Wat is een dubbeldate?

Wat is een double date? Wat zijn de voordelen en nadelen van een dubbele date? En hoe pak je een dubbeldate aan?

Wat is een dubbeldate?

Een dubbeldate (double date) is een date waarbij jij je date combineert met de date van een vriend of vriendin. Jullie gaan bij een double date (dubbele date) dus met z'n vieren op stap. Ieder met een eigen date. Dat maakt een dubbeldate gezellig en minder eng.

Een dubbeldate is minder eng

Sommige mensen vinden een eerste date, en dan met name een blind date, best eng. Vooral vrouwen zien wel eens tegen zo'n eerste afspraakje met een onbekende op. Ze vinden het gevaarlijk of zijn bang dat de date tegenvalt of hebben er angst voor dat het gesprek tijdens zo'n eerste date stilvalt. Een dubbeldate is dan de oplossing.


En een dubbeldate is altijd wel gezellig

Bij een dubbedate weet je zeker dat het gezellig wordt, want je hebt immers een vriendin of vriend bij je. 

Zelfs als je date zwaar tegenvalt kun je zo lol hebben. En jullie kunnen er achteraf nog de grootste pret om hebben. Het enige nadeel kan zijn dat één van beide een leuke date heeft en de ander een slechte date. Maar ook dan kun je elkaar er "doorheen helpen".

Ook kun je het als een nadeel zien dat slecht gedrag van de één op de ander uitstraalt, maar aan de andere kant kun je dan ook weer zeggen dat jij daardoor wel weer beter overkomt :-)

Een dubbele double date

Hoe dan ook, de voordelen van een dubbeldate zijn over het algemeen groter dan de nadelen van een dubbeldate. 

Er is veel meer interactie als je bijvoorbeeld met z'n vieren bent, Het gesprek zal niet snel stilvallen, ook niet omdat jij er al met een goede bekende bent. Dat speelt helemaal als wederzijdse dates elkaar ook al kennen. Bijvoorbeeld als twee vriendinnen met twee vrienden daten.

En wat de denken van het feit dat je vriend of vriendin jouw date meteen kan keuren?

Zo kom je aan een double date

Dus heb je op een leuke datingsite iemand ontmoet? Maar zie je nog een beetje tegen de eerste date op? Probeer dan met een vriend of vriendin een dubbeldate te regelen. Of ga er samen op die datingsite op zoek naar een date voor een onvergetelijke date ervaring voor beiden.

Zie ook: 


Onderwerp:
Zie je tegen een date op, of vind je een blind date eng? Dan is een dubbeldate (double date) misschien een idee. Bij een dubbeldate gaan jij en een vriend of vriendin gelijktijdig op date, ieder met een eigen afspraakje.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.