Foto datingsite tips

Één van de belangrijkste onderdelen bij een profiel op een datingsite is de foto, of foto's, die daar te zien zijn. De belangrijkste foto bij je profiel (de hoofdfoto of profielfoto) is het eerste dat opvalt in de zoekresultaten. Niets is zo bepalend voor het aantal mensen dat je datingprofiel bekijkt als deze foto.

Daarom hebben we hieronder informatie en tips voor de foto's op de datingsite.

Profielfoto

Het meest belangrijk is dus die eerste foto die bij het datingsite profiel staat. Deze profielfoto is de foto die bij de zoekresultaten en bij een bericht dat je verstuurt wordt getoond.

Deze foto moet niet alleen mooi en representatief zijn, hou er ook rekening mee dat deze profielfoto vaak klein getoond wordt. Kies dus voor een foto zonder al te veel detail, waar je prominent opstaat.

Hieronder vind  je alle tips voor de foto's die je de meeste bezoekers en reacties op een dating site op gaan leveren.
Meer foto's datingsite

De profielfoto is er om de aandacht te trekken. Maar als die aandacht bevalt zal iemand ook de andere foto's van je profiel gaan bekijken. Deze foto's zijn dan ook heel belangrijk. Alle foto's die je op een datingsite of in een datingapp plaatst moeten er natuurlijk mooi en verzorgd uitzien, en je moet er goed op staan.

Maar kijk er ook eens naar iedere foto met de ogen van een vreemde. Krijgt deze vrouw of man een goed beeld van je als ze jouw foto's bekijken? Wat voor indruk geven de foto's aan iemand die jou (nog) niet kent? Wat stralen de foto's uit?

Kies als je meerdere foto's op een datingsite plaatst niet voor een reeks van bijna dezelfde foto's. Kies juist voor heel verschillende foto's waarin meerdere kanten van jezelf naar voren komen. Bijvoorbeeld een foto waarop je netjes gekleed afgebeeld staat, maar ook een foto in casual outfit. Een foto gemaakt tijdens je favoriete sport, maar ook lekker relaxed op een terras.

Foto's die een sympathiek beeld van je schetsen zullen zeker bijdragen aan leuke reacties en een goede bijdrage zijn aan leuke dates.

Omdat die foto's zo belangrijk zijn. Hier nog wat tips met betrekking tot foto's op datingsites.


Onderwerpen
Foto dating site, foto's datingsite, profielfoto.

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.