Wat zijn eerlijke datingsites? (en wat zijn oneerlijke dating sites?)

Voor de verandering kijken we dit keer niet alleen naar eerlijke dating sites maar ook naar oneerlijke dating sites. Is een datingsite een betrouwbare datingsite? Hier kun je het lezen.

Zoals de naam van deze website al aangeeft draait het op EerlijkeDatingsites.nl om eerlijke dating en eerlijke datingsites. Maar wat is een eerlijke datingsite?Wat is een eerlijke datingsite?

Het belangrijkste kenmerk van een eerlijke datingsite is dat je als gebruiker van de site niet door de eigenaren van de site misleidt wordt. Bij schrikbarend veel datingsites is dat namelijk het geval. Vooral onder de op seksdates gerichte datingsites vind je veel datingsites die het met de waarheid niet zo nauw nemen.

De beheerders van deze websites plaatsen dan zelf profielen, van niet bestaande vrouwen of mannen, waarmee je dan voor veel geld kunt chatten. Deze chats worden gevoerd door een chatoperator. Tot een echte date zal het bij deze datingsites nooit komen. Deze malafide datingsites wil je natuurlijk niet bezoeken. 

Daarom hier aandacht voor eerlijke datingsites. Datingsites die wel eerlijk handelen.
Dit zijn eerlijke datingsites

Kijk op Beste Datingsites voor een overzicht van eerlijke datingsites die geen bedrog plegen en geen fake profielen plaatsen

In dit overzicht zijn de datingsites onderverdeeld in verschillende soorten, want niet voor iedere date-zoekende is een eerlijke datingsite ook meteen een geschikte datingsite. Zo heb je eerlijke datingsites die zich richten op het vinden van een vaste relatie, maar ook op het vinden van iemand voor vriendschap, voor een gezellig avondje uit, of voor een sekscontact zoals een seksrelatie of avontuurtje.
De plaag van de fake profielen

We noemden ze al, de fake profielen die je vooral op erotisch getinte datingsites tegen komt. Dit zijn profielen van (meestal) vrouwen die niet echt bestaan. De beheerders gebruiken een geschikte foto die vaak van een modellenbureau of een pornosite afkomt en verzinnen daar een profieltekstje omheen.

Mannen die zich voor de datingsite aanmelden mogen zich baden in een warme interesse van deze dames. Vaak hebben ze niet eens de kans een profieltekst te schrijven of een foto te plaatsen en de fotomodellen willen al contact. Op dit moment mag je je als gebruiker achter je oren krabben, zo werkt het namelijk (helaas) op eerlijke datingsites niet.

Wat ook op bedrog door een datingsite kan wijzen is het betaalmodel waarbij je per verzonden berichtje moet betalen. Als de aantrekkelijke dames niets liever willen dan met jou te chatten, en je per berichtje moet betalen kun je er donder op zeggen dat er sprake is van bedrog en een fake profiel.

Je hebt het vast wel eens gezien op televisie, of gelezen in een krant. Thuiswerkers krijgen betaald om zoveel mogelijk mannen aan de praat te houden en zo geld uit de zak te kloppen. Achter hetzelfde fakeprofiel waarmee je praat kan de ene keer een andere operator schuil gaan dan een andere keer.

Via geavanceerde computerprogramma's kunnen ze een door een andere operator gevoerd gesprek weer oppakken en hebben ze alle informatie bij de hand. Tot een echte date zal het nooit komen, tot een geplunderde bankrekening mogelijk wel.

Maak dus altijd gebruik van eerlijke datingsites als je een echte date zoekt.Meer informatie

Hieronder vind je meer informatie over eerlijke en oneerlijke datingsites.
Samenvatting:
Vooral bij erotische dating (seksdating) kom je datingsites tegen die niet eerlijk handelen. Deze datingsites plaatsen bewust valse profielen om de omzet van hun dating site te verhogen. Hierboven informatie over het herkennen van oneerlijke datingsites, nep profielen en fakers. Ook wijzen we je de weg naar eerlijke datingsites die dit soort praktijken niet toepassen.