Exhibitionisme en dating

Van exhibitionisme is sprake als je je graag laat bekijken als je seks hebt. Veel swingende stellen vinden dat heel spannend. Ze zoeken dan via een dating site contact met iemand die wil kijken (en misschien na verloop van tijd ook wil meedoen).

Er zijn heel diverse redenen om je voor een datingsite in te schrijven. Je kunt op zoek zijn naar vriendschap of een levenspartner, naar een seksrelatie of een spannende one night stand, maar ook exhibitionisme kan een reden zijn om je voor een datingsite in te schrijven.

Van exhibitionisme is sprake als men zich graag tijdens de seks laten bekijken. Veel mannen en vrouwen vinden dit spannend. Als twee partners zich in deze voorkeur vinden opent dit grote mogelijkheden. Een stel zoekt dan bijvoorbeeld voor buitenseks een plekje op waar de kans groot is.Exhibitionisten op een dating site

Maar ondeugende stelletjes gebruiken voor hun exhibitionisme ook vaak een eveneens ondeugende datingsite om mannen, vrouwen of andere stellen te vinden die het leuk vinden om toe te kijken als zij seks hebben (de voyeur). 

Een groot voordeel van zo'n contact is dat ze ten eerste verzekerd zijn van publiek en ten tweede zeker weten dat de ander het leuk en opwindend vindt om toe te kijken. Als je je laat betrappen is dat natuurlijk lang niet altijd het geval.Hoe vind je een voyeur / voyeurs?

Het vinden van publiek dat toe wil kijken als een koppel seks heeft is over het algemeen geen enkel probleem. Er zijn veel mensen die het heel spannend vinden om te kijken. Het is live porno kijken. Dit voyeurisme is de meeste mensen niet vreemd.


Laat je bekijken
Het vinden van iemand om je (als koppel) te laten bekijken terwijl jullie seks hebben is dus vrij makkelijk te realiseren.

De eerste stap is om jullie als stel op een goede erotische datingsite in te schrijven. Geef daar duidelijk aan dat je het spannend vind om bekeken te worden. 

Wil je niet verder gaan dat alleen alleen kijken en bekeken worden? Geef dit dan ook duidelijk aan. Bij het ene stel is het zich laten bekijken het enige doel van de date, maar soms ook is het exhibitionisme alleen een voorspel tot een verder gaande seksuele uitspatting. Als je alleen wil dat er gekeken wordt, dan is het belangrijk om dit goed te vermelden, want anders krijg je misschien een man of koppel op bezoek die meer wil dan alleen kijken.

Geef ook aan van wie je wil dat er toekijkt. Een stel, een single man, een single vrouw? Of maakt het je niet uit, als er maar gekeken wordt? En vind je het bij een stel ook leuk als die twee ook met elkaar aan de gang gaan zodat jullie niet alleen bekijken kunnen worden maar ook zelf kunnen kijken. Alles is mogelijk bij een goede date, als je het maar van tevoren aangeeft wat je wil zodat je de je de juiste man, vrouw of koppel kunt daten. Kijken en bekeken worden
Voor het je als stel alleen laten bekijken, en zelf kijken, is een aparte benaming: soft swap. Soft swap is een vorm van swingen die helemaal draait om kijken en bekeken worden. Twee koppels gaan dan samen naar de slaapkamer maar doen niet aan partnerruil. De stellen hebben alleen seks met de eigen partner, maar wel in aanwezigheid van het andere stel. 

Zo kunnen ze onder de seks ook zien hoe het ander koppel bezig is, en ze voelen de ogen van de anderen op zich gericht terwijl ze zelf bezig zijn.

Dit kijken en bekeken worden komt ook voor bij singles die dan gelijktijdig masturberen terwijl ze elkaar zien. Deze vorm van exhibitionisme komt sporadisch bij een date voor, maar veelvuldig bij webcamseks.Exhibitionisme in de parenclub

Een plek exhibitionisme veel voorkomt is in parenclubs en swingerclubs (een parenclub waar ook singles komen). Veel exhibitionistisch ingestelde koppels vinden het heerlijk als er daar toeschouwers zijn terwijl ze samen seks hebben. 

