Wat is een double date?

Wat is een double date? Wat zijn de voordelen en nadelen van een double date? En hoe pak je een double date aan?

Wat is een double date?

Een double date is een date waarbij jij je date combineert met een date van een vriend of vriendin. Jullie gaan bij een double date (dubbele date) dus met z'n vieren op stap. Ieder met een eigen date. Dat is gezellig en dat is minder eng.

Een double date is minder eng

Sommige mensen vinden een eerste date, en dan met name een blind date, best eng. Vooral vrouwen zien wel eens tegen zo'n eerste afspraakje met een onbekende op. Ze vinden het gevaarlijk of zijn bang dat de date tegenvalt of hebben er angst voor dat het gesprek tijdens zo'n eerste date stilvalt. Een double date is dan de oplossing.

En een double date is altijd wel gezellig

Bij een double date weet je zeker dat het gezellig wordt, want je hebt immers een vriendin of vriend bij je. Zelfs als je date zwaar tegenvalt kun je zo lol hebben. En jullie kunnen er achteraf nog de grootste pret om hebben. Het enige nadeel kan zijn dat één van beide een leuke date heeft en de ander een slechte date. Maar ook dan kun je elkaar er "doorheen helpen".

Ook kun je het als een nadeel zien dat slecht gedrag van de één op de ander uitstraalt, maar aan de andere kant kun je dan ook weer zeggen dat jij daardoor wel weer beter overkomt :-)

Een dubbele double date

Hoe dan ook, de voordelen van een double date zijn over het algemeen groter dan de nadelen van een double date. Er is veel meer interactie als je bijvoorbeeld met z'n vieren bent, Het gesprek zal niet snel stilvallen, ook niet omdat jij er al met een goede bekende bent. Dat speelt helemaal als wederzijdse dates elkaar ook al kennen. Bijvoorbeeld als twee vriendinnen met twee vrienden daten.

En wat de denken van het feit dat je vriend of vriendin jouw date meteen kan keuren?

Zo kom je aan een double date

Dus heb je op een leuke datingsite iemand ontmoet? Maar zie je nog een beetje tegen de eerste date op? Probeer dan met een vriend of vriendin een double date te regelen. Of ga er samen op die datingsite op zoek naar een date voor een onvergetelijke date ervaring voor beiden.

Zie ook: Meer dating jargon
© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.