Dubbele penetratie bij een trio date

Trio dates vinden via datingsites veelvuldig plaats. Één van de standjes die koppels daarbij uit kunnen voeren (en die ze samen niet kunnen) is dubbele penetratie. Maar hoe populair is double penetration bij dating? We zochten het voor je uit!

Wat is dubbele penetration?

Dubbele penetration wordt vaak bij de Engels term double penetration benoemd of afgekort tot DP. Van dubbele penetration is sprake als een vrouw gelijktijdig twee maal gepenetreerd wordt, zowel in haar vagina als anaal.

Double penetration kan door een koppel samen worden gesimuleerd door een dildo en vibrator te gebruiken en deze als tweede penis te gebruiken. Maar voor echte dubbele penetratie is een tweede man nodig. Het inschakelen van deze tweede man hoeft tegenwoordig geen enkel probleem te zijn. Op de vele seksdating sites die er tegenwoordig te vinden zijn kan je als stel heel makkelijk een man vinden die voor zo'n seksdate wel te porren is.


Willen swingende stellen dubbele penetratie bij hun dates?

Waar tegenwoordig ook geen gebrek aan is, is aan koppels die een man voor seks zoeken. Triootjes zijn populairder dan ooit bij stellen die samen aan seksdating doen. Veel koppels zijn open tegenover elkaar met betrekking tot hun sekswensen en het gemak waarbij je als koppel een date met een man kunt krijgen speelt natuurlijk ook mee.

Veel koppels staan dus positief tegenover een trio met een extra man, maar zijn deze koppels ook in voor double penetration? Dat valt dan weer tegen. Bij het merendeel van de swingers staat dubbele penetratie niet op het verlanglijstje, al staan sommige er ook niet negatief tegenover als de stemming er naar is.

We besloten een klein onderzoek te doen en ik sprak op enkele populaire seksdating sites en swingers sites met koppels die daar trio dates met een man zoeken. Hebben ze ervaring met dubbele penetration bij dating en zo niet, staan ze daar wel voor open?

Liefhebbers van anale seks

Ik sprak op Regio Swingers met Amber die daar samen met haar vriend contact legt voor erotische dates met andere koppels maar ook met mannen alleen. Anale seks vind Amber best lekker, maar het is vooral haar vriend die daar een groot liefhebber van is. Ze hebben daarom samen met grote regelmaat anale seks en aangezien ze aan triootjes doen was het een kwestie van tijd tot ze daarbij tot double penetration overgingen. 

Dubbele penetratie staat daarbij niet altijd op het programma, maar als de date in een ontspannen en relaxte sfeer verloopt en ze een beetje aan het experimenteren gaan kan het er wel eens van komen. Voor veel mannen is het dan de eerste keer dat ze aan dubbele penetratie doen, en dat maakt het voor het koppel extra opwindend.

Dubbele penetratie kan lichamelijk lastig zijn

Ella May die ik eveneens op Regio Swingers datingsite sprak zou ook wel open staan voor double penetration maar heeft er bij dates nog geen ervaring mee. Met haar man heeft ze wel anale seks en ze zou daarbij best wel door een tweede man gepenetreerd willen worden. Maar Ella May is een forse dame die wat lichamelijke problemen heeft waardoor ze wat tegenop ziet tegen het standje dat nodig is voor doubble penetration. Ze houdt het wat dat betreft dus maar bij maar eigen man een een vibrator. Ook lekker!

Het kontgaatje is alleen voor de partner

Ook "Viking" heeft via de Novamora datingsite regelmatig trio dates. Viking houdt er erg van om samen met een andere man zijn vriendin te nemen. Ook zijn vriendin houdt er van en daarbij kan het er best stevig en geil aan toe gaan. Double penetration heeft dan tijdens deze dates wel plaatsgevonden, maar het koppel heeft daarbij wel afgesproken dat het kontgaatje exclusief aan Viking voorbehouden is.

Alleen als je anaal lekker vindt

Carola op Novamora is niet gecharmeerd van anale seks en daarmee ook niet gecharmeerd van dubbele penetratie. Ze heeft met haar vriend wel anaal geprobeerd maar ze vind het niet lekker. Dus bij een trio date is haar anus verboden terrein. Maar zoals ze zelf zegt "ik heb mijn mondje bij me, dus kan twee piemels aan".

De echte liefhebbers

En zo sprak ik meer koppels die wel aan trio's doen maar niet aan dubbele penetratie. Meestal omdat de dame niet van anaal houdt, maar ook wel omdat ze anale seks te intiem vinden. Maar uitzonderingen zijn er altijd zoals SwingKoppelArnhem (die ik sprak op Ondeugend Daten) dat DP letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van hun trio dates vindt. De dame van het stel geniet er enorm van om door twee mannen gelijktijdig in haar twee gaatjes genomen te worden.

En zo heeft iedereen zijn seksuele voorkeuren, en via seksdating zijn deze gelukkig allemaal heel goed te realiseren.

Heb jij ervaring met DP tijdens een date? Hieronder kun je al je ervaringen met dubbele penetratie, maar ook al je andere opmerkingen en vragen over dit onderwerp posten.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Helaas houdt mijn vrouw niet van anale seks en dus ook niet van double penetration. Omdat ik anaal wel lekker vind zijn we nu samen op zoek naar een koppel waarvan de vrouw anale seks wel lekker vind zodat ik dat dan met haar kan doen. Het zal super zijn als ik dan samen met haar man of vriend die vrouw ook een dubbele penetratie kan geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik date regelmatig met stellen, maar dubbele penetratie heb ik maar één keer gedaan. Die vrouw wilde dat eens meemaken en daarom werd ik uitgenodigd.

    Zowel de man als de vrouw waren best vol dus dat was even wat gedoe voor alles er in zat. pfff ik lag ook nog onder. Maar toen we eenmaal beide met haar aan de gang waren voelde het best lekker. Ik ben geen bi, maar ik zijn pik gelijk met die van mij voelde gaan was best geil. We slaagde er zelfs in om op het zelfde moment in haar klaar te komen. Ik voor, hij achter. De dubbele penetratie was een goeie ervaring.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.