Serieuze dating voor gays. De beste datingsites

Als je als man of vrouw via internet op zoek gaat naar een leuk persoon van het eigen geslacht voor een serieuze relatie kun je gebruik maken van de meeste grote datingsites. Maar de ene datingsite is meer geschikt voor gay dating dat de andere datingsite. Hier kijken we naar goede mogelijkheden voor serieuze homo dating.

Wat zijn goede datingsites voor gays? Hieronder een paar datingsites die er op het gebied van gay dating positief uitspringen.


Gay Parship

Gay Parship is een aparte datingsite van het bekende Parship, speciaal voor homo mannen en vrouwen. Vele homo's en lesbiennes gebruiken deze datingsite voor serieuze dating. Bijvoorbeeld om een relatie te vinden.

Het niveau van deze datingsite is hoog. Ruim driekwart van de gay mannen en lesbiennes op deze datingsite is hoger opgeleid (minimaal HBO). Opmerkelijk is ook de leeftijd van de gemiddelde gebruiker, maar liefst 85% is boven de 30. Dit is een groep die serieus om zoek is naar een langdurige relatie.

Evenals Parship kent Gay Parship goede mogelijkheden voor het matchen van de gebruikers van de datingsite. Dit zorgt ervoor dat gays die bij elkaar passen met elkaar in contact komen. En dat heeft weer veel succes tot gevolg. Ruim een derde van de deelnemers houdt een relatie aan Gay Parship over, en dat is een bijzonder hoge score voor een datingsite.

Lexa

Ook Lexa heeft goede mogelijkheden voor gay dating. Bij de inschrijving (gratis) geef je eerst het geslacht op dat je zoekt, daarna de geboortedatum en dan je eigen geslacht. Aangezien je daarna alleen de personen ziet die binnen je zoekwens vallen en die ook naar jou op zoek zijn kom je in een "gay omgeving" terecht. Vervolgens kun je op de gebruikelijke manier verder zoeken naar een leuke date of partner, contacten leggen en afspraakjes maken.

Be2

Voor Be2 geldt hetzelfde. Hier kun je meteen in het inschrijfscherm aangeven dat je een man bent die een man zoekt of een vrouw bent op zoek naar een vrouw. Vervolgens kun je bij Be2 een persoonlijkheidstest invoeren die er voor kan zorgen dat je "gekoppeld" wordt aan de personen die het best bij jou passen.

Elite Dating

Ook bij Elite Dating kun je de voorkeur voor het eigen geslacht al meteen op het eerste moment van de (gratis) inschrijving opgeven. Bij Elite Dating helpt een "liefdes test" je met het vinden van de mensen die wederzijds bij jou passen. Elite Dating richt zich vooral op single mannen en vrouwen van niveau die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Minder serieuze gay dating

Ben je niet zo zeer op zoek naar een serieuze relatie, maar meer naar een avontuurtje of erotische vriendschap? Kijk dan bij de beste sites voor gay sexdating.

Zie ook: Gay dating tips


Onderwerpen:
Dating gay relatie, relatiesites gays, gay contactsite, serieuze gay dating sites, serieuze dating voor gays.

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.