Wat is flirten en hoe flirt je?

Flirt tips voor mannen en vrouwen. Zo flirt je met succes (online en offline). Flirten met het gewenste resultaat.

Flirt tips

Van flirten is er sprake als iemand spelenderwijs iemand anders probeert te verleiden. Bij een flirt gaat het meestal om het spel van het verleiden. Het is het vaak niet eens de bedoeling dat er verder iets uit voortkomt. hoewel flirten natuurlijk ook ingezet kan worden om iemand tot meer te verleiden.Flirten tijdens het uitgaan of op straat

Je ziet een leuke vrouw of man zitten of staan in de kroeg / supermarkt / bibliotheek / sportveld (doorhalen wat niet van toepassing is) en je weet één ding zeker. Die wil ik!!! Maar wat nu? Hoe pak je het aan? 

Hieronder dating tips voor mannen en dating tips voor vrouwen.


Bij het flirten op straat of bij het uitgaan, gooi je je lichaam in de strijd om iemand te verleiden. Dat doe je vaak subtiel. Met een blik in je ogen, met de juiste glimlach, met de juiste lichaamshouding.

Maar je hebt ook het online flirten. Het flirten op een datingsite. Dat is natuurlijk een heel andere vorm van flirten. Aan lichaamstaal heb je immers online niets. Bij het flirten online gaat het vooral om het flirten met woorden. Want ook in tekst kun je iemand verleiden!


Actie: Schrijf je hier boven in voor een gratis membershipFlirten op datingsites

Ook op datingsites en datingapps wordt er veel geflirt. Lang niet iedereen die actief is op een datingsite is echt op zoek naar een relatie of zelfs maar naar een echte date. Voor sommige mensen is flirten op een datingsite een leuk tijdverdrijf waarin ze mannen of vrouwen het hoofd op hol proberen te maken.

Voor de flirter is een succesvolle flirt goed voor het zelfvertrouwen, voor het "slachtoffer" kan het minder leuk zijn. Hoewel er natuurlijk genoeg mannen en vrouwen zijn die het erg leuk vinden als er met hen geflirt wordt. Maar als je op zoekt bent naar een echte date, is een flirt een middel en geen doel.

Vooral op erotische datingsites is het flirten erg populair. Er zijn vrouwen en mannen die jarenlang bijna dagelijks op deze datingsites doorbrengen zonder ooit een echte date te hebben. Het spel van het flirten trekt hen naar deze sites. Ook datingapps lenen zich goed voor flirten zonder daden. Met name Tinder is berucht om het grote aantal flirters. Deze datingapp flirters verleiden maar hebben niet de insteek op tot een echte date te komen.
Een relatie en flirten met een ander

Met name mensen in een relatie bezondigen zich wel eens aan het (alleen) flirten op datingsites en datingapps. Dit flirten wordt dan niet als vreemdgaan gezien maar het is wel spannend en opwindend. Op datingsites voor mensen met een relatie zijn dan ook veel flirters te vinden. 

Getrouwde mannen en getrouwde vrouwen die elkaar al flirtend het hoofd op hol brengen. Vaak kan het er bij het flirten op deze erotisch getinte datingsites heel heet aan toegaan.

Er is dan altijd wel het risico dat de flirter zichzelf zo verliest in het spel van het flirten dat opwinding en verlangen de overhand komen en dat het via een spannende flirt uiteindelijk toch echt tot een date komt.

Zie ook: 
Hier hebben we tips voor flirten voor mannen en vrouwen. Een flirt kan "live" plaatsvinden, maar je kunt ook online flirten. Bijvoorbeeld flirten op een datingsite. Bij een online flirt gaat het vaak om een spannende flirt. Om erotische flirten. Om een ondeugende flirt met vrouwen of met met mannen. Een reactie posten

2 Reacties

  1. Flirten is iets dat je je absoluut goed kunt aanleren. Het zijn trucjes. Het belangrijkste is echter dat je ook durft te flirten. Voor veel vrouwen en mannen (vooral die verlegen of bescheiden zijn) is het een grens die ze over moeten om te flirten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarom heb ik goede ervaringen met flirten op een datingsite. Via chatten en berichtjes sturen kun je het flirten leren. Alleen in tekst natuurlijk, maar als je dan succes hebt krijg je er zelfvertrouwen van en dan durf je ook offline beter te flirten.

      Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.