Erotische dating

Wat is erotische dating? Erotische dating is een benaming voor dating waarbij het doel niet is om een vaste relatie te vinden, maar waarbij de date volledig om seks draait. Een andere naam voor erotische dating is casual dating.

Omdat op datingsites als Lexa en Relatieplanet de aanwezigheid van mensen die alleen een seksafspraakje zoeken niet echt op prijs gesteld wordt vindt het zoeken en vinden van sekscontacten meestal plaats op andere kanalen.

Erotische dating via dating-apps als Tinder en Grindr is de laatste jaren sterk in opkomst, maar omdat deze dating-apps vooral gebruikt worden die mensen die alleen nieuwsgierig zijn is het gebruik van speciale datingsites voor erotische dating meer effectief als je daarwerkelijk een erotische date zoekt.

Erotische dating komt in diverse vormen voor, en voor elk van dit soort dating zijn andere datingsites de beste. Hier kijken we naar verschillende vormen van erotische dating.

Hetero erotische dating

Ten eerste heb je natuurlijk de hetero dating. Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man. Voor dit soort dates zijn diverse goede erotische datingsites beschikbaar. Je vindt daar mannen en vrouwen van alle leeftijden die via deze sites met elkaar in contact willen komen voor een erotische date. Bij veel van deze sites is de leeftijdsgroep 35 tot 55 het best vertegenwoordigd. Dit betreft dan vaak gescheiden vrouwen en mannen die zich op het datingpad begeven, maar niet op zoek zijn naar een vaste relatie.

Overspel

Maar niet alle vrouwen en mannen die zich op het erotisch datingpad begeven zijn single. Iedereen kent inmiddels Second Love wel, en er zijn veel meer datingsites voor overspel zoals Victoria Milan en Secret Flirt. Deze datingsites richten zich op mannen en vrouwen die anoniem en discreet willen daten met andere gebonden vrouwen of mannen. Het hoeft daarbij helemaal niet te betekenen dat er sprake is van een slechte relatie. Soms zoeken deze mannen en vrouwen ook gewoon wat meer spanning in hun seksleven. Soms komt het daarbij tot daadwerkelijk daten, soms ook blijft het bij spannende flirts.

Erotische dating voor stellen

Maar niet iedere getrouwde vrouw of man zoekt die spanning alleen. Het kan ook samen. Steeds meer stellen maken samen een datingprofiel aan en gaan daar samen op zoek naar een erotische date. Vroeger werd dat partnerruil genoemd, maar dat dekt de lading maar slecht. Tegenwoordig spreekt men liever over swingen.Er zijn speciale datingsites voor stellen voor deze vorm van erotische dating.

In veel gevallen gebruiken de stellen deze erotische datingsites om in contact te komen met andere stellen. Maar soms ook willen ze er alleen een extra man of vrouw bij betrekken. Op datingsites voor stellen kunnen paren heel makkelijk in contact komen met andere koppels, mannen en vrouwen en kennis maken. Dit is veel laagdrempeliger dan een bezoek aan een parenclub.

Bi dating 

Als stellen een extra vrouw of man zoeken kan er sprake zijn van biseksualiteit of bi-nieuwsgierigheid, maar dat hoeft niet. Ook voor bi contacten zijn er speciale datingsites voor bi dating. Hier kom je een grote diversiteit aan mensen tegen. Stellen die er iemand bijzoeken, single bi's, maar ook veel getrouwde vrouwen en mannen die een discreet contact zoeken met iemand van hun eigen geslacht.

Erotische gay dating

En naast de bi dating bestaat er natuurlijk ook nog de gay dating voor vrouwen en mannen die helemaal voor het eigen geslacht gaan. Voor deze grote groep zijn er de erotische gaydatingsites.

Kortom, voor ieder soort erotische dating zijn goede, betrouwbare en eerlijke datingsites te vinden.
© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.