Girls Dating review (datingsite voor vrouwen)

Girls Dating is een datingsite voor vrouwen die een date met een vrouw zoeken. Dat kan een lesbisch contact zijn, maar vaak ook een bi date of bi vriendschap tussen vrouwen. Lees hier mijn Girls Dating review.

Girls Dating review


Girls Dating, de naam zegt het al. Dit is een datingsite voor meiden. Een datingsite voor vrouwen in alle leeftijden, gericht op lesbiennes, bi-vrouwen en vrouwen dit bi-nieuwsgierig zijn. Dus voor alle vrouwen die met andere vrouwen in contact willen komen.

Voor lesbiennes, bi vrouwen en bi nieuwsgierige vrouwen

Girls Dating (ook wel Girls G Dating genoemd) richtte zich in eerste instantie op lesbiennes, maar de laatste jaren begeven zich ook steeds meer en meer hetero vrouwen zich op het datingpad om in contact te komen met andere vrouwen. 

Dit omdat ze ook lesbische gevoelens koesteren of omdat ze nieuwsgierig zijn naar seksueel contact met een andere vrouw. Girls Dating is daar een zeer geschikte datingsite voor. 

Je kunt namelijk heel goed aangeven wat je zoekt en waar je zelf voor open staat. Ben je een overtuigd lesbienne en wil je alleen in contact komen met andere echte lesbiennes? Dan kun je dat instellen, en je ziet alleen profielen van vrouwen die ook lesbisch zijn. 

Ben je bi-nieuwsgierig en op zoek naar een andere hetero vrouw die ook wel eens met een vrouw wil experimenten? Dan geef je dat bij je instellingen op.

Volgens een wetenschappelijk onderzoek heeft 60 procent van alle vrouwen bi-nieuwsgierige gevoelens. Naast gay vrouwen zijn er dan ook veel nieuwsgierige dames op deze datingsite te vinden.

Gratis Girls Dating proberen

Voor Girls Dating website (Girls G Dating) kun je je gratis inschrijven. Ideaal om deze datingsite voor vrouwen te bekijken en om te zien welke vrouwen je hier kunt ontmoeten.


Hieronder een korte beschrijving van deze datingsite voor vrouwen die vrouwen zoeken.

Wie gebruiken Girls Dating?

Zoals ik al schreef. Girls G Dating wordt gebruikt door alle soorten vrouwen die andere vrouwen zoeken. Omdat zowel 100% lesbiennes als vrouwen die hun eerste bi-contact overwegen deze datingsite gebruiken is het heel belangrijk dat je in je profiel goed aangeeft wat je zoekt en waar je voor in bent.

Dat kan namelijk heel divers zijn. Er zijn gay dames die graag een onervaren bi-nieuwsgierige vrouw bij hun eerste lesbische ervaringen wille begeleiden, maar er zijn ook lesbiennes die alleen contact zoeken met andere lesbische vrouwen. 

Ook zijn er op Girls Dating vrouwen die alleen een spannend afspraakje willen, terwijl andere dames er een relatie of vaste vriendin zoeken. Gelukkig kun je op Girls Dating heel goed je wensen opgeven, en vervolgens alleen de geschikte vrouwen in je overzicht tegenkomen.

Wat vreemd is voor een datingsite gericht op vrouwen is dat er zich voor Girls Dating ook mannen kunnen inschrijven. Maar wees gerust, ook deze kun je heel makkelijk uitsluiten zodat je deze profielen niet te zien krijgt.

Datingprofiel en zoekmogelijkheden

Het leggen van contacten via een datingsite begint met het aanmaken van een duidelijk en aantrekkelijk profiel. Girls Dating biedt vrouwen uitstekende mogelijkheden om een goed profiel aan te maken. Laten we deze eens bekijken:

Basisgegevens

Dit zijn de algemene gegevens zoals leeftijd, provincie en leeftijd. Maar interessant is dat je je hier ook als stel kunt inschrijven. Misschien ben je wel een lesbisch koppel dat een extra vriendin zoekt. Hier kun je dat opgeven.

Foto's

Heel belangrijk zijn natuurlijk de foto's. Profielen met foto's krijgen veel meer bezoekers en reacties. Je kunt op Girls Dating heel veel foto's plaatsen, waarbij je één foto als hoofdfoto kunt aanwijzen. Deze foto zien andere gebruiksters in hun zoekopdrachten. 

Welke foto's zichtbaar zijn als je profiel wordt bekeken kun je zelf bepalen. Je kunt er namelijk voor kiezen alleen foto's te laten zien aan vrouwen die je daar toestemming voor geeft.


Omschrijving

Heel belangrijk om reacties te krijgen is natuurlijk de tekst bij je profiel. Schrijf een leuke tekst waarin je jezelf voorstelt, en vertel daarin wat je op Girls Dating hoopt te vinden. Een goede leuke tekst levert veel meer reacties op dan alleen het invullen van de gegevens. Hou er ook rekening mee dat dames op Girls Dating ook op steekwoorden kunnen zoeken. Je kunt dus op de gebruikte woorden in je profieltekst gevonden worden.