Heel veel paren komen niet naar een parenclub voor partnerruil maar om zich te laten bekijken. Zijn jullie als stel exhibitionist en wil je je graag laten bekijken? Ga dan naar een swingersclub waar ook veel mannen alleen komen. Dan heb je het meeste publiek.
Veel koppels vinden het heel opwindend als andere mensen zien hoe ze seks hebben. Deze exhibitionisten gebruiken vaak dating sites om publiek te vinden. Dat kan een ander koppel zijn, maar ook een single man of vrouw. Soms leidt dit exhibitionisme tot partnerruil of een trio, soms blijft het bij kijken en bekeken worden alleen.Ben je zelf een exhibitionist? Heb je ervaring met exhibitionisten? Heb je een vraag over exhibitionisme of wil je ons iets vertellen over dit onderwerp? Hieronder kun je al je ervaringen, vragen en opmerkingen kwijt.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. In de parenclub merkte we dat we exhibitionist zijn. We hadden dat niet van onszelf gedacht, maar we hadden samen een bedje langs het looppad omdat al het andere in gebruik was. Er liepen continue mensen langs die naar ons keken en sommige mannen en vrouwen bleven zelfs even staan kijken. Tot onze eigen verbazing vonden we dat reuze geil en we deden er nog een schepje bovenop.

  We willen nu via de swingers datingsite in contact komen met koppels die het ook opwindend vinden om te kijken en bekeken te worden. Partner ruilen kan daarbij een optie zijn, maar dat kunnen we nu nog niet zeggen. Ook twijfelen we nog over het laten toekijken door een man alleen, we vinden dat een beetje eng. Het gaat ons er in eerste instantie namelijk om alleen bekeken te worden tijdens de seks. Ik zei het al, we zijn exhibitionist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het vriend en ik hebben al een tijd de fantasie om ons tijdens seks te laten bekijken. Op de datingsite zoeken we daarom naar een stel dat met ons deze fantasie deelt. Zodat we samen kunnen kijken en bekeken kunnen worden. Een man die kijkt lijkt ons ook heel geil, maar dat vinden we nog wat eng. Eerst samen met een stel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker en Ondeugend11 februari 2024 om 12:29

  We hebben een heerlijke exhibitionisme ervaring. Op een dating site zagen we een advertentie van stel dat een ander stel zocht voor een ondeugende date, maar alleen kijken en bekeken worden en verder handjes thuis. Hoewel wij al wat trio en partnerruil ervaring hebben sprak de toon van de advertentie en de foto's en tekst van het stel ons erg aan.

  Ik heb ze toen een berichtje gestuurd en er kwam een leuke chat conversatie op gang. Zo leuk dat ze ons thuis uitnodigde om hun exhibitionistische fantasie waar te maken.

  Ondanks dat we moesten beloven onze handjes thuis te houden was het een heerlijke sekservaring. Na een drankje besloten we maar snel uit de kleren te gaan, want het voelt altijd in het begin ongemakkelijk. Je kan dan maar beter je gang gaan. De stellen hebben elkaar niet aangeraakt, maar naast elkaar op het bankstel op alle manieren seks met hun eigen partner seks gehad.

  Tijdens de seks was het naast veel kijken ook elkaar tips en aanwijzingen geven en veel lachen. We hebben het andere stel onze satisfyer laten proberen waarbij we natuurlijk heel goed hebben meegekeken.

  Dit exhibitionisme leek ons leuk voor een keer, maar toch spraken we af dat we het nog eens over te doen. En tot mijn verbazing kreeg ik pas een app van ze waarin ze vroegen of we die volgende keer toch iets meer wilde dan alleen kijken en bekeken worden. De klik was zo goed dat ze misschien toch wel wilden partner ruilen.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.