Review GayParship. Hier vinden lhbtiq+ mannen en vrouwen de liefde

Review van GayParship. De bekende lhbtiq+ dating site voor homo mannen en vrouwen die serieus de liefde en een relatie zoeken.

Review GayParship. Liefde en relatie gay mannen en vrouwen


Zoek op Google naar homo dating of gay dating en de sekssites en websites voor gay sekscontacten vliegen je om de oren. Maar veel gays die zich op het datingpad begeven zijn hier helemaal niet naar op zoek. Gelukkig zijn er ook goede dating sites voor serieuze gay dating. Datingsites waarop je als gay of lesbienne de liefde en een leuke partner kunt vinden.


Homodating via reguliere datingsites

Algemene datingsites als MetJou en Lexa bieden datende homo's een platform, want ook op deze datingsites kun je aangeven dat je een man bent die een man zoekt of een vrouw bent die een relatie zoekt met een vrouw.

Het gay "aanbod" is ook op deze algemene datingsites behoorlijk groot. Er zijn immers honderdduizenden mannen en vrouwen ingeschreven, waarvan een redelijk percentage een gay relatie zoekt. 

Maar toch zijn bij deze grote algemene datingsites de deelnemers lang niet altijd op zoek naar een serieuze vaste relatie en als gay vorm je ook hier nog altijd een ruime minderheid ten opzichte van de hetero's.
Lhbtiq+ dating via GayParship

Wie echt serieus op zoek is kan dan beter kiezen voor GayParship. Deze datingsites is namelijk helemaal gericht op gay dating.

Gayparship is de speciale homo dating site van het bekende Parship. GayParship is een datingsite die echt voor kwaliteit gaat en zich op serieuze relaties en hoger opgeleide homo mannen en lesbiennes richt.

Avontuur vind ik wel ergens anders, een serieuze relatie op GayParship.


De slogan van deze serieuze datingsite voor gays is: "Avontuur vind ik wel ergens anders, een serieuze relatie op GayParship". 

Hiermee wordt meteen duidelijk aangegeven dat je hier niet op de juiste plek bent voor het leggen van losse contacten voor een avontuurtje. De gebruikers van GayParship zijn grotendeels hoger opgeleide homo's (76%) waarvan 85% ouder dan 30 jaar is.

Ruim een derde (38%) vindt op GayParship ook echt een relatie, wat bijzonder hoog is voor een datingsite.

Goede persoonlijkheidstesten

Sleutel tot dit succes is onder andere de veel geprezen persoonlijkheidstesten van Parship die - mits zorgvuldig ingevoerd - heel goed in staat zijn om passende dates voor je te vinden. 

We raden je dan ook aan de tijd te nemen om deze tests goed in te vullen. Je krijgt dan namelijk profielen aangedragen van mannen of vrouwen die (op papier) heel goed bij je passen.Ook vrouwen kunnen zich gratis inschrijven voor GayParship


Niet alleen voor mannelijke homo's is GayParship een bijzonder goede serieuze datingsite, ook veel lesbiennes op zoek naar een serieuze relatie zijn hier ingeschreven.

Ben je single homo en in voor een serieuze relatie? Probeer dan GayParship vooral eens uit. Hierboven kun je je gratis inschrijven.Meer over gay en bi dating

Veel meer informatie over lhbtiq+ dating en de beste datingsites op dit gebied vind je hier onder. 

Heb je ervaring met GayParship? Of heb je vragen of opmerkingen? Hieronder kun je al je vragen ervaringen en andere reacties kwijt,


Zie ook:
Onderwerp:
Hier vind je een review van GayParship. GayParship is de datingsite voor homo mannen en vrouwen die de liefde en een relatie zoeken. Geen dating sites voor losse contacten, maar een relatiesite specifiek gericht op dating voor gays en lesbiennes. Als gay of lesbienne maak je een grote kans om op GayParship de liefde en een gay relatie te vinden.

2 opmerkingen:

  1. Mijn ervaringen met Gayparship zijn erg goed. Ik gebruik onderweg de Gayparship app maar mijn voorkeur gaat uit naar de websites. Daar kan Parship niet zoveel aan doen want ik ben van mezelf meer van de laptop dan van de apps. En dus ook meer dan de dating sites dan van de dating apps.

    Als gay kun je ook daten via de andere grote datingsites maar de contacten zijn beter en talrijker op een specifieke gay site zoals Gayparship. Bovendien is Gayparship optimaal op serieuze gay dating gericht. Met goede mogelijkheden tot zoeken en relevante informatie. Een nadeel van Gayparship zijn de kosten als je een premium abonnement wil. Zoals bij veel datingsites is het verschil in prijs tussen gratis gebruik en betaald gebruik erg groot. Gelukkig kun je site en app gratis best goed uitproberen.

    Het vinden van een leuke gay man is op andere manieren niet makkelijk. Vooral niet als je geen stadsbewoner bent en als je niet zo van de sfeer in gay bars en gay pride houdt. Via Gayparship kun je dan op een heel makkelijke manier in contact komen met andere gays. Ook als je via serieuze gay dating de liefde zoekt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoewel ook op Gayparship genoeg avontuurzoekers te vinden zijn is het voor mij een verademing dat er hier vooral mannen zijn die net als ik een serieus dating contact zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.