Over mij

In dit scherm vul je je eigen gegevens in. Dit zijn de gegevens waarop andere vrouwen zoeken. Dus maak niet de fout dit over te slaan. Het invullen van je haarkleur lijkt onbelangrijk, maar als iemand daar op zoekt wordt je niet gevonden als je dit leeg laat.

Naast de gebruikelijke lichamelijke kenmerken en liefhebberijen vul je hier onder andere ook je geaardheid in (hetero, lesbisch, bi) en het gewenste contact (vaste relatie, date, vriendschap, seksdate).

Ik zoek

De velden bij Ik Zoek zijn ook in je profiel te zien. Het meest belangrijk zijn ze echter voor je eigen zoekopdrachten. Wil je geen mannen zien? Geen hetero vrouwen? Geen mensen met een relatie? Geen mensen boven of onder een bepaalde leeftijd of met bepaalde lichamelijk kenmerken? Hier geef je het allemaal op, zodat je bij je zoekopdrachten niet geconfronteerd wordt met profielen waar je toch geen interesse voor hebt. Voor een datingsite als Girls Dating, met duizenden profielen, is dat wel zo overzichtelijk.

Veel vrouwen willen seks met een andere vrouw wel eens proberen

Er bestaat onder de dames in Nederland duidelijk behoefte aan het leggen van bi seksuele contacten. Een al wat ouder onderzoek van Rutgers Nisso) heeft uitgewezen dat 16,4% van de vrouwen zich aangetrokken voelt tot beide geslachten. 11,6% van de vrouwen heeft ooit een seksueel contact gehad met beide geslachten en 3,3 noemt zichzelf bi seksueel. 

Aangezien de laatste jaren steeds meer vrouwen voor hun bi seksuele gevoelens uitkomen is dat laatste cijfer inmiddels al een flink stuk hoger. Gezien het grote aantal deelneemsters op de Girls Dating datingsite en het grote aantal jonge en oudere hetero vrouwen die zich voor deze helemaal op vrouwen gerichte datingsite inschrijven bevestigt dit.

Is Girls Dating een eerlijke datingsite?

Girls Dating is een site dat twee abonnementsvormen aanbiedt (gratis en VIP). De betaalde versie betaal je via een abonnementstarief per maand. Girls Dating is dus geen datingsite die je voor ieder te versturen bericht moet betalen. 

Girls Dating heeft dus geen belang bij valse fake profielen, maar moet juist kwaliteit bieden om de abonnees tot een VIP abonnement te verleiden. Er is dan ook geen enkele aanleiding om aan te nemen dat Girls Dating zelf profielen op deze site aanmaakt. 

Dat is ook niet nodig, want er zijn al genoeg vrouwen ingeschreven. De betrouwbaarheid van een profiel op een datingsite is nooit 100% zeker. Je weet immers niet op een inschrijver geheel eerlijk is. Maar het bedrijf achter Girls Dating doet er alles aan om het bestand zo schoon mogelijk te houden.

Dit bedrijf is Safe Dating Networks uit Nijmegen. Een bedrijf dat in Nederland en België meerdere grote datingsites beheert waarvan Novamora de meest bekende is. Girls Dating is binnen hun aanbod de datingsite voor vrouwen.

Conclusie

Girls Dating is een uitgebreide datingsite voor alle soorten vrouw / vrouw contacten met heel goede mogelijkheden om te zoeken en om zelf gevonden te worden.

Pluspunten Girls Dating

Datingsite alleen voor vrouwen (als je de mannen uitvinkt).
Veel vrouwen actief.
Je kunt heel goed aangeven wat je zoekt en door wie je gevonden wilt worden.

Minpunten Girls Dating

Veel goede mogelijkheden, zoals de één op één chats, zijn alleen voorbehouden aan VIP leden.
Voor echt serieuze dating is een betaald (VIP) abonnement daarom wel aan te raden

Maar je kunt deze datingsite voor vrouwen die vrouwen zoeken eerst gratis bekijken, en dan pas beoordelen of je een betaald abonnement neemt.

Waardering:  4 uit 5


Zo vinden vrouwen deze pagina:

Via onderstaande zoekwoorden (top 10) zijn vrouwen en meisjes op deze pagina gekomen:
 1. Girlsdating
 2. Datingsite voor vrouwen
 3. Bi vrouw dating
 4. Gratis datingsite vrouw
 5. Girls g dating
 6. Daten bi vrouw
 7. Biseksuele dating vrouwen
 8. Date met bivrouw
 9. Reviews datingsites vrouwen
 10. Bivrouwen dating


Zie ook: Een reactie posten

1 Reacties

 1. Ik sta samen met mijn vriend ook op een andere datingsite ingeschreven waar we samen een vrouw voor een trio zoeken. Helaas blijkt dat behoorlijk ingewikkeld. Daarom heb ik me met goedkeuring van mijn vriend ook alleen op de Girls Dating site ingeschreven . En hier heb ik wel goede hoop op korte termijn mijn bi schierigheid te kunnen bevredigen. Ik heb in ieder geval al wat leuke contacten uitstaan. Mijn vriend is overal van op de hoogte. We hebben de afspraak dat als ik een bi date heb en hij niet mee kan doen dat hij dan ook een keer met een andere vrouw seks mag.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.