Fetisj (fetish) en dating

Voor iemand met fetisj (fetish) kan dating heel interessant zijn. Of dat nou een voet fetish, een kietelfetish, een leerfetish of een ander soort fetish is. Via een dating site vind je makkelijk een geschikte partner om deze fetisj mee te beleven.

Een fetisj (fetish) en dating kunnen heel goed samengaan. Via datingsites kun je immer heel gericht op zoek gaan naar iemand die bij jouw fetisj past.

Welke datingsites kun je gebruiken?

Welke datingsite het best geschikt is voor je fetish hangt niet alleen van je fetish af, maar ook van je relationele situatie en andere factoren.


Wat is een fetisj / fetish?

Van een fetisj (vaak ook op zijn Engels als fetish geschreven) is sprake als iemand seksueel opgewonden raakt van een voorwerp of lichaamsdeel waarbij het niet gebruikelijk is dat dit opwinding veroorzaakt. Zo wordt een voorliefde voor borsten niet gezien als een borsten fetisj maar een liefde voor tenen wel als een tenen fetisj.


Ondanks dat er sprake is van een bepaalde zeldzaamheid is de ene fetisj bekender en vaker aanwezig dan de andere fetisj.

Voet fetisj
Heel bekend is bijvoorbeeld de voet fetisj (foot fetish). Hiervan is sprake als iemand seksueel opgewonden raakt van de voeten, en tijdens de seks graag met de voeten speelt, ze kust en likt, aan tenen sabbelt en dergelijke. De voeten fetisj is een onschuldige fetish die algemeen bekend en geaccepteerd is. Bovendien vinden veel mensen, met name vrouwen, het zelfs plezierig als iemand met een voet fetisj hun voeten streelt. Daarom is een voeten fetisj geen grote belemmering op datingsites.

Fetisj voor lichaamssappen
Een heel ander verhaal het fetisjisme voor lichaamssappen. Een fetisj voor sperma wordt nog wel als opwindend gezien in het seksspel, maar poepseks en plasseks zijn fetisjen die weliswaar bekend zijn, maar door veel mensen als te extreem worden gezien. Desondanks zijn ook voor deze fetisjen op de seksgerichte datingsites hierboven kandidaten te vinden, je moet alleen wat meer zoeken en geduld hebben.  

Fetisj voor voorwerpen
En dan zijn er nog de fetisjen die gericht zijn op bepaalde voorwerpen. Je hebt bijvoorbeeld de schoenen fetisj en fetisj voor naaldhakken (vaak in combinatie met een voetfetisj).  Ook bekend zijn de lingerie fetisj (waarbij de voorliefde verder gaat dan lingerie mooi vinden, en waarbij een man zelf graag de lingerie wil dragen) en de vaak bespotte luier fetish waarbij een man graag een luier draagt.

Fetisj voor materialen
Ook kan iemand seksueel opgewonden raken van bepaalde materialen. De leer fetisj en de rubber fetish zijn bekend op dit gebied, maar je hebt bijvoorbeeld ook de wol fetisj en de gips fetisj.

Zoals, ook bij veel andere fetisjen is een fetish voor materialen vaak SM gericht. Zoek je een date voor een fetish gecombineerd met SM? Kijk dan eens bij de beste SM datingsites voor een spannende date.

Andere vormen van een fetisj
En dan zijn er nog heel andere vormen van fetisjme zoals de smoking fetish (waarbij iemand opgewonden wordt als hij of zij een ander ziet roken), trampling (letterlijk over je heen laten lopen) en de kietel fetish

Ook voyeurisme (toekijken als anderen seks hebben) en exhibitionisme (je laten bekijken tijdens de seks) worden soms als fetisj gezien. Evenals een seksuele voorkeur voor heel dikke mensen en bondage. Persoonlijk zien we dat echter meer als een seksuele liefhebberij of seksuele voorkeur dan als een fetisj.

Het vinden van een fetisj partner

Eigenlijk zijn er heel veel voorwerpen, lichaamsdelen of situaties waarvan mensen opgewonden kunnen raken terwijl dat minder gangbaar is. Maar op ieder potje past een dekseltje en via een goede datingsite is het niet moeilijk om dat dekseltje te vinden. Schrijf je in voor een geschikte datingsite, geef in de omschrijving goed aan wat je wenst en wat je fetisj is, en ga op zoek naar die leuke persoon om deze fetisj te beleven.

Zie ook:

Onderwerpen:
Fetisj dating, vrouw, fetisj date, partner, voetfetisj, SM.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.