Gay dating: De beste datingsites voor gays

Hier kijken we naar de beste datingsites voor gays. Zoek je als gay of bi man een date voor een serieuze relatie, een vriendschap of een spannend avontuurtje. Hier de beste gay dating sites.

Datingsites zijn een goede manier om aan gay dating te doen. Een gay radar (gaydar) is niet nodig, want op een datingsite hoeft niemand geheimzinnig te doen over zijn of haar geaardheid. Bovendien zijn er veel speciale dating sites voor gay contacten en bi seksuele contacten. Met veel duidelijkheid en veel leuke gays en bi mannen en bi vrouwen.

Guys-Dating.nl

Serieuze gay dating

Wat zoek je als gay op een datingsite? Ben je op zoek naar een serieuze partner-relatie? Dan zijn er goede datingsites voor serieuze gay dating waar je misschien wel de liefde van je leven tegen kunt komen.  Kijk hier onder voor deze beste gay relatie sites.


Sommige van deze datingsites zijn helemaal gespecialiseerd in gay dating, andere zijn algemener van opzet en publiek, maar bieden goede mogelijkheden aan gays om met gelijkgestemde in contact te komen.


Op al deze beste datingsites voor gay dating zijn volop gay mannen en gay vrouwen te vinden die op zoek zijn naar een serieus contact.

Seksgerichte gay dating

Een grote diversiteit aan datingsites is er voor de meer op seks gerichte gay dating. Er zijn veel goede datingsites voor gay seksdating, zowel voor gay mannen als voor gay vrouwen. 


Op deze dating sites kunnen mannen en vrouwen in contact komen voor meer vluchtige en vrijblijvende afspraakjes.

Seksuele bi contacten
Net zoals op hetero datingsites is niet iedereen op deze datingsites single. Je komt er zelfs mannen en vrouwen tegen die een hetero relatie hebben maar daarnaast een sekscontact zoeken met iemand van hun eigen geslacht. 

Voor deze mannen en vrouwen zijn er ook goede datingsites voor bi contacten. Deze vind je hier onder.


Er zijn dus volop goede dating sites voor gays, lesbiennes, bi mannen en bi vrouwen. Voor zowel een vaste liefdesrelatie als voor spannende sekscontacten. Kijk hierboven voor de beste gay datingsites.

Gay en bi in Nederland

  • 11 procent van de Nederlandse vrouwen voelt zich seksueel tot vrouwen aangetrokken.
  • Toch noemt slechts 3% van de vrouwen zich biseksueel of lesbisch.

  • 8 procent van de mannen in Nederland voelt zich seksueel tot andere mannen aangetrokken.
  • 6 procent van de mannen noemt zichzelf gay of bi.
Bron: GGD

Het aantal vrouwen dat zichzelf tot hetzelfde geslacht aangetrokken voelt is dus groter dan het aantal mannen. Maar benoemen dit veel sneller als homoseksueel of biseksueel. 


Zie ook: 


Onderwerpen:
Hierboven vind je de beste datingsites voor gays. Deze beste homo dating sites kunnen speciale gay dating sites zijn maar ook algemene datingsites waarop veel gay mannen, lesbiennes, bi-mannen en bi-vrouwen actief daten.Het betreft zowel serieuze gay dating als biseksuele en erotische gay dating / lhbt dating.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Voor een gay, die echte liefde zoekt, is Gay Parship een goede datingsite. Hoewel ook daar de sekszoekers vertegenwoordigd zijn, zijn veel gay mannen daar serieus op zoek.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.