Elite Dating review. Is EliteDating een goede datingsite?

Elite Dating is een datingsite die zich op goed opgeleide mannen en vrouwen richt. Een datingsite met stijl. Lees hier het EliteDating review.

Elite Dating (Elitedating) behoort tot de meest gebruikte Nederlandse dating sites. Maar hoe goed is Elite Dating? Wat voor mensen kom je tegen op deze dating site? En wat zoeken deze mannen en vrouwen op Elite Dating? Lees hier het review en de ervaringen met Elitedating.

Wat voor datingsite is Elite Dating?

Elite Dating is een betrouwbare datingsite die zich uitsluitend richt op singles die serieus op zoek zijn naar een date voor een relatie. Hier geen getrouwde vrouwen of mannen, en hier geen mensen die alleen een spannend afspraakje zoeken. Elite Dating is een serieuze datingsite die uitsluitend bedoelt is voor serieuze singles op zoek naar een relatie.

Wat voor mensen gebruiken Elite Dating?

Op Elite Dating vind je dus uitsluitend serieuze single vrouwen en mannen. Dit kan Elite Dating alleen garanderen door heel actief en zorgvuldig controles uit te voeren en door serieus om meldingen van gebruikers te reageren en daar op te handelen. Een speciaal kwaliteitsteam houdt zich bezig met het controleren van alle profielen op oprechtheid en echtheid. Profielen die al een tijdje niet gebruikt zijn worden automatisch verwijderd. Dit alles om de datingsite schoon te houden. Dit maakt Elitedating tot een betrouwbare datingsite waarover we veel positieve ervaringen horen.


Gratis Elite Dating proberen

Het beste beeld van deze serieuze datingsite en de vrouwen en mannen die deze dating site gebruiken krijg je door eens een kijkje te nemen. Je kunt je gratis voor Elite Dating inschrijven dus het is geen enkel probleem om de EliteDating site eens te proberen. (Dit geldt ook voor Elite Dating Belgiƫ).

Matches op wetenschappelijke basis

Je kunt dan meteen kennis maken met het unieke concept van matchen dat Elite Dating hanteert Opzet van deze datingsite is dat je hier niet eindeloos door honderden profielen hoeft te bladeren om iemand te vinden, maar dat je dagelijks een behapbaar aantal voorstellen krijgt van profielen die echt goed bij je passen. Als je je tot deze profielen beperkt (zelf zoeken kan wel) heb je alle tijd om je goed in de matches te verdiepen en eventueel contact te maken met de personen die je inderdaad bevallen.

Hiermee voorkom je het nadeel van vele dating sites en dating apps dat je eindeloos langs profielen gaat swipen, alleen oppervlakkig kijkt, wat uiteindelijk tot niets lijkt. Aangezien andere mensen dat ook doen, is het op zo'n datingsite vooral vluchtig kijken en niet daten.

Door de opzet met een beperkt aantal wordt dit op Elite Dating voorkomen en gaan matches aan beide kanten veel sneller tot het leggen van een contact over. Bovendien zijn de matches die EliteDating biedt op een bijzonder goede manier tot stand gekomen waardoor de matches die je aangeboden krijgt echt goed bij je passen. Natuurlijk moet je daarvoor wel je gegevens zorgvuldig en compleet invullen.

Geschikt voor veel speciale doelgroepen

Door de opzet met heel gerichte matches is Elite Dating heel geschikt voor specifieke doelgroepen. Ben je bijvoorbeeld christelijk en zoek je een eveneens christelijke partner? Of ben je een alleenstaande vader of moeder? Het match systeem van Elite Dating houdt overal rekening mee. Ook voor ouderen en homoseksuele mensen die een serieuze relatie zoeken is Elitedating een bijzonder goed geschikte datingsite.

Datingadvies

Van maandag tot en met zaterdag is er een klantenservice aanwezig die je kan helpen met al je vragen over daten en voor deskundig datingadvies. Daarnaast kent Elite Dating een uitgebreid helpcenter vol informatie en tips over effectief online daten. Deze informatie is heel breed en niet alleen op online dating gericht. Zo kun je per regio zien waar je leuke singles kunt ontmoeten en vind je er tips voor als je relatie in het slop zit, of hoe je om kan gaan met een lange afstandsrelatie.


Privacy en veiligheid

Elite Dating is een betrouwbare datingsite die de privacy en veiligheid van haar gebruikers hoog in het vaandel heeft staan. Alle persoonlijke gegevens worden versleuteld en met een zeer hoge beveiliging bewaard. Op valse identiteiten wordt heel streng gecontroleerd. Je kunt je zelfs via je identiteitsbewijs laten controleren. Dat is niet verplicht (want niet iedereen zou dat willen) maar als je je identificeert krijg je een embleem bij je profiel, waardoor anderen kunnen zien dat je 100% betrouwbaar bent, en natuurlijk heb je zo bij anderen ook deze garantie.

Elite Dating app

Elitedating is niet alleen via de website te gebruiken, maar er is ook een heel goede Elite Dating app beschikbaar voor Android en iOS. Deze apps werken bijzonder plezierig op je telefoon en bieden goede mogelijkheden om te zoeken, chatten en berichten te versturen. Ook over de Elite Dating app horen we veel positieve ervaringen.

Conclusie van dit review

Pluspunten Elite Dating

 • Zeer goed match systeem dat heel goede matches geeft.
 • Een beperkt aantal matches per dag (in te stellen) zo dat je met veel aandacht de profielen kunt bekijken van mensen die echt goed bij je passen.
 • Goede service, hulp en controle op misbruik.
 • Goed dating app voor daten via de telefoon
 • Achter Elite Dating gaat een zeer professionele en ervaren organisatie schuil die actief is in ruim 25 landen.
Nadelen Elite Dating
 • Alleen geschikt voor serieuze dating met een relatie als doel.
 • Betaalde abonnementen zijn duur. Gelukkig kun je eerst gratis kijken.

Waardering: 
Kwalitatief is dit de beste datingsite van Nederland. Alleen jammer van de hoge maandprijs. Een prijs per jaar is wel heel betaalbaar. Als we van die prijs uitgaan geven we Elite Dating de maximale score van 5 sterren.

Waardering Elite Dating: 5/5

Meer informatie

Onze bezoekers vonder deze pagina op volgende zoektermen (top 10):

 • Elite dating ervaringen
 • Elitedating gratis
 • Betrouwbare datingsite
 • Datingsites review
 • Elite dating inloggen
 • Elitedating review
 • Ervaringen elitedating
 • Elite dating review
 • Internet dating ervaringen
 • Gratis dating review
 • Review dating

0 reacties:

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.