Exhibitionisme en dating

Van exhibitionisme is sprake als je je graag laat bekijken als je seks hebt. Veel swingende stellen vinden dat heel spannend. Ze zoeken dan via een dating site contact met iemand die wil kijken (en misschien na verloop van tijd ook wil meedoen).

Er zijn heel diverse redenen om je voor een datingsite in te schrijven. Je kunt op zoek zijn naar vriendschap of een levenspartner, naar een seksrelatie of een spannende one night stand, maar ook exhibitionisme kan een reden zijn om je voor een datingsite in te schrijven.

Van exhibitionisme is sprake als men zich graag tijdens de seks laten bekijken. Veel mannen en vrouwen vinden dit spannend. Als twee partners zich in deze voorkeur vinden opent dit grote mogelijkheden. Een stel zoekt dan bijvoorbeeld voor buitenseks een plekje op waar de kans groot is.

Maar ondeugende stelletjes gebruiken voor hun exhibitionisme ook vaak een eveneens ondeugende datingsite om mannen, vrouwen of andere stellen te vinden die het leuk vinden om toe te kijken als zij seks hebben (de voyeur). Een groot voordeel van zo'n contact is dat ze ten eerste verzekerd zijn van publiek en ten tweede zeker weten dat de ander het leuk en opwindend vindt om toe te kijken. Als je je laat betrappen is dat natuurlijk lang niet altijd het geval.

Hoe vind je een voyeur / voyeurs?

Het vinden van publiek is over het algemeen geen enkel probleem. Er zijn veel mensen die het heel spannend vinden om te kijken. Dit voyeurisme is de meeste mensen niet vreemd.

Schrijf je in op een goede erotische datingsite en geef daar duidelijk aan dat je het spannend vind om bekeken te worden. Wil je niet verder gaan dat alleen alleen kijken en bekeken worden? Geef dit dan ook duidelijk aan, want soms is het exhibitionisme alleen een voorspel tot een verder gaande seksuele uitspatting.
Geef ook aan van wie je wil dat er toekijkt. Een stel, een single man, een single vrouw? of alles van dit? En vind je het bij een stel ook leuk als die twee ook met elkaar aan de gang gaan zodat jij ook kunt kijken. Alles is mogelijk bij een goede date, als je het maar van tevoren aangeeft wat je wil.

Zie ook: 
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.