Gelegenheidsstel

Wat is een gelegenheidsstel? Hoe kom je in contact met een leuk gelegenheidsstel voor seks (swingers)? En waar kun je zelf als gelegenheidskoppel spannende avontuurtjes beleven (swingen)?

Een gelegenheidsstel is een term die je bij dating regelmatig tegenkomt, met name bij dating voor swingers. Maar wat is een gelegenheidstel? Wanneer ben je gelegenheidstel en waar kan je een gelegenheidskoppel vinden die op zoek zijn naar een date? Hier lees je het!Wat is een gelegenheidsstel?

Een gelegenheidsstel een koppel dat zich voor de gelegenheid als stel presenteert om te daten. Ze schrijven zich bijvoorbeeld als paar in op een datingsite voor stellen om zodoende als stel met andere stellen te daten, en zo samen erotische avonturen te beleven.

Wie vormen een gelegenheidsstel?

Als men samen date zonder dat men in het dagelijks leven een koppel vormt is men een gelegenheidsstel. De gelegenheidsstellen hebben in de meeste gevallen al wel seks met elkaar (ze zijn vaak friends with benefits, oftewel sekspartners), Ze zijn seksueel actief en hebben interesse in seks met vreemden. Ze kiezen er voor om hun seksavontuurtjes met anderen niet alleen maar samen te beleven.

Waarom swingen als gelegenheidsstel?
Vrouwen vinden het veiliger om een sexdate met een vreemd stel of persoon te hebben als daar een bekende man bij is, voor een man vergroot het de kans om met een stel te daten als hij dat samen met een vrouw doet. Alleen als single man maakt hij minder kans.

Single of getrouwd
De man en een vrouw van een gelegenheidsstel kunnen beide single zijn en alleen voor de seksdate een koppel vormen, maar dat hoeft niet. Er is ook vaak sprake van twee getrouwde personen die samen een geheime seksrelatie hebben en dit avontuur uitbreiden met partnerruil om zodoende nog meer uit de band te springen.
Waar vind je gelegenheidsstellen?

Gelegenheidskoppel zoeken het avontuur. Je vindt ze daarom op erotische datingsites waar het om spannende vrijblijvende sexcontacten gaat. Vaak zoeken de gelegenheidsstellen daar contact met andere stellen voor partnerruil. Maar soms ook hebben ze een trio seksdate met een man alleen of vrouw alleen op hun verlanglijstje staan.
Als gelegenheidsstel naar de parenclub

Op datingsites voor stellen kom je dus veel gelegenheidsstellen tegen, maar ook in een parenclub kom je vaak gelegenheidskoppels tegen. Dat kunnen dezelfde vrouwen en mannen zijn die we hierboven genoemd hebben, maar bij parenclubs kan er ook een andere reden zijn.

Je hebt parenclubs waar alleen paren welkom zijn. Om hier een bezoek te brengen moet je dus samen de club bezoeken, via een datingsite kun je dan met iemand van het andere geslacht afspreken samen een gelegenheidskoppel te vormen.

Bij andere parenclubs mogen wel mannen alleen binnen komen, maar deze betalen dan wel de hoofdprijs. De prijs voor een single man is veel hoger dan voor een stel (man en vrouw samen). Voor een man die zo'n parenclub wil bezoeken is het goedkoper een vrouw mee te vragen, al is het maar tot voorbij de kassa, en voor beide te betalen dan om alleen te gaan.Gelegenheidsstel ervaringen

Op iedere erotische datingsite en op iedere datingsites voor swingende koppels kom je gelegenheidsstellen tegen. We spraken een aantal van deze gelegenheidskoppels die samen aan dating doen via deze contactsites. Hoe zijn hun ervaringen met het daten als gelegenheidspaar? Hoe worden ze als gelegenheidskoppel op een datingsite ontvangen? En is het lastig om als gelegenheidsstel een seksdate te krijgen? Hieronder lees je het.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.