Exhibitionisme en dating

Van exhibitionisme is sprake als je je graag laat bekijken als je seks hebt. Veel swingende stellen vinden dat heel spannend. Ze zoeken dan via een dating site contact met iemand die wil kijken (en misschien na verloop van tijd ook wil meedoen).

Er zijn heel diverse redenen om je voor een datingsite in te schrijven. Je kunt op zoek zijn naar vriendschap of een levenspartner, naar een seksrelatie of een spannende one night stand, maar ook exhibitionisme kan een reden zijn om je voor een datingsite in te schrijven.

Van exhibitionisme is sprake als men zich graag tijdens de seks laten bekijken. Veel mannen en vrouwen vinden dit spannend. Als twee partners zich in deze voorkeur vinden opent dit grote mogelijkheden. Een stel zoekt dan bijvoorbeeld voor buitenseks een plekje op waar de kans groot is.

Exhibitionist en datingsite

Maar ondeugende stelletjes gebruiken voor hun exhibitionisme ook vaak een eveneens ondeugende datingsite om mannen, vrouwen of andere stellen te vinden die het leuk vinden om toe te kijken als zij seks hebben (de voyeur). 

Een groot voordeel van zo'n contact is dat ze ten eerste verzekerd zijn van publiek en ten tweede zeker weten dat de ander het leuk en opwindend vindt om toe te kijken. Als je je laat betrappen is dat natuurlijk lang niet altijd het geval.

Hoe vind je een voyeur / voyeurs?

Het vinden van publiek dat toe wil kijken als een koppel seks heeft is over het algemeen geen enkel probleem. Er zijn veel mensen die het heel spannend vinden om te kijken. Het is live porno kijken. Dit voyeurisme is de meeste mensen niet vreemd.

Laat je bekijken
 Schrijf je in op een goede erotische datingsite en geef daar duidelijk aan dat je het spannend vind om bekeken te worden. 

Wil je niet verder gaan dat alleen alleen kijken en bekeken worden? Geef dit dan ook duidelijk aan, want soms is het exhibitionisme alleen een voorspel tot een verder gaande seksuele uitspatting.
Geef ook aan van wie je wil dat er toekijkt. Een stel, een single man, een single vrouw? of alles van dit? En vind je het bij een stel ook leuk als die twee ook met elkaar aan de gang gaan zodat jij ook kunt kijken. Alles is mogelijk bij een goede date, als je het maar van tevoren aangeeft wat je wil.

Kijken en bekeken worden
Bij soft swap is een vorm van swingen die helemaal om kijken en bekeken worden draait. Twee koppels gaan dan samen naar de slaapkamer maar doen niet aan partnerruil. De stellen hebben alleen seks met de eigen partner, maar wel in aanwezigheid van het andere stel. 

Zo kunnen ze onder de seks ook zien hoe het ander koppel bezig is, en ze voelen de ogen van de anderen op zich gericht terwijl ze zelf bezig zijn.

Dit kijken en bekeken worden komt ook voor bij singles die dan gelijktijdig masturberen terwijl ze elkaar zien. Deze vorm van exhibitionisme komt sporadisch bij een date voor, maar veelvuldig bij webcamseks.

Exhibitionisme in de parenclub

Een plek exhibitionisme veel voorkomt is in parenclubs en swingerclubs (een parenclub waar ook singles komen). Veel exhibitionistisch ingestelde koppels vinden het heerlijk als er daar toeschouwers zijn terwijl ze samen seks hebben. Heel veel paren komen niet naar een parenclub voor partnerruil maar om zich te laten bekijken. 

Zie ook: 
Veel koppels vinden het heel opwindend als andere mensen zien hoe ze seks hebben. Deze exhibitionisten gebruiken vaak dating sites om publiek te vinden. Dat kan een ander koppel zijn, maar ook een single man of vrouw. Soms leidt dit exhibitionisme tot partnerruil of een trio, soms blijft het bij kijken en bekeken worden alleen.


© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.