaten en dan in dit spektakel belanden, maar meer logisch is de verklaring dat Britse politieagenten de benaming dogging bedacht hebben omdat veel "kijkers" het uitlaten van de hond als thuis als smoes gebruiken.

Dogging is een vorm van openbare buitenseks die in Engeland is ontstaan, en dogging is daar een stuk bekender dan in Nederland. Maar ook in Nederland wordt meer aan dogging gedaan dan je zou verwachten. En het aantal Nederlandse koppels dat actief aan dogging doet wordt eerder meer dan minder.

Hoe werkt doggen in Nederland?

Sommige van deze exhibitionistische stellen parkeren gewoon hun auto 's avonds / s'nachts op een parkeerplaats, doen de binnenverlichting aan en gaan aan de gang. Eventueel geïnteresseerde mannen en andere toeschouwers komen dan vanzelf kijken.

Of het exhibitionistische stel zoekt op een donkere plek een picknickbankje uit om samen daarop bezig te gaan. En dat alles in de hoop dat er geïnteresseerde mensen langs komen en blijven kijken.

Om zich van een geïnteresseerd publiek te verzekeren kunnen de stellen hun dogging sessie aankondigen. Hiervoor kunnen ze erotische datingsites gebruiken. Bijvoorbeeld door daar een oproep of aankondiging te plaatsen of om daar contacten te leggen met mannen, vrouwen en stellen die interesse hebben om te kijken of (eventueel) om mee te doen.

Het dogging stel kan de tijd en locatie openbaar in hun profieltekst plaatsen of mannen, vrouwen en stellen die bij het doggen willen kijken of willen meedoen uitnodigen.

Het is trouwens een misvatting dat alleen mannen een kijkje komen nemen op dogging plaatsen. In het publiek zijn ook vaak koppels te vinden. Soms houdt zo'n stelletje het bij kijken alleen, soms raken ze hier zo opgewonden van dat ze ter plekke zelf ook aan het doggen slaan.

Dogging plekken in Nederland

Deze vorm van buitenseks vindt vooral plaats op parkeerplaatsen (die dan vaak beschreven worden als seksparkeerplaatsen) en op recreatie terreinen. Ook naaktstranden zijn populair, ook overdag, al is en naaktstrand natuurlijk voor naakt recreëren bedoelt en niet voor seks. Op het naaktstrand vind het doggen dan ook meestal plaats op een afgelegen gedeelte, zoals de duinen of het bos, waar andere bezoekers er geen zicht op hebben. Zodoende hoeft je het doggen alleen te zien als je dat wil.Risico's van dogging

Het mag duidelijk zijn dat er veel en grote risico's aan dogging kleven. Vaak vind dogging seks immers in het donker en op min of meer verlaten plekken plaats. Beroving, ongewenste handelingen, mishandeling maar bijvoorbeeld ook chantage zijn risico's die aanwezig zijn, vooral als er onbekenden komen kijken of als je met een onbekend stel afspreekt op een verlaten plek. 

Voor veel doggers en dogettes (vrouwen die aan dogging doen) maakt dit gevaar het dogging alleen maar spannender.

Een veel veiligere plek om jezelf als stel te laten bekijken is de parenclub. In een parenclub is toezicht, er liggen condooms voor het grijpen en telefoons (met camera) zijn er verboden. Bij veel parenclubs in Nederland mogen ook mannen alleen komen, dus publiek genoeg. 
Onderwerp:
Dogging is Nederland wordt vaker gedaan dan je misschien zou denken. Dogging in Nederland en België vindt vooral plaats als buitenseks op parkeerplaatsen en op recreatieterreinen waarbij mannen en andere stellen mogen kijken en misschien meedoen. Een veilige en in de winter warmere versie van dogging vindt in de parenclubs plaats. Bij veel parenclubs in Nederland komen veel mannen en stellen die graag toekijken en eventueel meedoen. Voor het aankondigen van dogging of uitnodigen voor dogging zijn erotische dating sites zeer geschikt.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.