Serieuze dating gays. De beste gay datingsites

Vaak zijn gay datingsites gericht op erotische contacten. Hier kijken we echter naar de beste serieuze gay dating sites. Contactsites voor een serieuze gay date.

Als je als man of vrouw via internet op zoek gaat naar een leuk persoon van het eigen geslacht voor een serieuze relatie kun je gebruik maken van de meeste grote datingsites. Maar de ene datingsite is meer geschikt voor serieuze gay dating dat de andere datingsite. Hier kijken we naar goede mogelijkheden voor serieuze homo dating.

Wat zijn goede datingsites voor gays? Hieronder een paar datingsites die er op het gebied van gay dating (queer dating) positief uitspringen. Het gaat daarbij om dating sites waar je als gay een leuke partner voor een relatie kunt vinden.


Gay Parship

Gay Parship is een aparte datingsite voor gays van het bekende Parship. Gay Parship is speciaal voor gay mannen en gay vrouwen opgezet. Veel homo mannen en lesbiennes gebruiken deze datingsite voor serieuze dating. Bijvoorbeeld om via deze gay dating site een relatie te vinden.

Het niveau van de Gay Parship datingsite is hoog. Ruim driekwart van de gay mannen en lesbiennes op deze datingsite is hoger opgeleid (minimaal HBO). Opmerkelijk is ook de leeftijd van de gemiddelde gebruiker, maar liefst 85% is boven de 30. Dit is een leeftijdsgroep die serieus om zoek is naar een langdurige relatie.

Evenals Parship kent Gay Parship goede mogelijkheden voor het matchen van de gebruikers van de datingsite. Dit zorgt ervoor dat gays die bij elkaar passen met elkaar in contact komen. En dat heeft weer veel succes tot gevolg. 

Ruim een derde van de deelnemers houdt een relatie aan Gay Parship over, en dat is een bijzonder hoge score voor een dating site.Lexa

Ook Lexa heeft goede mogelijkheden voor gay dating. Bij de inschrijving (gratis) geef je eerst het geslacht op dat je zoekt, daarna de geboortedatum en dan je eigen geslacht. 

Lexa heeft geen aparte gay dating site, maar aangezien je na het invoeren van het geslacht alleen de personen ziet die binnen je zoekwens vallen en die ook naar jou op zoek zijn kom je in een "gay omgeving" terecht. 

Vervolgens kun je op de gebruikelijke manier verder zoeken naar een leuke date of gay partner, contacten leggen en afspraakjes maken. Ook Lexa is een dating site dat een publiek trekt dat serieus op zoek is naar een relatie en niet alleen naar een eenmalig avontuurtje.

Be2

Voor Be2 geldt hetzelfde. Ook op deze datingsite kun je meteen in het inschrijfscherm aangeven dat je een man bent die een man zoekt of een vrouw bent op zoek naar een vrouw. 

Vervolgens kun je bij Be2 een persoonlijkheidstest invoeren die er voor kan zorgen dat je "gekoppeld" wordt aan de personen die het best bij jou passen.

Hoewel Be2 een minder bekend is dan Lexa en Gay Parship is ook Be2 een datingsite van goede kwaliteit waarop je veel mannen en vrouwen aantreft, ook vrouwen en mannen op zoek naar een gay relatie.

Elite Dating

Ook bij Elite Dating kun je de voorkeur voor het eigen geslacht al meteen op het eerste moment van de (gratis) inschrijving opgeven. Bij Elite Dating helpt een "liefdes test" je met het vinden van de mensen die wederzijds bij jou passen. 

Elite Dating richt zich vooral op single mannen en vrouwen van niveau die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Hieronder bevinden zich ook veel queer personen. Zoek je een goed opgeleide gay partner? Dan is Elite Dating een zeer goede datingsite om te zoeken en te vinden.

Minder serieuze gay dating

Ben je niet zo zeer op zoek naar een serieuze relatie, maar meer naar een avontuurtje of erotische vriendschap? Kijk dan bij de beste sites voor gay sexdating. Dit zijn goede, betrouwbare datingsites voor een heel andere vorm van queer dating.

Datingsite of datingapp?

Veel van het datingsverkeer verplaatst zich van datingsites naar datingapps. Het gebruik van een datingapp is vaak makkelijke en meer laagdrempelig dan het gebruik van een website. Veel gays gebruiken daarom datingapps als Grindr en Tinder. Voor het vinden van een serieuze gay relatie zijn deze datingapps echter verre van geschikt.

Op een app als Grindr zijn de contacten veel te vluchtig. Het gaan vooral om swipen en liken. Als het al tot een date komt is het zelden een serieuze date met het oog op het vinden van een vaste vriend of vaste relatie. Wat dat betreft een een goede serieuze gay datingsite gericht op een gay relatie veel effectiever.


Zie ook: 


Onderwerp:
Ook voor serieuze homo dating zijn veel goede datingsites beschikbaar. Onder serieuze gay dating (queer dating) verstaan we datingsites waar gay mannen en lesbiennes naar een liefdespartner zoeken, en niet naar een eenmalig avontuurtje. Voor heb zijn er goede gay relatiesites en gay contactsites. Deze vind je hier boven.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Wil je als gay man een leuke vriend vinden. Niet voor een avontuurtje maar om het samen leuk te hebben, dan is Gay Parship een goede site. Maar Lexa kan ook, al is het "aanbod" daar wat kleiner.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.