Erotische dating, de beste datingsites

Hier kijken we naar de beste datingsites voor erotische dating en naar de verschillende vormen van een erotische date.

We kijken onder meer naar de mogelijkheden van erotische dating voor mannen, vrouwen en koppels en naar de voor dit soort op seks gerichte dates geschikte eerlijke erotische datingsites.


Wat is erotische dating?

Wat is erotische dating? Erotische dating is een benaming voor dating waarbij men niet date in de hoop een vaste relatie te vinden, maar waarbij de date volledig om seks draait. 

Andere namen voor erotische dating zijn casual dating en seksdating.

Op de bekende datingsites als Lexa en Relatieplanet wordt de aanwezigheid van mensen die alleen een seksafspraakje zoeken niet echt op prijs gesteld. Niet door de site zelf, maar ook niet door de daar ingeschreven vrouwen en mannen, die een serieuze relatie zoeken. 

Daarom vindt het zoeken en vinden van sekscontacten meestal plaats op andere kanalen.Hoe kom je aan een erotische date?

Erotische dating via dating-apps als Tinder en Grindr is de laatste jaren sterk in opkomst, maar omdat deze dating-apps vooral gebruikt worden die mensen die alleen nieuwsgierig zijn is het gebruik van speciale datingsites voor erotische dating meer effectief als je daadwerkelijk een erotische date zoekt.

Niet iedereen zoekt hetzelfde in een erotische date. Erotische dating komt daarom in diverse vormen voor.  En voor elk soort erotische dating zijn andere datingsites de beste dating sites voor de door jou gewenste soort erotische date.

Hieronder kijken we naar verschillende vormen van erotische dating.

Hetero erotische dating

Ten eerste heb je natuurlijk de hetero dating. Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man. Dit zijn de erotische dates waar het meest naar gezocht wordt.

Voor deze dates tussen een man en een vrouw zijn diverse goede erotische datingsites beschikbaar. Je op deze sites voor erotische dating mannen en vrouwen van alle leeftijden die via deze sites met elkaar in contact willen komen voor een erotische date. 

Bij veel van deze erotische dating sites is de leeftijdsgroep 35 tot 55 het best vertegenwoordigd. Het betreft dan vaak gescheiden vrouwen en mannen die zich op het datingpad begeven, maar niet op zoek zijn naar een vaste relatie. 

Vaak zoeken deze mannen en vrouwen via erotische dating een zogenaamde "friend with benefit", een vriend of vriendin om leuke dingen mee te doen (ook in bed) zonder verdere verplichtingen.

Erotische dating voor mensen met een relatie

Maar niet alle vrouwen en mannen die zich op het erotisch datingpad begeven zijn single. Iedereen kent inmiddels Second Love wel, en er zijn veel meer datingsites voor mensen met een relatie zoals Victoria Milan en Secret Flirt. 

Deze erotische dating sites richten zich op mannen en vrouwen die anoniem en discreet willen daten met andere gebonden vrouwen of mannen. 

Het hoeft daarbij helemaal niet te betekenen dat er in hun dagelijks leven sprake is van een slechte relatie. Soms zoeken deze mannen en vrouwen ook gewoon wat meer spanning in hun seksleven omdat ze in hun relatie de prikkelende spanning missen. Soms komt het via zo'n erotische dating site tot daadwerkelijk seksdaten, soms ook blijft het bij spannende flirts.
Erotische dating voor koppels

Maar niet iedere getrouwde vrouw of getrouwde man zoekt die erotische spanning alleen. Het kan ook samen. 

Steeds meer stellen maken samen een datingprofiel aan en gaan daar samen op zoek naar een erotische date. Vroeger werd deze vorm van erotische dating voor koppels partnerruil genoemd, maar de term partnerruil dekt de lading maar slecht. 

Er zijn immers veel meer vormen van erotiek tussen een koppel en één of meer andere personen dan het ruilen van partner. Tegenwoordig spreekt men bij deze vorm van erotische dating dan ook liever over swingen. 

Er zijn speciale erotische datingsites voor stellen voor deze vorm van erotische dating voor koppels.

In veel gevallen gebruiken de datende koppels deze erotische datingsites om in contact te komen met andere stellen. Maar soms ook wil het paar alleen een extra man of extra vrouw bij hun seksspel betrekken. 

Op datingsites voor koppels kunnen paren heel makkelijk in contact komen met andere koppels, mannen en vrouwen en kennis maken. Dit is veel laagdrempeliger dan een bezoek aan een parenclub.
Erotische bi dating 

Als stellen een extra vrouw of man zoeken voor een trio date kan er sprake zijn van biseksualiteit of bi-nieuwsgierigheid, maar dat hoeft niet, een triootje kan ook uit hetero seks bestaan. 

Daarom is het aan te raden om bij een trio date vooraf af te spreken hoe beide partijen daar in staan. Of om de date te zoeken op een dating site voor erotische biseksuele dating.

Ook voor bi contacten zijn er speciale erotische datingsites voor bi dating. Op deze op erotische dating gerichte contactsites kom je een grote diversiteit aan mensen tegen. Stellen die er iemand bij zoeken, single bi's, maar ook veel getrouwde vrouwen en mannen die een discreet contact zoeken naar een erotische date met iemand van hun eigen geslacht.
Erotische gay dating

En naast de bi dating bestaat er natuurlijk ook nog de gay dating voor vrouwen en mannen die helemaal voor het eigen geslacht gaan. Voor deze grote groep zijn er de erotische gaydating sites.

Voor een erotische homo date maak je op deze datingsite het meeste kans.

Kortom, voor ieder soort erotische dating zijn goede, betrouwbare en eerlijke datingsites te vinden. Je vindt ze bij de links in bovenstaand artikel.

Zie ook:Samenvatting:
Op deze pagina kijken we naar de mogelijkheden van erotische dating en naar de beste eerlijke erotische datingsites om een geschikte erotische date te vinden. Erotische dating is er voor single mannen en single vrouwen die elkaar zoeken, maar ook voor bi mannen en bi vrouwen, voor lesbi vrouwen en gay mannen, voor stellen en voor mannen en vrouwen in een relatie. Voor ieder soort erotische date zijn weer andere datingsites voor erotische dating beschikbaar. Hier boven vind je ze allemaal.