E-Matching review

E-Matching behoort tot de meest bekende datingsites van Nederland. Maar hoe goed is de E-Matching datingsite eigenlijk? Lees hier het review van deze dating website.

De bekendheid van deze dating website is niet uit de lucht komen vallen. E-Matching is een klassieker onder de datingsites. Deze contactsite bestaat al sinds 1998, en dat is voor een datingsite de prehistorie. Dat E Matching al zo lang bestaat kun je gerust als een pluspunt zien, niet alleen heeft de dating website daardoor een schat aan ervaring opgebouwd in het op de juiste manier in contact brengen van mensen maar het is ook een teken van kwaliteit. Datingsites komen en gaan, en veel datingsites verdwijnen na verloop van tijd weer, maar E-Matching staat al meer dan 20 jaar aan de top bij de datingsites in Nederland.


Tip: E-Matching is een datingsite die veel mogelijkheden biedt om de site gratis uit te proberen.Zo zijn de eerste berichten altijd gratis te versturen en kun je meestal een gratis maand volledig membership krijgen. Kijk hier voor een gratis abonnement.

Dating voor hoger opgeleiden

E-Matching is één van de dating websites die zich op hoger opgeleiden richt. Er wordt er van uitgegaan dat je een HBO of WO opleiding hebt als je deze datingsite gebruikt. Dit is niet voor niets. Veel hoger opgeleiden stellen een gelijkwaardig niveau als eis als ze een date (en uiteindelijk een relatie) zoeken. E-Matching biedt deze hoger opgeleiden een dating-omgeving waarin ze alleen mannen en vrouwen van minimaal HBO-niveau tegen komen. Op andere datingsites kun je weliswaar vaak op opleidingsniveau selecteren, maar van de personen die met jou contact zoeken moet je dan altijd controleren of deze wel het gewenste niveau hebben. Op de E Matching datingsite hoeft dat dus niet.

Ook de controle op het niveau van de profielen is goed op de E-Matching datingsite. Ieder profiel wordt handmatig gecontroleerd, zowel bij inschrijving als bij aanpassing.

Inschrijven voor E-Matching

E-Matching is een datingsite voor hoger opgeleiden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dit hoeft geen hetero relatie te zijn, want al meteen bij het inschrijven kun je ongeacht je eigen geslacht aangeven of je contact zoekt met een man, een vrouw of met beide.

Wat handig is bij E-Matching is dat je de nickname (de zichtbare gebruikersnaam) die je kiest later nog kunt aanpassen. Meestal kiezen veel mensen impulsief voor een naam waar ze later spijt van krijgen. Op E Matching is dat dus geen probleem.

De inschrijving bij E-Matching betreft in eerste instantie een gratis abonnement dat je later kunt omzetten naar een betaald abonnement. Dat is in eerste instantie echter nog niet nodig want je kunt de eerste drie contacten gratis leggen. Bovendien kunnen studenten en vrouwen en mannen die de afgelopen tien jaar afgestudeerd zijn een gratis maand volledige toegang krijgen. E-Matching biedt iedereen dus de mogelijkheid om de dating website gratis met alle mogelijkheden uit te proberen.


Een goede eerlijke datingsite

E-Matching is dus een datingsite die zich duidelijk op een bepaalde doelgroep richt. die van de hoger opgeleiden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze date. Profielen die niet aan de eisen voldoen worden verwijderd en ook (gratis) profielen die een tijd niet zijn gebruikt worden weggehaald. Dat is een groot verschil met veel andere dating websites waar soms wel honderdduizenden profielen staan, maar waarvan het overgrote deel al jaren niet gebruikt zijn.

De service die E-Matching biedt is ongekend groot. Er is een telefonische helpdesk en er zijn datingadviseurs die je op verzoek kunnen helpen je profiel en manier van zoeken te verbeteren. Dat laatste is iets dat je bij andere datingsites niet tegenkomt.

Daten via E-Matching kan via de website maar er zijn ook goede apps beschikbaar voor Android en iOS (Apple) die mobiel gebruik extra makkelijk maken.

Conclusie

Pluspunten E-Matching

 • Een duidelijk afgebakende doelgroep (serieuze dating voor hoger opgeleiden).
 • Een goed gecontroleerde datingsite.
 • Bijzonder goede service, ook telefonisch.
 • Heel veel informatie en tips over dating.
 • Persoonlijke begeleiding mogelijk bij het verbeteren van het profiel en het zoeken naar een date.
 • Volledig gratis toegang om te proberen.

Minpunten E-Matching

 • Alleen te gebruiken door mensen met een HBO of WO opleiding.
 • Alleen voor serieuze dating


Waardering

Voor mannen en vrouwen uit de doelgroep waarderen we E-Matching met de maximale score van 5 / 5.

Informatie E-Matching

De bezoekers vonden dit artikel met de volgende zoekopdrachten (top 5):
 • Dating hoger opgeleiden
 • E matching hoger opgeleiden
 • E-matching voor hoger opgeleiden
 • Hoger opgeleid dating
 • Dating hoog opgeleid

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.